Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas

QUOTE(Balande @ 2010 04 05, 11:08)
Patikekit - uz Avina simta kartu blogiau Liutas  doh.gif . O jei jam prasidejo paauglyste, tai sakes visai  doh.gif

man atrodo kiekvienas pauglysteje buna nesukalbamas, ir nera skirtumo nuo zodiako
Atsakyti
Draugas mano taip pat avinas, na bet tikrai kaip zmogus geras, istikimas, tik kartais toks uzsispyres. Na ir as tokia gera, jautuke. Tai greit pasibadom pasibadom, ir vel viskas nuostabus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2010 04 05, 10:08)
Patikekit - uz Avina simta kartu blogiau Liutas  doh.gif . O jei jam prasidejo paauglyste, tai sakes visai  doh.gif

Čia jau tikriausiai ne tik nuo zodiako ženklo priklauso. Brolis Liūtas - tampyk už ūsų, kiek tik nori, o jam vienodai. Paauglys apskritai ramus buvo... ax.gif
Ir nei Avinas, nei kas nors kitas nėra blogesnis už kažką. Kiekvienas mes atsinešam savitą charizmą, kuri nulemia daugiau, nei zodiako ženklas. 4u.gif
Atsakyti
MB avinas rupestingas, geras mylintis, bet va uzzsispyrimas, koks doh.gif Jei gincijasi jis turi but teisus, o jei pritruksta argumentu arba priremi prie sienos tai kvale isvadint gali doh.gif (mes abu daugiau teisybes ieskotojai ir ojojojoj kokios aistros suverda paskui ) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2010 04 05, 10:08)

As Avinas, o vyresne dukra Liutas. Kita mazoji Jautuke - rami sukalbama. Liute nesukalbama, nebent galima nuglostyti pagal plauka biggrin.gif
Atsakyti
Na mano irgi zodiako ženklas avinas.
Kaip šio ženklo atstovei man yra būdinga: karštakošiškumas (įsinervavusi galiu, atrodo, bet ką padaryti), noras pirmauti (kartais iki durnumo, neduok Dieve nepastebės manęs ar nebūsiu dėmesio centre) na ir tas visų minimas užsispyrimas, bet jis padeda siekti tikslų ax.gif
Atsakyti
Mama ir dukrytė avinai. Myliu šio ženklo žmones ir labai gerai sutariu, gal dėl to, kad pati liūtė. Labai patinka avinų užsidegimas visakame, aš kartais aptingu, apsnūstu, o mama sako - pirmyn, darom, einam! Priverčia pakilt ir lėkt biggrin.gif Neliūdna su avinu niekada biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Maniskis avinas - tai dar nesu tokio uzsispyrusio zmogaus sutikusi, tokiu argumentu atranda, kad irodytu savo tiesa, kad kartais zado netenki ir atrodo sugalvok tu taip issisukti, pagristi biggrin.gif biggrin.gif geriau patyleti vistiek nepergincysi doh.gif . Labai zavi sugebejimas greitai atsiprasyti, bandymas taikytis. As esu veziukas ir susipykus galeciau, kad ir savaite nesneketi ir manes tas neerzintu, net padetu, nes man reikia apgalvoti viska, sudelioti pliusus ir minusus, o su avinu atvirksciai - tyla zudo, jam reikia viska cia ir dabar issiaiskinti smile.gif didziause bausme - tyla. Avinai labai greitai uzsidega, bet greitai ir nurimsta. Nelabai sugeba taikytis prie kitu noru, viskas turi buti taip kaip jam atrodo. Nejaukiai jauciasi prie svetimu zmoniu, nemegsta nauju pazinciu. Labai pastovus ir istikimas. Visiskai neromantiskas ir nesentimentalus. Jei kanda tai kanda skaudziai ir i silpniausia vieta. Negali nusedeti vienoje vietoje ir nieko neveikti, viskas turi buti greitai greitai greitai. Niekada neleis kazkam uzlipti ant galvos, mano esantis pasaulio bamba.
Man is vis atrodo kad avinas ir vezys yra du nesuderinami dalykai g.gif visiskos priesingybes, bet vis del to, pliusas minusa traukia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mamukas avinas o dar ožkos metais gimus tai iš vis smile.gif na bet sutariam gerai smile.gif labai užsispyrus jei sugalvoji kad jai šiandien reikia padaryt tą ar aną tai jinai ir padarys, draugiška su visais.. šaltų nervų, ir iš vis super puikus žmogeliukas mano mamukas tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš ir avinas ir ožkos metais. Man atrodo, kad viskas man gerai, bet žmonės sako, kad esu užsispyrus ir visada teisi. ax.gif
Atsakyti
As avinas, mano vyras avinas ir musu vaikas bus arba avinas, arba jautis. Zodziu, visa raguociu seimynele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labre @ 2010 10 14, 18:57)
Aš ir avinas ir ožkos metais. Man atrodo, kad viskas man gerai, bet žmonės sako, kad esu užsispyrus ir visada teisi. ax.gif

mirksiukas.gif tip - top kaip mano mama thumbup.gif
Atsakyti