Atėjau pagirti geltonąjį Maybelline The Colossal Volum Express

Pamačiau nuolaidą ir nusipirkau, visą praeitą savaitę juo dažiausi. Ir turiu pasakyti, kad jis man visiškai nebetepa paakių ir vokų

Galvoju, gal anksčiau tepdavo todėl, kad nebuvau atradus tinkamos pudros ir veidas greit susiriebaluodavo

O kai blakstienos liečiasi prie tokios odos, tai ir ištepa. Bet dabar puikiai atlaiko visą dieną, o čia man buvo jo vienintelis trūkumas. Nes dažo gražiai, labai gerai tankina, nei kiek nelipina, blakstienų gaunasi daug daug. MB net pastebėjo, sako: tavo blakstienos kokios tankios pasidarė

Nors šiaip jis nevisada atskiria ar aš išvis pasidažius, ar ne, tai supratau, kad efektą matau ne aš viena
Tik pradžioj dažo skystokai todėl norint išgauti įspūdingą efektą reikia dažyti porą sluoksnių- tada ir išilgina gerokai. Nes jei dažyt vienu sluoksniu, tada nelabai kas matosi.
QUOTE(I'm love @ 2009 08 14, 12:01)
Sveikos. Esu bandziusi daug tusu, paskutinis kuri tureja, tai MF False Lash Effect, patiko tai, kad jo gan didelis turis, tikrai nebyrejo, blakstienos kaip veduokles, tiek, kad jis neriecia

. O siaip man labaiusiai patiko rimmmel firmos, tas su karuna ant galiuko ir dar toks tamsiai melynas (atleiskite pavadinimo nepamenu)
MF False Lash Effect man dažė prasčiau nei vidutiniškai, vienintelis jo pliusas- tai didelis kiekis, o šiaip trūko ir ilginimo, ir tankinimo, ir ryškumo.
Rimmel su karūna bandžiau kelis kartus- įspūdžio nepaliko, su bet kokiu tušu galima taip pat pasidažyt, pliusas, kad jo kaina nedidelė, be to, dar ir nuolaidų jam dažnai būna.
QUOTE(Twiggy @ 2009 08 14, 20:39)

Nieko ispudingo, nei pailgina, nei pariecia
Šitas nepatiko, labai sulipindavo blakstienas, ilgina mažai. Dar nepatiko, kad nors mano blakstienos pakankamai riestos, bet jis kažkaip jas ištiesindavo