Sveiki
Turiu klausymuka ,kokias zinote firmas prekiaujanciomis nuoteku(kanalizacijos)surinkimo talpomis?
QUOTE(Dzesika @ 2009 10 21, 22:31)
Sveiki
Turiu klausymuka ,kokias zinote firmas prekiaujanciomis nuoteku(kanalizacijos)surinkimo talpomis?
Prekiaujančiu (perpardavinėtoju) laaaaabai daug.Geriau ieškoti tiesioginiu gamintoju savo regione ir turinčiu sertifikatus.
QUOTE(Daisyy @ 2009 09 16, 09:12)
Laba diena, noriu pasiteirauti:
Kaimynas pasistate savo kanalizaja (ismatu duobe) nuo musu tvoros 2-ju metru atstumu! Ar taip galima? Kokie yra reikalavimai nuo kaimyno ribos kad butu kanaliacija, nes manau kad jis neteisetai taip padare.. Patarkit jei ka zinote!
Kaimynas pasistate savo kanalizaja (ismatu duobe) nuo musu tvoros 2-ju metru atstumu! Ar taip galima? Kokie yra reikalavimai nuo kaimyno ribos kad butu kanaliacija, nes manau kad jis neteisetai taip padare.. Patarkit jei ka zinote!
apsaugos zona 8metrai,irtoj apsaugos zonoj negali buti jokiu statiniu,bet kiek skaitinejau tai daug kur rasoma,kad nuo tvoros kaimyno 8 metrai o nuo savo namo iki 5,man siuo metu sitas klausimas labai aktualulapkritcio pradzioje varysim i savivaldybepriduot dokumentus statybu savadui,tai tiksliau zinosiu,bet tas tikslumas tik nuo namo,o nuo tvoros tai 100%tikslumas,ir tie kaimynai tikrai neturi jokio projekto ir gaus bauda uz tokius dalykus
pas mus projektas ir leidimai isduoti ir bvi stovi ,tai nuo kaimynu 8 metrai butinai ,o nuo namo tik 3m pas mus.
Septiko (kaupimo rezervuaro) SAZ - 5m
Infiltracijos sulinio - 8m
NBVI - 10m
Jei SAZ uzlipa ant kieno nosr teritorijos - reikia gauti notarishka sutikima.. jei ne - nereikia
Infiltracijos sulinio - 8m
NBVI - 10m
Jei SAZ uzlipa ant kieno nosr teritorijos - reikia gauti notarishka sutikima.. jei ne - nereikia
Sveikuciai Noriu paklausti jus tokio dalyko, kad pas mane geze grezini ir 54m. gylyje jiems nuluzo graztas , bet vandens patikrinus 50 m. gylyje per akis taigi ileido i ta gyli vamzdzius ir viskas.
Kirba man tokia abejone ar tas gelzgalis likes dugne , kaip cia pasakius neuzgelezins man vandens???
Is esmes tai ji liko kiek giliau, o filtras juk stovi dar auksciau, bent jau grezejai patikino, kas viskas bus gerai, bet pasakoriu siais laikais patys zinot kiek
Pavariau ne i ta tema Sorry
Kirba man tokia abejone ar tas gelzgalis likes dugne , kaip cia pasakius neuzgelezins man vandens???
Is esmes tai ji liko kiek giliau, o filtras juk stovi dar auksciau, bent jau grezejai patikino, kas viskas bus gerai, bet pasakoriu siais laikais patys zinot kiek
QUOTE(Jolanaa @ 2009 10 24, 18:33)
Sveikuciai Noriu paklausti jus tokio dalyko, kad pas mane geze grezini ir 54m. gylyje jiems nuluzo graztas , bet vandens patikrinus 50 m. gylyje per akis taigi ileido i ta gyli vamzdzius ir viskas.
nieko ten nebus nuo to gabalo.. ten beveik nera deguones, nera kaip rudyti..
QUOTE(kaban @ 2009 10 24, 17:29)
nieko ten nebus nuo to gabalo.. ten beveik nera deguones, nera kaip rudyti..
bet gi ten vanduo yra kodel archeologai prirausia visokiu puvesiu? nors gal kol suruds tai ir tas grezinys bus nebetinkamas naudojimui
QUOTE(serzas @ 2009 10 24, 22:02)
bet gi ten vanduo yra kodel archeologai prirausia visokiu puvesiu? nors gal kol suruds tai ir tas grezinys bus nebetinkamas naudojimui
na tas gelezis irgi nera is lengvai punanciu.. graztas gi
QUOTE(serzas @ 2009 10 24, 20:02)
Is esmes tai smeliuku uzsipyle ta gelezis ir liko 4-5 metrai zemiau filtro, manyciau ten po zemem vandens gyslos ar kas ten eina ne vertikaliai o horizontaliai taigi tikiuosi, kad viskas bus gerai
QUOTE(Jolanaa @ 2009 10 25, 11:03)
viskas bus gerai
tai aishq viskas bus gerai.. tik ne pas visus