Oi kiek tiesos cia parasyta
As avinas esu, tai labai pritariu siems teiginiams (kai kurie jau pamineti, ir ne po karta):
1) ilgai nepyksta, pasipyko ir pamirso
2) yra tik viena nuomone - mano ir neteisinga
3) gali gincytis iki pazaliavimo, pazaliuoti ir toliau gincytis
4) turi labai daug kantrybes, kai ka nors reikia isvesti is kantrybes
5) arsiai kovoja uz teisybe (kur ta teisybe - zr. 3 punkta
)
6) turi savo tiesa ir i kitas tiesas nelabai kreipia demesi
7) uzsispyre baisiausiai
Nei vienas is situ punktu nepasako, ar zmogus geras, ar blogas. Visokiu gi yra. Ir siaip avinai nei geresni, nei blogesni uz kitus zodiako zenklus. Kiti savu "priciudu" turi. Ir, jei kazka avino uzsispyrimas nervina, tai zinokit avinus irgi kai kurios kitu savybes oje kaip erzina
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 09 02, 00:25)
Mama ir dukrytė avinai. Myliu šio ženklo žmones ir labai gerai sutariu, gal dėl to, kad pati liūtė. Labai patinka avinų užsidegimas visakame, aš kartais aptingu, apsnūstu, o mama sako - pirmyn, darom, einam! Priverčia pakilt ir lėkt
Neliūdna su avinu niekada
Mano mama liute, o as avinas. Tai labai gerai sutariam. Abi turim po nuomone, pas abi gi teisingos. Ir abi nekreipiam demesio, kad egzistuoja dar ta kita, "neteisinga" nuomone
)). Bet kadangi as jos dukra, vertybes pas mus sutampa, tai mums labai gerai ir esminiu nesutarimu nekyla. O i neesminius mes demesio nekreipiam - negarbe cia nei avinui, nei liutui
QUOTE(Lady_ @ 2010 09 24, 00:26)
<...> Nejaukiai jauciasi prie svetimu zmoniu, nemegsta nauju pazinciu.
Va cia palikau vieta, su kuria visiskai nesutinku
. Tiksliau, pazistu tik viena tokio tipo avina (ir dar gime mes viena diena
). Visi kiti kaip tik buna ivykiu sukuryje, demesio centre, net tarp nepazistamu
QUOTE(Victorious @ 2011 01 26, 23:58)
Avinų sutinku ir iškart atpažįstu
Raguoti jie, užsispyrę, kategoriški, bėdos su diplomatiškumu, kai skelia savo nuomonę, tai skelia ir dažnai kaip objektyvią tiesą
as labai diplomatiska, bet nuo to oponentui ne lengviau