as ir labai bijau pirkti tusus. nes kelis kart nusvilau, nusipirkau ir po keliu sav pradjo smirdet. toks vaizdas, kad sugedo kita gavau dovanu ir jau kose buvo. tai dabar daugiau ziuriu ne i firma i ipakavima, kad butu sandariai uzklijuotas.
o ka manot apie maybelline volume express turbo boost?
QUOTE(Finna @ 2009 08 16, 19:54)
Man nei kiek nesiskiria, tik kaina

As taip pat maciau

QUOTE(jamie @ 2009 08 16, 20:45)
turiu vandeniui atsparų bet nepatinka jis man

o bourjois talons aquilles?
QUOTE(jamie @ 2009 08 16, 20:45)
man tai tikrai geras tusas aisku ne stebuklas bet neblogas
ir patankina gerai ir pariecia blakstienos pas mane ir taip ilgos tai ar jis paiilgina negaliu pasakyti bet apimtis tai tikrai gera gaunasi pasidazius, siaip tai mano pats geriausias tusas buvo gyvenime Lancome Hypnose bet jis Lt nebuvo nupirktas ji pirkau is USA nu super, bet jau kaip cia nusipirkau Lietuvoje nu jezau marija nesikeikus dydesnio sudo nebuvau macius, ir kodel taip buvo nezinau

kartais galvoju gal pas mus antrarusius visokius dalykus pardavineja

QUOTE(jamie @ 2009 08 16, 19:45)
Man nepatiko

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 16, 16:58)
O gal kas zinote ar uzsienyje tusai yra dezutese supakuoti ar ir kaip pas mus "palaidi"
?

Gal skiriasi nuo uzsienio... Pvz JAV tai visi pigieji tusai (L'oreal, Maybelline, Covergirl ir tt) uzpakuoti nepraplesiamai parduotuveje, o jau visi brangesnieji, tai paprastai stovi parduotuvese (na su firminem dezutem, bet tokiom, kurias galima atidaryt). Tik nemanau, kad kas atidarineja, nes visu produktu testeriai yra. O daznai ne po viena

Max Factor False Lash Effect

QUOTE(Fraise @ 2009 08 17, 13:51)

QUOTE(Fraise @ 2009 08 17, 14:51)
o man jis pasirodė labai prastas, akys atrodo net nepadažytos

QUOTE(Austuja @ 2009 08 17, 15:57)
o man jis pasirodė labai prastas, akys atrodo net nepadažytos
koks masterpiece daaaug geriau 

neblogas tusas is pat pradziu gal nelabai gerai dazo bet kaip patirsteja viskas ok grazios blakstienos tikrai buna, nu gal tik kad sepetelis nepatogus reikia priprasti