QUOTE(Vaizele @ 2009 06 30, 20:45)
Šiandien į darbą buvau užsidėjus tokią bliuskelę. Tokia balta, 3/4 rankovėm, labai tinkama į darbą rimtesniam stiliui, bet... jau tokia nuobodi ir be stiliaus, kad norisi tuojau pat nusivilkti. Bet patogi, ir sukirpimas man tinka. Bet net sagė nepadeda!
Žodžiu, gimė man mintis, kad ją reikia ne išmesti, o kažkaip gudriai užtiuninti, kad iš nuobodžių ir beveidžių baltų marškinių taptų stilinga palaidine.
Gal kas turit idėjų?
Siūlau šioj temoj dalintis idėjomis, kaip galima atnaujinti senus ar atsibodusius rūbus, paverčiant juos madingais ir stilingais. Ir pasirodyti, kas gavosi!
Žodžiu, gimė man mintis, kad ją reikia ne išmesti, o kažkaip gudriai užtiuninti, kad iš nuobodžių ir beveidžių baltų marškinių taptų stilinga palaidine.
Gal kas turit idėjų?
Siūlau šioj temoj dalintis idėjomis, kaip galima atnaujinti senus ar atsibodusius rūbus, paverčiant juos madingais ir stilingais. Ir pasirodyti, kas gavosi!
Perskaicius prisiminiau,kad maciau viena ideja,kaip nuobodzia palaidine paversti idomesne Gal patiks
QUOTE(efauto @ 2009 07 27, 02:16)
PAGALIAU RADAU!!!! kazkodel galvojau, kad si tema buvo rankdarbiuose
na, kaip ir zadejau kai ka parodyti, todel atejau pasirodyti
cia kapriai mano mergytei uz juos mokejau 1lita
cia kita kelniu puse
na o cia maikute kaina jos irgi 1 litas
sitaip maikute atrodo tamsoj
tai va, tokie kuklus mano darbeliai
na, kaip ir zadejau kai ka parodyti, todel atejau pasirodyti
cia kapriai mano mergytei uz juos mokejau 1lita
cia kita kelniu puse
na o cia maikute kaina jos irgi 1 litas
sitaip maikute atrodo tamsoj
tai va, tokie kuklus mano darbeliai
darbeliai
O as dazniausiai is savo senu drabuziu persiuvu maziausiajam Cia is mano dzemperiu
Dar laukia dzinsai prikeliami naujam gyvenimui
O is tevelio dzemperio isejo kombinezonas