Įkraunama...
Įkraunama...

Kanalizacija 2

QUOTE(Rubkyte @ 2009 08 10, 11:07)
Gal kas jau yra įsirengęs Uponor Sako įrenginį??? Labai norčiau sužinoti pliusus minusus smile.gif

pliusai - gatavas sprendimas, lengvas instaliavimas, patikimas darbas

minusai - ta pati galima irengti 2gubai pygiau, jei septika betonuoti vietoje
Atsakyti
Apie tai jau aš prisikaičiau smile.gif , o kaip su visais kvapais??
Atsakyti
QUOTE(Rubkyte @ 2009 08 10, 12:11)
Apie tai jau aš prisikaičiau smile.gif , o kaip su visais kvapais??

ventiliacija tvarkingai reikia irengt - nebus jokiu kvapu

Atsakyti
QUOTE(Rubkyte @ 2009 08 10, 11:07)
Gal kas jau yra įsirengęs Uponor Sako įrenginį??? Labai norčiau sužinoti pliusus minusus smile.gif

Mum siandien toki irengineja. Musu atveju buvo daugiau pliusu mirksiukas.gif Kaimyne jau metus naudoja, labai patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 08 11, 10:15)
Mum siandien toki irengineja. Musu atveju buvo daugiau pliusu  mirksiukas.gif  Kaimyne jau metus naudoja, labai patenkinta.  4u.gif

foto - i studija!
Atsakyti
Annushka, o kokius tu įsivardinai pliusus, man kaip tik kelių trūksta iki pilno apsisprendimo 4u.gif

Jei ne paslaptis, kiek mokate: už įrenginį ir už darbus??
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2009 08 11, 10:42)
foto - i studija!

Ryt nufotkinsim, sian fotika pamirsom.

QUOTE(Rubkyte @ 2009 08 11, 11:03)
Annushka, o kokius tu įsivardinai pliusus, man kaip tik kelių trūksta iki pilno apsisprendimo 4u.gif

Jei ne paslaptis, kiek mokate: už įrenginį ir už darbus??

Mum magrindinis pliusas - kad nereikia elektros (jau rasiau - musu kaime elektra tai didelis galvos skausmas). Nereikia pergyvent del tu bakteriju vargsiuku bigsmile.gif Dar vienas mum svarbus aspektas - kaina.
Pats irenginys + darbas (tos septiko backos ikasimas + paskirstymo sulinukas + du tie vamzdziai) - 7000 lt

Mastem apie Ekoservisa - bet oraputei tik metam garantija duoda ir patys pasake - kad tikrai veiks apie 5 metus (tai jau reiskia, kad 3 gal atidirbtu doh.gif )
Atsakyti
ner mazai..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2009 08 11, 14:50)
ner mazai..

Daaug ir mum tai unsure.gif , bet patys padaryt nemokėtume schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 08 11, 15:04)
Daaug ir mum tai  unsure.gif , bet patys padaryt nemokėtume  schmoll.gif

smile.gif nu.. gal smile.gif laukiam foto
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 08 11, 11:10)
Ryt nufotkinsim, sian fotika pamirsom.
Mum magrindinis pliusas - kad nereikia elektros (jau rasiau - musu kaime elektra tai didelis galvos skausmas). Nereikia pergyvent del tu bakteriju vargsiuku  bigsmile.gif  Dar vienas mum svarbus aspektas - kaina.
Pats irenginys + darbas (tos septiko backos ikasimas + paskirstymo sulinukas + du tie vamzdziai) - 7000 lt

Mastem apie Ekoservisa - bet oraputei tik metam garantija duoda ir patys pasake - kad tikrai veiks apie 5 metus (tai jau reiskia, kad 3 gal atidirbtu  doh.gif )

O gal kartais atskirai irenginio ir darbu kainas dave?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Ruosiuosi deti viduje kanalizacijos vamzdzius - tai ten turi detis pilki????? kaip suprantu, o lauke oranziniai???? Jei klystu pataisykit nenoriu prisipirkti ko nereikia ax.gif
Atsakyti