QUOTE(Jolanaa @ 2009 08 03, 14:22)
O tai gal zinot kokios kainos apytiksliai ? Ir pasiskaicius cia tai normaliom tu bio nepavadinsi, nes visi tik raso apie vienokius ar kitikius ju gedimus, sutrikimus. Suprantu rangovu dabar visokiu privise, bet kaip issirinkti ta vieninteli, kad ir kitam paskui pasakytum -man tai ciki padare
Dar pas mane molis grynas ir giliai, ar galima is viso tokiam grunte kazka panasaus daryti???
Galiu pasakyti tik tiek, kad ką ir šneka visi, bet molyje niekas neveikia. Mano kaimynas - grynas pavyzdys. Nereikia net ir forumų skaitinėt (o kiek esu skaitęs)... Rangovai nuo savęs atsakomybę meta, gamintojai nuo savęs. o kas kalčiausias? klientas, nes pirko
Esmė ta, kad jam pudrino smegenis, kad tipo pridėsim daugiau akmenų ir t.t. daugiau kainuos, tikrai veiks. Aha, figuški - neveikia. Pasinaudojo metus ir ate. pradėjom kasti, žiūrėti kame šaknys.. o kai gruntiniai aukštai, prisipildė tie akmenys (ale infiltracijos laukas) vandens, iš valymo įrenginių "išvalytam" vandeniui nėra kur išeiti ir basta. Tai dabar dar 3k investavo ir užkasė bačką kaip ir aš.
Jolana, dar ryt parašysiu į AŽ vieną niuansą, jei darysit bačką. Aš to nepadariau ir labai gailiuosi...
Tik kaip čia padarius, kad neužmiršus?