Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabų padažas

labai buciau dekinga kad atsilieptu kas nors dirbes lietuviskoj kebabinej,taip svajoju apie lietuviska kebaba lekstej,pamenu kad ten kebabu mesa,fritkes ir ant mesos uzpiltas kazkoks baltas padazas,berods dar agurkai..nu taip noriu,mesos,fritkiu gauciau,o is ko tas padazas neisivaizduoju unsure.gif

help 4u.gif

Atsakyti
ir man būtų labai įdomu, ar galima tokį užsimaišyti namuose?ax.gif ax.gif
Atsakyti
jei neklystu jis gaminamas is kazkokio jogurto.bet tik tiek ir girdejau
Atsakyti
Na tikrai zinau kad sudety yra majonezas, nes pazystama dirbo kebabinej
Atsakyti
Nežinau ar taip daro kebabinėse ar ne, bet man tai labai skanus ir skonis panašus būna ax.gif :

grietinės, majonezo 1:1, įspaudžių kelias skilteles česnako (pagal nuotaiką), įtarkuoju per burokinę tarką šviežio agurko, tišspaudžiu citrinų sulčių kelis šaukštus (arba pilu acto), druskytės, jei per tirštas gaunasi į pilu truputį pieno, ir tada viską išmaišau mirksiukas.gif .

Man toks padažiukas ir prie kebabų thumbup.gif ir prie picos Labai tinka drinks_cheers.gif .

Dar tas padažiukas man labai tiko prie tokių salotų, supjaustau kopūstą, svogųnų laiškus, paminkau rankomis, kad suminkštėtų, tada į lėkštę ir to padažiuko užpilu ant viršaus, nereikia nei kebabo mėsytės. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erke: 01 liepos 2009 - 08:25
galiu atskleist paslapti:majonezas,pasukos ir prieskoniai(bazilikas,raudonelis,krapai ir dar vienas buvo,uzmirsau).cia tas pagr padazas.jei nori cesnakinio,idedi cesnako granuliu,jei nori astraus,idedi pom.padazo ir cili pipiru.pasukos dedasi todel kad majonezas HELMANS ir jis yra lb tirstas.o i kebaba ieina lavasas,padazas,darzoves(kopustai,agurkai,pomidorai,kas megsta svogunai),mesa ir vel padazas.tik ne visur padazai skanus,maciau kur pirktinius naudoja,tai man jie schmoll.gif
Atsakyti
As tai darau taip: majonezas hamkeris (su kitu iskart skonis ne tas, as dedu hamkeri su krapais), grietinele, cesnakas, picos prieskoniu siek tiek ir viska su mikseriu isplaku.Tirstuma pasireguliuoju su grietinele. skanus gaunas, ne visai toks pats, bet skanus.
Atsakyti
As kebabinej dirbau,tai mes toki darem.kaip man sake,kad padazo recepta lb sunku gauti,ir jie uz ji daug pinigeliu sumokejo.kadangi jau ten nebedirbu,tai man negaila pasidalint.prisiminiau 4 prieskoni,tai petrazoles.beto visos tos zoles dedamos dziovyntos.
Atsakyti
Majonezas + kefyras + bazilikas (butinai!) + cesnakas wub.gif
Atsakyti
Kefyras+majonezas, cesnako pagal skoni, picu prieskoniai, viska triname blenderiu. Jei norime astraus padaziuko, dedame pomidoru padazo+cili pipiriuku, tinka ne tik su kebabu, bet ir su grauzdintais koldunais pvz. ax.gif
Atsakyti
Vau,kaip seniai ieskojau. bigsmile.gif Labai aciu uz receptukus smile.gif Visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jo, ir as prisidedu prie didelio, didelio aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik dar klausimukas,sakykite mergaites,o tenai,ta mesa,kaip marinuojama? Ir kokia tenai ta mesa [kiauliena,aviena]Nes ta mesa man labai patinka. 4u.gif
Atsakyti