Pas mus Uponor, is pradziu galvojom apie August, bet nesugebejo niekaip atvaziuot iki musu, ta prasme nepatiko aptarnavimas (po tokio aptarnavimo persasi nuomone, jei kas ne taip su irenginiu tai is viso nusiplaus rankas, bet gal cia taip tik mums nenuskilo). Uponora naudojam jau pusmeti, kol kas esam patenkinti.
QUOTE(Gorada @ 2010 04 27, 14:52)
oi kaip fain
ar pasirasinejot aptarnavimo sutarti? man kazkaip daugoka tu pinigeliu pasirode tai nesirasem.
ar pasirasinejot aptarnavimo sutarti? man kazkaip daugoka tu pinigeliu pasirode tai nesirasem.
O nesigailėjot, kad nepasirašėt? Ar iš vis ji reikalinga? Mums ir daugokai pasirodė..
laba diena,
girdejau tokia naujie ir noriu pasitvirtinti info. nuo liepos 1 d. tiek kaimuose, tiek uzmiesty (man aktuaklu kaimo sodyba) bus PRIVALOMI nuoreku irenginiai su bakterijom ir nekitaip ... gal kas ka girdejote? Statom sodyba, tai dabar toks klausimas - ka daryti ir koki rezervuara statyti
Paprotinkit, jei zinot
girdejau tokia naujie ir noriu pasitvirtinti info. nuo liepos 1 d. tiek kaimuose, tiek uzmiesty (man aktuaklu kaimo sodyba) bus PRIVALOMI nuoreku irenginiai su bakterijom ir nekitaip ... gal kas ka girdejote? Statom sodyba, tai dabar toks klausimas - ka daryti ir koki rezervuara statyti
Paprotinkit, jei zinot
QUOTE(karolag @ 2010 04 27, 14:48)
Ir aš savo trigrašį įkišiu. Mes irgi jau beveik metai naudojam AT-8 iš augusto. Problemų jokių. Vonia irgi didelė dvivietė - leidžiam iš karto, jokių problemų. Tfu tfu tfu, kad neprisikarksėčiau
Irgi ilgokai rinkomės, forume ilgai sėdėjau, bet su Gorados padrąsinimu įsigijom ir nesigailim:)
Irgi ilgokai rinkomės, forume ilgai sėdėjau, bet su Gorados padrąsinimu įsigijom ir nesigailim:)
Super Aš ir atsiliepimų prisiskaičiau, ir Augustą pasirinkom
Aistuzelei pritariu, aptarnavimas tikrai nekoks. Pas mumi ir žadėjo atvažiuoti, neatvažiavo. Šian turėjom sutartį pasirašyti, atvažiavom, tai dar pusvalandį pralaukėm, kol tą sutartį atspausdins.. kažkaip brrrr laiko gaila - guodžia tik tai kad apie įrenginius geri atsiliepimai.
Papildyta:
QUOTE(*KAJA* @ 2010 04 27, 15:51)
laba diena,
Paprotinkit, jei zinot
Paprotinkit, jei zinot
Šito negirdėjau, bet kiek mes skaičiavom visvien pigiau gaunasi valymo įrenginiai, nei išvežimas iš talpos.
QUOTE(balla @ 2010 04 27, 15:55)
Šito negirdėjau, bet kiek mes skaičiavom visvien pigiau gaunasi valymo įrenginiai, nei išvežimas iš talpos.
musu kaime issiurbimas ir isvezimas 60 lt kainuoja, cia kai talpa + - apie 5 kubus. O kokia kaina Jusu?
QUOTE(balla @ 2010 04 27, 16:55)
Super Aš ir atsiliepimų prisiskaičiau, ir Augustą pasirinkom
Aistuzelei pritariu, aptarnavimas tikrai nekoks. Pas mumi ir žadėjo atvažiuoti, neatvažiavo. Šian turėjom sutartį pasirašyti, atvažiavom, tai dar pusvalandį pralaukėm, kol tą sutartį atspausdins.. kažkaip brrrr laiko gaila - guodžia tik tai kad apie įrenginius geri atsiliepimai.
Papildyta:
Papildyta:
o tai kai yra tie valymo irenginiai tai isviso niekad nereikia issiurbti ir isvezti??
Kalbejau su vienu zmogumi, tai sake bus privalu visiems a le kaimu, sodybu seimininkams isirengti kanalizacijas bus BIO bakterijos. Kazkokia dali finanasuos ES, o kita uz savus. Tik kaip tada su sekais namais ir senais zmonemis, kurie kaimuose visa gyvenima i lauko WC eina ir vargo nemato.
Kazkin, jei isgalios istatytma,s tai ka net namo nebus imanoma priduoti?
Kazkin, jei isgalios istatytma,s tai ka net namo nebus imanoma priduoti?
QUOTE(karolag)
jokių problemų
QUOTE(Gorada)
jokiu veikimo problemu nebuvo
otsiprasau o kaip nustatete kad ner jokiu problemu? darete isleidziamo vandenuko tyrima? beje, kur isledziate tai?
QUOTE(Rubkyte @ 2010 04 26, 10:30)
Aišku ir kaina. Visų kitų firmų kaina siekė ne mažiau 20 tūkst. (na įskaitant, kad pas mus dvibutis, t.y. 8 žmonės), bet vienbučiui, tai tikrai ne per pusę.
Uponoro gavosi geriausia kaina su tais meistrais, kurie mums statė plius gerai pasigilinus (aišku, jei nereikia vandens nutekinti į upelį-ten spec. reikalavimai) viskas gaunasi analogiškai, kaip ir august, ecoservis ir visi kiti tokio tipo
Uponoro gavosi geriausia kaina su tais meistrais, kurie mums statė plius gerai pasigilinus (aišku, jei nereikia vandens nutekinti į upelį-ten spec. reikalavimai) viskas gaunasi analogiškai, kaip ir august, ecoservis ir visi kiti tokio tipo
o kokia kaina jums isejo?
QUOTE(*KAJA* @ 2010 04 27, 16:10)
musu kaime issiurbimas ir isvezimas 60 lt kainuoja, cia kai talpa + - apie 5 kubus. O kokia kaina Jusu?
Papigiai visai čia jums Kai domėjomės 200 buvo čia už atvažiavimą tiek, nesvarbu kokie talpa, berods iki 11 kubų išvežt gali.
Papildyta:
QUOTE(heracija @ 2010 04 27, 16:12)
o tai kai yra tie valymo irenginiai tai isviso niekad nereikia issiurbti ir isvezti??
Nereikia nieko siurbti, vežti - tame ir yra gėris. Tik ~ kartą į metus reikia dumbą išsemti/išimti.
QUOTE(balla @ 2010 04 27, 16:41)
O nesigailėjot, kad nepasirašėt? Ar iš vis ji reikalinga? Mums ir daugokai pasirodė..
nu ne, jokiu pastebimu problemu nematom.
QUOTE(kaban @ 2010 04 27, 19:00)
otsiprasau o kaip nustatete kad ner jokiu problemu? darete isleidziamo vandenuko tyrima? beje, kur isledziate tai?
isbegantis vanduo skaidrus, bekvapis. laistoma pieva irgi neturi jokio kvapo.
jeigu kas pafinansuotu ir tyrimus padarytume
QUOTE(Gorada @ 2010 04 28, 15:11)
nu ne, jokiu pastebimu problemu nematom.
Tai vnž jokio ten aptarnavimo nereikia Galvojam ar patys susitvarkysim, aišku jei kas nutiks išsikviesim juos.