QUOTE(Shadow_man @ 2009 08 03, 15:10)
na. kaip čia pasakius šiaip ir ta nuotekynė gan paprasta sistema - vamzdis ir bačka...
Jo, pas mane taip: vamzdis iš namo į bačką ir viskas. Tik niekaip nesugalvoju ką padaryti (kokį aparatą ar dar ką) kad pamatyčiau kiek pakilo vanduo bačkoj.. Žinau, kad 3 mėn užtenka, bet po to jau darinėju kas dvi savaites žiūrėt ar nelips per viršų.. Gal kaban ką pasiūlys?
p.s. pas mus labai aukšti grundiniai + molis, tad net neapsiima nė viena firma rengti savo nuotekų valymo įrenginių.. Kaimynas investavo 10k ir palaidojo - neveikia...
Jo, pas mane taip: vamzdis iš namo į bačką ir viskas. Tik niekaip nesugalvoju ką padaryti (kokį aparatą ar dar ką) kad pamatyčiau kiek pakilo vanduo bačkoj.. Žinau, kad 3 mėn užtenka, bet po to jau darinėju kas dvi savaites žiūrėt ar nelips per viršų.. Gal kaban ką pasiūlys?
p.s. pas mus labai aukšti grundiniai + molis, tad net neapsiima nė viena firma rengti savo nuotekų valymo įrenginių.. Kaimynas investavo 10k ir palaidojo - neveikia...
parduodamos pludes atskirai apie 30 lt - ikisate, sujungiate ir kokia lempute namo viduje geriausia, kad ne visi kaiminai zinotu, kad pas jus backa pilna karta maciau kai pro kaineli tokia veliavele kilo i virsu ant pludes labai idomiai atrode ekzotika..
o del gruntiniu vandenu - reikia kaubureli infiltracini padaryti - ir viskas is zoles trest nereikes niekad