Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas

Oi pas mus šeimoj irgi avinų iki soties, aš užsispyrusi tik dėl savo nuomonės,teta dėl visko absoliučiai užsispyrus,o seneliai tai labai ramūs,tikrai į avinus nepanašūs biggrin.gif
Atsakyti
as avinas o vyriskis liutas.... smile.gif tai varge varge.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 31 spalio 2010 - 21:57
Mes abu su vyru avinukai ir pagrandukas avinukas, tai oziuku namie sociai smile.gif
Bet siaip , kad abu esame avinukai , tai visai gerai, zinodami savo ir kito blogasias charakterio savybes, geriau vienas kita suprantam (juk abu tokie) ir padedam kovoti su savo minusiukais...Aplinkiniu rate yra ir daugiau avinuku poru ir tikrai neblogai sutaria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2010 04 05, 10:08)
Patikekit - uz Avina simta kartu blogiau Liutas  doh.gif . O jei jam prasidejo paauglyste, tai sakes visai  doh.gif

pritariu siai minciai visu 100 % biggrin.gif

mano buves vyras liutas - neduok dieve doh.gif visada i visus ziuri is auksto, jis pats geriausias, protingiausias, o visi kiti - s.. rolleyes.gif Nesiskaitydavo nei su manim, nei su savo motina, o jau ka kalbeti apie draugus ir pazystamus..

mano dabartinis draugas avinas wub.gif man patinka jame uzsispyrimas, uzsidegimas, optimizmas, kuriuo ir mane uzdega wub.gif na, visiska prisingybe ax.gif ir zinau, kad bet kada galiu pasiguosti, paverkti, jis mane palaikys, ko man tikrai truko bunant su "liutu" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 21 sausio 2011 - 10:12
Avinų sutinku ir iškart atpažįstu biggrin.gif Raguoti jie, užsispyrę, kategoriški, bėdos su diplomatiškumu, kai skelia savo nuomonę, tai skelia ir dažnai kaip objektyvią tiesą biggrin.gif Mėgsta ginčytis, gali iki pažaliavimo įrodinėt savo tiesas. Principingi. Bet ta užsispyrimas kažkuo gal net žavi ir traukia biggrin.gif Įmanoma su avinais susišnekėt, rast bendrą kalbą kiek geriau pažinus - kai tik noro yra, tada ir "kliūtys" bendravime aplenkiamos ax.gif Patinka avinų energingumas, optimizmas, užsibrėžto tikslo siekimas, aktyvumas thumbup.gif Avinai supyksta, užsispiria, bet jiems praeina - kitaip nei ožiaragiam, kurie gali visą amžinybę tylėt cool.gif Ir šiaip trauka yra avinams rolleyes.gif Aš dvynė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 sausio 2011 - 23:02
man atrodo,jog jau ner blogiau uz avina.arba man taip pasiseke,nu kiek yra teke sutikti tiek moteru,tiek vyru,na nesusisneku visai
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2010 10 31, 21:57)
as avinas o vyriskis liutas.... smile.gif tai varge varge.. smile.gif

jo jo, žinau ką tai reiškia doh.gif
Atsakyti
sveikos. mano vyras avinas (kiskio metais gimes), o as vandenis (gyvates metais gimus esu). siaip vienas kita suprantam is puses zodzio. kas tiesa tas tiesa, kad istikimas, ir pats geriausias zmogus zemeje, bet kai uzsispiria, tai kaip ozys tikras. ir neperkalbesi, bet sugeba labai gerai vadovauti. gali buti super geras vadovas, direktorius. bet jam esu uz daug ka dekinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikce333: 29 sausio 2011 - 20:32
Pastebėjau vieną bendrą savybę, kurią turi mano pažįstami avinai - karštakošiškumas. doh.gif
Labai suinteresuoti padėti kitiems, draugams visada padės, pasiaukos.
Kartais žaviuos jų protu bigsmile.gif bent jau mano pažįstami tikrai intelektualūs, nors neretai labai kategoriški. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dumb: 11 vasario 2011 - 17:50
QUOTE(Victorious @ 2011 01 26, 23:58)
Raguoti jie, užsispyrę, kategoriški, bėdos su diplomatiškumu, kai skelia savo nuomonę, tai skelia ir dažnai kaip objektyvią tiesą biggrin.gif Mėgsta ginčytis, gali iki pažaliavimo įrodinėt savo tiesas. Principingi.

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2011 01 27, 22:36)
jo jo, žinau ką tai reiškia  doh.gif

as taip pat... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 08 28, 15:44)
Na mano irgi zodiako ženklas avinas.
Kaip šio ženklo atstovei man yra būdinga: karštakošiškumas (įsinervavusi galiu, atrodo, bet ką padaryti), noras pirmauti (kartais iki durnumo, neduok Dieve nepastebės manęs ar nebūsiu dėmesio centre) na ir tas visų minimas užsispyrimas, bet jis padeda siekti tikslų  ax.gif

Labai labai taikliai apibūdinta, aš ta pati pasakyciau apie save, kadangi as irgi AVinas, pagal zodiaka.
Taciau man tai padeda gyvenime. Esu draugiska, komunikabili, supratinga, užjaučianti ir pan.
Tačiau taip mums labai labai dažnai truksta demesio, ir mes labai labai megstame buti demesio centre, nuo demesio mes tiesiog kaifuojame..as tarsi savo rogese jauciuosi,kai esu demesio centre, o jei ne, tai tyli ir rami kaip pelyte biggrin.gif
Atsakyti