QUOTE(Lady_ @ 2010 09 24, 01:26)
Maniskis avinas - tai dar nesu tokio uzsispyrusio zmogaus sutikusi, tokiu argumentu atranda, kad irodytu savo tiesa, kad kartais zado netenki ir atrodo sugalvok tu taip issisukti, pagristi
geriau patyleti vistiek nepergincysi
. Labai zavi sugebejimas greitai atsiprasyti, bandymas taikytis.
As esu veziukas ir susipykus galeciau, kad ir savaite nesneketi ir manes tas neerzintu, net padetu, nes man reikia apgalvoti viska, sudelioti pliusus ir minusus, o su avinu atvirksciai - tyla zudo, jam reikia viska cia ir dabar issiaiskinti didziause bausme - tyla. Avinai labai greitai uzsidega, bet greitai ir nurimsta. Nelabai sugeba taikytis prie kitu noru, viskas turi buti taip kaip jam atrodo. Nejaukiai jauciasi prie svetimu zmoniu, nemegsta nauju pazinciu. Labai pastovus ir istikimas. Visiskai neromantiskas ir nesentimentalus. Jei kanda tai kanda skaudziai ir i silpniausia vieta. Negali nusedeti vienoje vietoje ir nieko neveikti, viskas turi buti greitai greitai greitai. Niekada neleis kazkam uzlipti ant galvos, mano esantis pasaulio bamba.
Man is vis atrodo kad avinas ir vezys yra du nesuderinami dalykai
visiskos priesingybes, bet vis del to, pliusas minusa traukia
kodel musu seimoj taip nera! as irgi veziuke, o jis avinas, bet tas gali nekalbet savaite ir daugiau! as vis bandau prieiti, pakalbinti, paklausti kokiu velniu supyko, bet nieko - ignoras
sako, kad as kalta
PATS ATSAKOMYBES NIEKADA SANTYKIUOSE NEPRISIEMA. tiesiog egzistuoja. matyt tikrai patinka, kai mato, kad lendu taikytis. bet jau pasakiau sau: GANA
nejudinsiu ne pirsto ir paziuresim iki ko prives. laukiu...
Papildyta:
QUOTE(jausma @ 2012 10 22, 14:24)
sveikos,
as -veziukas, mano draugas avinas. Kazkodel mes pykstames daznai, neatitinka musu poziuris i gyvenima. o taikytis visada as pirma einu nes negaliu pakesti tylos ir nekalbejimo, o jis uzsispyres ir sunkiai atsileidzia. Siuo metu savo savo svaosciojimais ji matyt uzknisau taip kad jis isejo ir jau trecia diena negrizta i namus- as einu is porto,bet jis avinas- pirmas neateis, neparasys .
ka darom?