Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius buities darbus nudirbome šiandien?

QUOTE(Renata123 @ 2014 11 18, 01:00)
Jei tema sukurta, tai kodel joje kazkas neturetu/negaletu/nenoretu rasyti? blink.gif

Kaip smagu, kad taip anksti susisukot. bigsmile.gif As tik kol kas vienam asmeniui nupirkau, kitam - zinau ka pirksiu, o likusiems - didziulis galvosukis dar. unsure.gif

Kaip ir esu rašiusi anksčiau šioje temoje, man ji padeda planuoti savo darbus ir laiką. Pastebėjau, kad taip tikrai daugiau susiplanuoju ir nuveikiu lotuliukas.gif. Bet tikiu, kad ir man nusibos joje rašyti kaip nutiko su grožio procedūrų tema. biggrin.gif

Aš planavau iš anksto nupirkti dovanas, ir kadangi praeitą savaitgalį lankiausi dideliame prekybos centre kitais reikalais, bet pasitaikė gera proga bei norimų daiktų kaina - iškart čiupau bigsmile.gif. Turbūt būtų didelė prabanga ir laiko atžvilgiu specialiai ieškoti dovanų. Tiesiog galvoje "turiu" sąrašiuką ir jau nuo spalio pradėjau pirkti dovanėles. smile.gif

Į mane - tu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 lapkričio 2014 - 15:02
Savaitgalį buvo atitirpintas ir generaliai išvalytas šaldytuvas su šaldikliu,
taip pat išvaliau grindis, išsiurbiau kilimus, pakeičiau siurblio maišelį,
nuvaliau viryklę, veidrodį, kriaukles, praustuvus,
sudėjau skalbinius ir išdžiausčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 25 lapkričio 2014 - 14:30
QUOTE(Victorious @ 2014 11 25, 14:28)
Savaitgalį buvo atitirpintas ir generaliai išvalytas šaldytuvas su šaldikliu,

niekaip, nu niekaip neprisiruosiu siam darbui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 11 25, 20:45)
niekaip, nu niekaip neprisiruosiu siam darbui  doh.gif

Aha, tikrai nemalonus reikalas atrodo pradžioje cool.gif. Svarbiausia gerai atitirpdyti šaldytuvą ir šaldiklį - pravertė užvirintas vanduo iš virdulio, išvalyti vidų ir lentynėles - vietoj cheminių priemonių taip pat naudojau karštą vandenį. Na, nėra taip sunku, kaip atrodo - geras jausmas išvalius ir atsinaujinus. thumbup.gif
Atsakyti
Trečiadienį tvarkiau virtuvę, lyginau,
ketvirtadienį tvarkiau vonios kambarį,
šiandien šluosčiau dulkes, siurbiau ir valiau grindis.
Atsakyti
Šiandien buvo didysis maisto apsipirkimas,
sudėjau skalbti ir išdžiausčiau skalbinius,
virtuvėje pakabinau kalėdinę virėjo pirštinę, rankšluostuką ir padėkliuką biggrin.gif,
sutvarkiau kosmetikos lentynas, išploviau kosmetinius šepetėlius ir kosmetines,
išploviau durų kilimėlį,
sutvarkiau koridoriaus spintą ir batų priemonių dėžutę,
pavaliau vonios lentynėles,
išnešiau šiukšles,
gaminau maistą,
pasiruošiau garderobą savaitei.
Atsakyti
Išsiurbiau lovų dėžes ir už lovų,
visus šaltojo sezono batus išvėdinau, išvaliau su specialia priemone, impregnavau, nupurškiau zomžos atnaujintoju ar ištepiau batų tepalu ir išblizginau,
išploviau muilinę, plaukų šepečius,
nuvaliau virtuvės lentynėles,
gaminau pietus ir vakarienę,
lyginau rūbus.
Atsakyti
Vakar nuvaliau 2 kambarių užuolaidų laikiklius, išskalbiau ir išlyginau dvi užuolaidų dalis, išskalbiau ir pakabinau dušo užuolaidą,
specialia priemone nuvaliau stalą,
sutvarkiau rūbus, dalį išlyginau, aparatu nurinkau pūkus nuo kelių megztinių.
Atsakyti
Trečiadienį tvarkiau virtuvę,
ketvirtadienį tvarkiau vonios kambarį, siurbiau ir valiau grindis,
penktadienį rūšiavau ir skalbimo mašina skalbiau ir paskui džiausčiau skalbinius,
šeštadienį - didysis maisto apsipirkimas, nuvaliau šaldytuvo išorę, rankomis skalbiau drabužius, išblizginau veidrodį, gaminau maistą,
šiandien išvaliau orkaitę ir visą viryklę, nuvaliau gartraukį ir plyteles, skalbiau ir džiausčiau, gaminau, pakeičiau patalynę.
Atsakyti
Su Šventėm 4u.gif Nors šiandien ir šventės, aš jau išploviau virtuvės, valgomojo, koridoriaus grindis, indus, likusius iš po kūčių vakarienės, nuvaliau palanges, padėjau dovanas po egle, pasveikinau pačius brangiausius žmones ir laukiu kada vaikai pabus smile.gif
Atsakyti
Pas mane kol kas rytas, tad darbai dar priesakyje. Atsikeliau, suruosiau vaikus i mokykla, pagaminau pusrycius, pasidariau puodeli kavos ir atsiverciau supermamas. Planuoju kepti torta.
Atsakyti
Kadangi jau kuris laikas neinu i darba, nes slaugau savo mazaja ligoniuke, tai laiko turiu marias laiko smile.gif siandien atlikau pati nemegstamiausia darba - issisvieciau visa vonios kambari smile.gif man cia didelis darbas, nes labai nemegstu jo biggrin.gif na ir zinoma kambariu tvarkymas, plovimas, bet cia kone kasdienis darbelis smile.gif
Atsakyti