Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

user posted image
Nieko ispudingo, nei pailgina, nei pariecia schmoll.gif

user posted image
Taip pat jokio stebuklo doh.gif

Pirkadama nauja neisbandyta tusa vis tikiuosi, kad sitas tai jau bus kazkas tokio bigsmile.gif
Noreciau, kad pariestu, atskirtu, nesulipintu ir pailgintu bigsmile.gif Ka galite pasiulyti?
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 08 14, 21:30)
siuncia tikrai i Lietuva, bandziau su LTxxxxx ir LT-xxxxx g.gif  g.gif

O kiek siuntimas i Lietuva kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 14, 21:40)
O kiek siuntimas i Lietuva kainuoja?  4u.gif

kaip supratau 6.50 svaru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 08 14, 21:46)
kaip supratau 6.50 svaru rolleyes.gif

Aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
Atėjau pagirti geltonąjį Maybelline The Colossal Volum Express smile.gif Pamačiau nuolaidą ir nusipirkau, visą praeitą savaitę juo dažiausi. Ir turiu pasakyti, kad jis man visiškai nebetepa paakių ir vokų ax.gif Galvoju, gal anksčiau tepdavo todėl, kad nebuvau atradus tinkamos pudros ir veidas greit susiriebaluodavo g.gif O kai blakstienos liečiasi prie tokios odos, tai ir ištepa. Bet dabar puikiai atlaiko visą dieną, o čia man buvo jo vienintelis trūkumas. Nes dažo gražiai, labai gerai tankina, nei kiek nelipina, blakstienų gaunasi daug daug. MB net pastebėjo, sako: tavo blakstienos kokios tankios pasidarė thumbup.gif Nors šiaip jis nevisada atskiria ar aš išvis pasidažius, ar ne, tai supratau, kad efektą matau ne aš viena biggrin.gif
Tik pradžioj dažo skystokai todėl norint išgauti įspūdingą efektą reikia dažyti porą sluoksnių- tada ir išilgina gerokai. Nes jei dažyt vienu sluoksniu, tada nelabai kas matosi.

QUOTE(I'm love @ 2009 08 14, 12:01)
Sveikos. Esu bandziusi daug tusu, paskutinis kuri tureja, tai MF False Lash Effect, patiko tai, kad jo gan didelis turis, tikrai nebyrejo, blakstienos kaip veduokles, tiek, kad jis neriecia ax.gif . O siaip man labaiusiai patiko rimmmel firmos, tas su karuna ant galiuko ir dar toks tamsiai melynas (atleiskite pavadinimo nepamenu) blush2.gif

MF False Lash Effect man dažė prasčiau nei vidutiniškai, vienintelis jo pliusas- tai didelis kiekis, o šiaip trūko ir ilginimo, ir tankinimo, ir ryškumo.

Rimmel su karūna bandžiau kelis kartus- įspūdžio nepaliko, su bet kokiu tušu galima taip pat pasidažyt, pliusas, kad jo kaina nedidelė, be to, dar ir nuolaidų jam dažnai būna.

QUOTE(Twiggy @ 2009 08 14, 20:39)
user posted image
Nieko ispudingo, nei pailgina, nei pariecia  schmoll.gif

Šitas nepatiko, labai sulipindavo blakstienas, ilgina mažai. Dar nepatiko, kad nors mano blakstienos pakankamai riestos, bet jis kažkaip jas ištiesindavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 15 rugpjūčio 2009 - 08:58
Na kadangi cia kazkas pastebejo, kad as tik tarp brangiu renkuosi, tai kol sulauksiu savo Lancomo, nupirkau Maybelline Lash Stiletto™ Ultimate Length Washable Mascara. Tai toms kam patinka tankios pastorintos blakstienos sis netiks visiskai, nes gana skystas, visiskai nestorina ir pagal mane nepariecia. Na bet as tokiu megeja, kur tik ilgintu, tai vienakart pabandzius visai nieko, tik kvapas feee. Na ziuresim kaip toliau bus.
Atsakyti
Mano blakstienos, padazytos su HR Lash Queen blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 15 rugpjūčio 2009 - 13:49
mano pats mylimiausias yra Loreal Lash Architect wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 08 15, 08:52)
Atėjau pagirti geltonąjį Maybelline The Colossal Volum Express smile.gif Pamačiau nuolaidą ir nusipirkau

man jis irgi patiko, kaip už tokią kainą- super tankino.

O štai aš pakeičiau MF masterpysą į čia išgirtą MF 2000 calorie. Ėmiau tiesiu šepetėliu, vakar pirmąkart pasidažiau - nu visai gražu, tik atpratus aš nuo šerelių biggrin.gif kaži kaip tas lenktas? ar riečia bent kiek?
Atsakyti
Radulia,isduok paslapti kaip padarai,kad blakstienos prie isorinio kampucio tokios ilgos? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 08 15, 07:52)
Atėjau pagirti geltonąjį Maybelline The Colossal Volum Express smile.gif

nei kiek nelipina

hm... idomiai. as jau norejau ji pirkti, bet pabandziau pas anyta ir man sulipino. na, ne taip baisiai, bet yra tusu, kuriu efektas toks ir maziau lipina.
gal kad naujas ir nelipina? g.gif

QUOTE(radulia @ 2009 08 15, 12:48)
Mano blakstienos, padazytos su HR Lash Queen blush2.gif  blush2.gif
user posted image

bet tavo pacios blakstienos turbut nera is trumpuju ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2009 08 14, 20:06)
gera parduotuve,gal zonote tarpininke kuri uzsako is cia ?
Pati nemoku ir neismoksiu turbut doh.gif  Bet kazi ar su % apsimoka cia pirkti? g.gif

Aš tai siunčiuosi per šią tarpininkę, viskas pas ją labai aišku , greita ir patikima, rekomenduoju thumbup.gif
http://www.tindirind...p...d=15546&p=1
Atsakyti