Aš avinas, mama avinas, sunėnas avinas, keli pažįstami avinai. Vienas iš jų gimęs kovo pabaigoje, atrodo jog vietoje galėčiau sušaudyti Jau toks bjaurumas charakterio. O va su balandžio mėnesio avinukais sutariu gerai. Ir pati negalvoju, kad esu jau tokio blogo charakterio Gal per didelis užsispyrimas.
Mano vyras avinas,kartais buna sunku,nes labai uzsispyres,bet nemanau,kad su avinais sunku.
Mano mama avinas. Uzsispirus kaip ozka. Jai atrodo, kad ji visada teisi, o visi aplinkui visada neteisus... Sunkoka.
mano vyras avinas, tai jau uzsispyria kaip avinu avinas
mano vyras irgi avinas
o dabar dar ir atzaleles laukiame aveles gyvensiu tarp avinuku tikiuosi dukrele bus uzsispyrusi maziau nei vyras
o dabar dar ir atzaleles laukiame aveles gyvensiu tarp avinuku tikiuosi dukrele bus uzsispyrusi maziau nei vyras
QUOTE(doviliux403 @ 2010 03 30, 16:55)
mano vyras irgi avinas
o kas Jūs pagal zodiako ženklą?
mano busimasis avinas. Labai geras, rupestingas, mylintis ir visoks nuostabiausias, get kartais uzsispyria kaip ozys ir nors tu ka su pagaliu dauzydamas neisvarysi
as avinukas ir visai nieko tokia , dar gyvates metais gimus
Patikekit - uz Avina simta kartu blogiau Liutas . O jei jam prasidejo paauglyste, tai sakes visai