Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 06 30, 11:33)
kuri geriau? ar nei viena?
user posted image

sita daug geriau,pirmoji,vietom kaip isdegus unsure.gif
Atsakyti
Pakoregavau kompozicija pagal daugelio rekomendacijas, bet dabar del spalvu derinio neapsisprendziu biggrin.gif Pirma ar antra geriau ziurisi? rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tiny ,man antros spalvos priimtinesnes drinks_cheers.gif
Atsakyti
InesaS, buvau tave spasigedus jau ax.gif o laukas -nu fantastiskas..gal kokia foto imesiu, jei bus laiko jas perkratyt ax.gif ir jei kas gavos -bijau net ziuret doh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 22:00)

nezinau kuri.. ar svari ar su grudu ir sviesesne...

man antra geirau, gal kad sviesiau -ne nzn -bet tikrai geriau ziuris thumbup.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 29, 22:05)

Einu žiūrėt kas ką įdomaus rodo, o aš kritikai keliu kelis kadrus iš šiandienos Burbuliatoriaus Lukiškių aikštėj wink.gif

man pirma patiko, gal kad antras palnas toks i ta pacia tema -nznz -bet man patiko thumbup.gif ir mergina ryski tongue.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 29, 22:17)
*citra*, berots tu klausei del exif. tai paziurejau kol neistryniau is fotiko nuotrauku, visos foto  darytus su islaikymu nuo 1/8 iki 1/20, f nuo 4,3 iki 5,6 o visa kita jau rasiau  bigsmile.gif

oho, cia tas sraige staip? is rankos fotkinai? bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 22:22)

Del klaidu tai man tas pats... uzknisa jei rimtai  doh.gif bet ir gerai aisku, biggrin.gif

ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 10:48)
1. Va, cia pasiskaityk  mirksiukas.gif
http://www.shutterfr...gStartedPS.html
2. Antra geriau  4u.gif
Nagi, rodyk  bigsmile.gif

su anglų kalba problemos blush-anim-cl.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 10:52)
Pakoregavau kompozicija pagal daugelio rekomendacijas, bet dabar del spalvu derinio neapsisprendziu  biggrin.gif Pirma ar antra geriau ziurisi?  rolleyes.gif

pirma
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 22:35)
Dedu viena sirdziai miela kadra... Bet kritikos labai laukiu  4u.gif

Kelte

man sita patinka wub.gif tik ta uz nugaros galima gal nuklonuot ar ka ax.gif ir tik ne j/b schmoll.gif sita spalvota geriau..gal tik tamsoka foto -ne neiznau -reik pasigilint ax.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 29, 22:56)
Junkis. Žinok, kritika geresnis spyris į šikną, nei tik pasyvus skaitymas wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 09:56)
InesaS, buvau tave spasigedus jau ax.gif o laukas -nu fantastiskas..gal kokia foto imesiu, jei bus laiko jas perkratyt ax.gif ir jei kas gavos -bijau net ziuret doh.gif

Butinai parodyk bigsmile.gif .O as vel susinervijau ir vsio.Buvau savaitgali Lektuvu pasirodyme.Diena karsta,dangus visas isdeges,su muiline be sansu kazka grazaus nupyskinti.Ir greicio ir zoomo labai,labai reikia.Pasidairiau i diedukus su Super duper Canonais ir L klases didziausiais objektyvais ir gryzau namo.Permeciau foto,bet tik tam,kad dar karta isitikinciau,kad nei vienos normalios kokybiskos nera.Tai va,taip va ir gyvenu.Zodziu svajoju apie veidrody wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 23:55)

sita nebloga, tik man virsuje erdves noris, toks vazidas, akd storis ir atsitrenks -nzn kodel taip, bet pirma mintis buvo doh.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 08:59)

Ar labai peiksit del spalvu?  blush2.gif

Oho, bangelė...

man spalvos butent sitai foto nea...siaip patinka tokios pagesintos mirksiukas.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 30, 09:33)

kuri geriau? ar nei viena?

siaip antra, bet ka cia norejai parodyt, kodle ****** nukirpai? g.gif ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 09:48)

Nagi, rodyk  bigsmile.gif

kantrybes mirksiukas.gif gal dar be riekalo cia prisigyriau doh.gif vejuos jus, dar darbai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 08:52)
Pakoregavau kompozicija pagal daugelio rekomendacijas, bet dabar del spalvu derinio neapsisprendziu  biggrin.gif Pirma ar antra geriau ziurisi?  rolleyes.gif

Pirma man- antroj pernelyg aki rezia ax.gif

pamirsau tavo berniuka kelte pakomentuot ax.gif man spalvota rolleyes.gif tik noretusi, kad truputi fotikas butu buves labiau is kaires ax.gif o mergaites nerodo, raso, kad pasalinta, tik nezinau kaip Teka pakomentavo g.gif

Teka- kojos g.gif nesuprantu kame reikalas ten - matau tik kelnes g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 09:52)
Pirma ar antra geriau ziurisi?  rolleyes.gif

siaip abi thumbup.gif mirksiukas.gif bet gal pirma lotuliukas.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 06 30, 10:12)
Butinai parodyk bigsmile.gif .O as vel susinervijau ir vsio.Buvau savaitgali Lektuvu pasirodyme.Diena karsta,dangus visas isdeges,su muiline be sansu kazka grazaus nupyskinti.Ir greicio ir zoomo labai,labai reikia.Pasidairiau i diedukus su Super duper Canonais ir L klases didziausiais objektyvais ir gryzau namo.Permeciau foto,bet tik tam,kad dar karta isitikinciau,kad nei vienos normalios kokybiskos nera.Tai va,taip va ir gyvenu.Zodziu svajoju apie veidrody wub.gif

nesinervink mirksiukas.gif as ir svajoju..bet itk svajoju ax.gif nesakyk, kad dar krize? g.gif ax.gif
dabar man reikia kokio tai isorinio duomenu kaupyklio ar kaip ten vadinas? nzn kaip vadinas tiksliai ax.gif na, ka dis kompo persimesciau pvz foto visas ir kad ten butu, saugotus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 30, 11:17)
o mergaites nerodo, raso, kad pasalinta, tik nezinau kaip Teka pakomentavo  g.gif

Teka ziurejo foto pries man istrinant, tai ji dar kuri laika ta nuotrauka matys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 30, 09:12)

va va, butume susitike ax.gif bigsmile.gif o mano kadrai kazko tamsus g.gif matyt vienoj vietoj uzfiksuoja, kitoj nufotkina g.gif o kiek debesu nuotrauku turiu hihihi.gif
Atsakyti