laba,
Will aciu uz temele
nesugebu dazniau prisesti ,kazkaip su laiku nesusitvarkau ,reiks man per sia sav. su abiem ND susitvarkyt ,nes busiu dingus dviem sav. na nebent trigrasi ikisiu kada
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 19:54)
pirmoje truksta pedu.. kazkaip nukirstos per skaudziai... siaip fainiai, spalvos ryskios patinka
antroje keistai man tie nenulakuoti ranku nagai, tokia truputi nzn.. nu nelabai man sis kadras, jei butu ir ranku ir koju lakuoti ar siaip kazkas sumastyta tai joa.. bet db.. j/b nesiziuri, nes jame apart spalvu nelabai kas yra ir to X
trecioje apversciau foto, kad kakta apcioje butu, kojos virsuje.. formatas nepatinka, nesiziuri
per daug grindu, per mazai erdves plaukam
pirmame plane pedos ir uodega, o plaukai besimaskatuojantys prapuola, lieka kazkoks bardakelis
radiatorius su uzuolaida kazkaip nlb irgi... nors nekliutu , jei ne vaizdas, jog nusistatei ant statyvo kamera, blogai priverzei ir ji pasmuko
Papildyta:
su wb filtru
kiti su stiklainio pusiau permatomu baltu dangteliu matuoja
da plepejome apie tai kazkur.. plepaluose, ar cia.. nepamenu
tavo nebedrystu komentuoti ,nes man visos laibai
tik kaip kiekvienam kamkuom istringa viena ,tai ta kur ji sedi prie duru su bet kazkas maiso prieki
turejau ir su pedom bet labai nesiziurejo ,tai tokia palikau
o visa kita tik experimentai tai tiesiog stangiusi lavint jb . aciu uz komentara
kazkur dingo pazimetos zinutes
bet
so-fun ir will dekui uz pastabas
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 28, 21:02)
Kritikai
noreciau zinoti kas negerai, kaip tecniskai atlikta
cia ne visos nuotraukos, bet kitos kazkodel neisikele
tavo sragiu seimyna su istorija
tik pora buvo ur kazkas nelabai man istrigo paskutine kur sraigiukas pirman plane ir kitos ragiukai isrisekja truputi makalyne o siap
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 07:25)
Dvynukai...
Ramaska
Zitlali, tai tu jau gavai tuos daiktus, kur tadum uzsisakem?
zinok
Labas, gelyte... kabinciaus ant sienos jei truputi erdves mergytei butu
Dvinukai kazkaip akis dalinasi,kazkokia optine apgaule
o siap tai spalvos ryskumas
bet as platesniu kampu imciau
o
Ramaske man tiesog miela ,bet tas iskarpimas ,suspaudimas
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 29, 13:12)
aciu will uz temutes patvarkyma
o as negaliu dar komentuoti...., ar jus nepykstat?
siandie ziurineju fotiku.... ka toki butu galima paimti kazi uz kokius 2000 lt? ar nieko uz tokia suma?
oi kiek galima , pvz toki kaip mano su kitiniu lesiu
bet aisku priklauso ko ieskai
oi kaip tik toki ir imete