Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

man jis nepailgino, bet labai graziai atskyre ir pastorino.

vis dar neapsisprendziau kuri imsiu - siuo metu metausi tarp maybelline define a lash ir bourjois talons aiquilles. dabar naudoju bourjois volume glamour ir jis man labai patinka, pastorina, nesulipina, uzriecia, tik visai neilgina, todel noriu ismegint talons aiquilles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 17 rugpjūčio 2009 - 15:44
Normalus tušas tas max factor smile.gif esu išbandžius ne vieną, tai kad brangus, tai dar nereiškia, kad geras. Taip pat sykį esu gavusi padielką doh.gif
guerline nieko ypatingo, lancome hypnose - kai užsieny išsibandžiau draugės, tai buvo super, o paskui lt bandžiau, tai nieko gero schmoll.gif
Lorealiai palipina blakstienas, tinka nebent vakarui tinka.
Rimmel turiu, kur vienas galas baltas, kitas juodas. Normalus tušas.
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2009 08 17, 15:56)
biggrin.gif  labai jau priestaringos nuomones apie ji. man parduotuvej pabandzius irgi super pasirode  bigsmile.gif  bet po to prisiskaiciau kaip kitoms nepatinka ir nepirkau  blush2.gif

O aš kaip tik tik geras nuomones esu girdėjus, tai ir pati norėjau išmėginti, kai išmėginau, daugiau kitokių ir nebenoriu biggrin.gif

Priklauso matomai kokios blakstienos, kiek kartu tepliojama ir išvis ar tušas ne per akcijas pirktas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(negaliu_patiketi @ 2009 08 17, 17:00)
Normalus tušas tas max factor smile.gif esu išbandžius ne vieną, tai kad brangus, tai dar nereiškia, kad geras. Taip pat sykį esu gavusi padielką doh.gif
guerline nieko ypatingo, lancome hypnose - kai užsieny išsibandžiau draugės, tai buvo super, o paskui lt bandžiau, tai nieko gero schmoll.gif
Rimmel turiu, kur vienas galas baltas, kitas juodas. Normalus tušas.

O kur pirkot kad padielka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 08 16, 15:46)
uzsieni maciau, jog visi loreal tusai sandariai uzdaryti smile.gif

teisingai, loreal visi pakuoti buna. maybelina irgi supaluoti. o vat MF ne. bet kai kuriose parduotuvese maciau, kad buna aptraukti tokia sandaria plevele.

QUOTE(negaliu_patiketi @ 2009 08 17, 15:00)

niu niu, nereik taip apibendrinti. ne visi Lorealio tusai lipina. pvz is telescipic serijos nei vienas nelipina ir taip tik labai graziai atskiria.
Atsakyti
O man telescopic (juodas) loreal'io nepatinka visiškai schmoll.gif per mažas šepetukas, su kuriuo neįmanoma iššukuot košės kiek jis prikabina, reikia kitu šepetuku iššukuot, man jau per daug laiko užima ir dar musės kojas daro kai antrą kart tepu, nors tepu iš karto, nelaukiu kol padžius.
Pupa Mascara Extremeyes geresnis buvo nors ir šito tušo pakęst negalėjau.

Gal kuri tokį Golden rose naudojot? Kokie atsiliepimai?
user posted image
Atsakyti
Isbandykit tusa Cover Girl Lash Exact, jau keleta metu man geriausias. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 17 rugpjūčio 2009 - 22:36
QUOTE(pumpulpulka @ 2009 08 17, 22:21)
O man telescopic (juodas) loreal'io nepatinka visiškai  schmoll.gif

Buvo išgirtas, bet man irgi visiškai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 08 17, 22:34)
Isbandykit tusa Cover Girl Lash Exact, jau keleta metu man geriausias. thumbup.gif
user posted image

O kaip jis dazo? Blakstienos atrodo naturalesnes ar tokios kaip leles? kaip mano mama sako "musiu kojeles" smile.gif va man labiau patinka antras variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 08 11, 11:45)
Ką apie šitą GIVENCHY manot?

user posted image

Gal bandėt?

turiu si burbuliuka dazytis pripratau tai visai gerai gaunasi, bet paakius labai tepa....tikrai antro nepirksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 08 17, 20:55)
teisingai, loreal visi pakuoti buna. maybelina irgi supaluoti. o vat MF ne. bet kai kuriose parduotuvese maciau, kad buna aptraukti tokia sandaria plevele.

MF kaip tik neseniai pirkau - abu sandariai uzdaryti buvo. Vienas buvo su atskiru kamstuku (ant tuso kamstelis paprastas, o sepetelis salia ir atsidarius pati idedi sepeteli), o kitas paprastai ipakuotas.
Atsakyti
Kad padielką nusipirkau, tai galiu tik save kaltinti - iš moteriškės, kur pas mane į darbą atnešė... žinojau, kad nereikia pirkti, bet įšnekėjo unsure.gif a la lancome. Šiaip jau jis nėra blogas, bet kai žinau, kad netikras, tai nesinori ir dažytis g.gif
Atsakyti