na, as negaliu buti visiskai nepasiekiama, turiu rodyti kazkiek demesio, nes noriu suvilioti ji bet siuo atveju mano avinelis linksmas, daug juokauja, bet yra letesnis uz mane, o as dvynuke. Tai jis pats sako kokia as hyperaktyvi ir kaip ji visur issitempiu tai cia geras zenklas manyciau ar ne ?
Man su avinais labai gerai sekasi, nesu sutikusi tokio avino, su kurio nesutarciau
Kur būtų galima rasti nuorodą į pirmą temukę? :}
Būtų žmonės kaip žmonės, bet vat turi kažko šlykštaus savo charakteryje. Beje, aš pati avinas Sakyčiau reiktų išskirti impulsyvumą, durną užsispyrimą ir bent jau aš esu pastebėjusi, kad kol neklibini tai tikri ėriukai, bet tu pabandyk užkabinti - tai taip gausi atgal Bent jau aš esu tikras gėris, kol nepradeda manęs erzinti, o va tada jau laikykitės, rėšiu viską tiesiai šviesiai.
QUOTE(Lynes @ 2011 04 19, 11:27)
As esu avinas, o pagal metus - ozka Tai tikrai - uzsispyrimo, o gal sakykim - kryptingumo - per akis
aš lygiai taip pat
QUOTE(Lady_ @ 2010 09 23, 23:26)
Maniskis avinas - tai dar nesu tokio uzsispyrusio zmogaus sutikusi, tokiu argumentu atranda, kad irodytu savo tiesa, kad kartais zado netenki ir atrodo sugalvok tu taip issisukti, pagristi geriau patyleti vistiek nepergincysi . Labai zavi sugebejimas greitai atsiprasyti, bandymas taikytis. As esu veziukas ir susipykus galeciau, kad ir savaite nesneketi ir manes tas neerzintu, net padetu, nes man reikia apgalvoti viska, sudelioti pliusus ir minusus, o su avinu atvirksciai - tyla zudo, jam reikia viska cia ir dabar issiaiskinti didziause bausme - tyla. Avinai labai greitai uzsidega, bet greitai ir nurimsta. Nelabai sugeba taikytis prie kitu noru, viskas turi buti taip kaip jam atrodo. Nejaukiai jauciasi prie svetimu zmoniu, nemegsta nauju pazinciu. Labai pastovus ir istikimas. Visiskai neromantiskas ir nesentimentalus. Jei kanda tai kanda skaudziai ir i silpniausia vieta. Negali nusedeti vienoje vietoje ir nieko neveikti, viskas turi buti greitai greitai greitai. Niekada neleis kazkam uzlipti ant galvos, mano esantis pasaulio bamba.
Man is vis atrodo kad avinas ir vezys yra du nesuderinami dalykai visiskos priesingybes, bet vis del to, pliusas minusa traukia
Man is vis atrodo kad avinas ir vezys yra du nesuderinami dalykai visiskos priesingybes, bet vis del to, pliusas minusa traukia
MB avinas, aš - vėžys, tai čia kaip apie mudu parašyta Aš kai supykstu - tyliu, tada jis sako "mežudyk manęs" VIs dėlto kažkaip dažnai mes pykstamės, matyt dėl to, kad nei vienas nelinkęs nusileisti ir nutylėti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 23, 21:09)
spontaniškumas gal ir gerai kai sako užsisakom pica į namus bet šiaip tai šita savybė mane daugiau erzina, nes būna susitari kad važiuosi ten ir ten, ir reikia išvažiuot o jis miega, arba tingi, arba blogas oras lauke, arba dar kiti nuotaikų pasikeitimai...tokio "spontaniškumo" nepakenčiu
Va va, tas "persigalvojau" mane žudo
Mano tėvai abu avinai (nors mama tokia labai netipinė - jautri ir gera, tokia labiau "vėžiška"), MB avinas, porą draugių avelių, tai vienas teiginys, kuris tinka visiems, tai avino mąstymas "yra dvi nuomonės - mano ir neteisinga". Net jei supras, kad jo nuomonė klaidinga, vis tiek nepripažins ir ginčysis toliau Po barnio apsisukęs gali apsimesti, kad nieko neįvyko (kaip man tuo tarpu reikia laiko "išsilaižyti žaizdas"). Visad turi turėti veiklos, nes sėdėdamas namie pradeda depresuoti. Geras organizatorius. NIekad nedarys ko nenori, nebendraus su kuo nenori. Užtai tikrai romantikos - nulis. Labai realistai. Aišku, apie užsispyrimą net nebekalbu
oi kaip mane žudo tylėjimas, bet ką galiu padaryt tik kad netylėtų supykęs
avinai nemoka mokytis:( jiems atrodo, kad jie ir taip viska moka ir gali kitus to pamokyti.
ir dar paprastai eina ragais i siena, nors salia vartai.atidaryti.
QUOTE(Vifsla @ 2011 08 07, 14:31)
avinai nemoka mokytis:( jiems atrodo, kad jie ir taip viska moka ir gali kitus to pamokyti.
na ne mokytis tai mes mokam, bet nieko iki galo, viską po trupinėlį...kol įdomu, o kai pasidaro nuobodu tai kam tada.
na eina eina, bet galų gale nusiramina, bet yra toks viens ženklas kur gali ir skylę padaryt ir vis vien ten pat muš
QUOTE(Fatališka @ 2011 08 07, 18:20)
bet yra toks viens ženklas kur gali ir skylę padaryt ir vis vien ten pat muš
a tai koks cia butu, kazin?
QUOTE(Vifsla @ 2011 08 07, 20:35)
a tai koks cia butu, kazin?
jautis, tik vienas visada teisus