Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 30, 01:08)
Vsio laukiam pirmu nd su trim daiktais fokusuojant.Siandien saldziai pamiegok, o ryt drauga i rankas ir dafai dirbt, mokintis ir mum pirma Nd pristatyti.
Papildyta:
Alesandra, pamaciau tavi ir prisimiiau kad anoj temoj siuliau knyga apie maisto fotografavima, ar nori?

Sveikutes,

labai sauni temele biggrin.gif 4u.gif
Kol kas as prisijungsiu kaip tylusis dalyvis, nes tikrai techniniu ziniu nera. Bandysiu kaip nors prisivyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 23:08)
Alesandra, pamaciau tavi ir prisimiiau kad anoj temoj siuliau knyga apie maisto fotografavima, ar nori?

Ievosiau, mielas smile.gif) As gi parašiau tau, kad turiu jau smile.gif
Bet labai ačiū už rūpestį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 06 29, 23:12)
Sveikutes,

labai sauni temele biggrin.gif  4u.gif
Kol kas as prisijungsiu kaip tylusis dalyvis, nes tikrai techniniu ziniu nera. Bandysiu kaip nors prisivyti.  doh.gif

Kaip sakiau ir citrinukei, ryt pristatyk 1 nd, o kad ji atliktum paskaityk savo fotiko instrukcijoj apie fokusavima plius dar pirmam lape yra parsisiusti tema apie tai. mirksiukas.gif
Laukiam ryt, ot tongue.gif
Atsakyti
Dar turiu viena be pavadinimo mirksiukas.gif Man labai fotogeniska mergaite smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 29, 23:23)
Ievosiau, mielas smile.gif) As gi parašiau tau, kad turiu jau smile.gif
Bet labai ačiū už rūpestį  4u.gif

Ai, blyn kreivos akys pastaruoju metu, sorry
Atsakyti
Statybos

user posted image

Klausykit, man jau nesmagu... viena beveik nuotraukas keliu g.gif
Atsakyti
Labutis. Pagaliau persikrausteme i nama ir turiu interneta thumbup.gif ... bet dabar tragiskai atsilikau unsure.gif . Bandysiu vytis doh.gif . Dabar einu skaityti...net ne viena tema doh.gif .
Atsakyti
laba,Will aciu uz temele 4u.gif nesugebu dazniau prisesti ,kazkaip su laiku nesusitvarkau ,reiks man per sia sav. su abiem ND susitvarkyt ,nes busiu dingus dviem sav. na nebent trigrasi ikisiu kada ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 19:54)
pirmoje truksta pedu.. kazkaip nukirstos per skaudziai... siaip fainiai, spalvos ryskios patinka
antroje keistai man tie nenulakuoti ranku nagai, tokia truputi nzn.. nu nelabai man sis kadras, jei butu ir ranku ir koju lakuoti ar siaip kazkas sumastyta tai joa.. bet db.. j/b nesiziuri, nes jame apart spalvu nelabai kas yra ir to X smile.gif
trecioje apversciau foto, kad kakta apcioje butu, kojos virsuje.. formatas nepatinka, nesiziuri smile.gif
per daug grindu, per mazai erdves plaukam smile.gif pirmame plane pedos ir uodega, o plaukai besimaskatuojantys prapuola, lieka kazkoks bardakelis smile.gif radiatorius su uzuolaida kazkaip nlb irgi... nors nekliutu , jei ne vaizdas, jog nusistatei ant statyvo kamera, blogai priverzei ir ji pasmuko  ax.gif
Papildyta:
su wb filtru  4u.gif kiti su stiklainio pusiau permatomu baltu dangteliu matuoja smile.gif da plepejome apie tai kazkur.. plepaluose, ar cia.. nepamenu smile.gif

tavo nebedrystu komentuoti ,nes man visos laibai thumbup.gif tik kaip kiekvienam kamkuom istringa viena ,tai ta kur ji sedi prie duru su bet kazkas maiso prieki rolleyes.gif

turejau ir su pedom bet labai nesiziurejo ,tai tokia palikau smile.gif o visa kita tik experimentai tai tiesiog stangiusi lavint jb . aciu uz komentara rolleyes.gif

kazkur dingo pazimetos zinutes g.gif bet so-fun ir will dekui uz pastabas 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 28, 21:02)
Kritikai smile.gif  noreciau zinoti kas negerai, kaip tecniskai atlikta  blush2.gif
cia ne visos nuotraukos, bet kitos kazkodel neisikele  g.gif

tavo sragiu seimyna su istorija thumbup.gif tik pora buvo ur kazkas nelabai man istrigo paskutine kur sraigiukas pirman plane ir kitos ragiukai isrisekja truputi makalyne o siap thumbup.gif
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 07:25)

Dvynukai...
user posted image

Ramaska
user posted image

Zitlali, tai tu jau gavai tuos daiktus, kur tadum uzsisakem?

zinok Labas, gelyte... kabinciaus ant sienos jei truputi erdves mergytei butu thumbup.gif

Dvinukai kazkaip akis dalinasi,kazkokia optine apgaule hihihi.gif o siap tai spalvos ryskumas thumbup.gif bet as platesniu kampu imciau g.gif o Ramaske man tiesog miela ,bet tas iskarpimas ,suspaudimas schmoll.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 29, 13:12)
aciu will uz temutes patvarkyma  4u.gif

o as negaliu dar komentuoti...., ar jus nepykstat?

siandie ziurineju fotiku.... ka toki butu galima paimti kazi uz kokius 2000 lt? ar nieko uz tokia suma?

oi kiek galima , pvz toki kaip mano su kitiniu lesiu mirksiukas.gif bet aisku priklauso ko ieskai ax.gif oi kaip tik toki ir imete
Atsakyti
Zitlali- man turbut geriau be grudo,labai jau daznai pradejai ji naudot,neisimk nuotrauku idetu please smile.gif beje laukiu pazadeto saldainio smile.gif

Zana4-patiko serija su sraigem,o labiausiai isimine sraige ant balto geles ziedo 4u.gif

Ievosius- labas,gelyte truputi apacios noretusi daugiau,bet siaip liuks kadras

Tiny-kelte man spalvota geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 01:55)

Liux nuotraukyte,tik kaires pakirpciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 00:28)
Dar turiu viena be pavadinimo mirksiukas.gif Man labai fotogeniska mergaite  smile.gif

chaosiukas smile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 06 30, 02:24)
Zitlali- man turbut geriau be grudo,labai jau daznai pradejai ji naudot,neisimk nuotrauku idetu please  smile.gif beje laukiu pazadeto saldainio  smile.gif

geriau be grudo nes nuotraukai taip labiau tinka ar del to ,kad tiesiog per daznai naudoju smile.gif as kazkaip negaliu sakyti per daznai ar retai.. juk nera taisykliu ireminanciu kaip deretu fotografuoti rolleyes.gif ta prasme bent jau tokio pobudzio, kiek turetu buti kadru svariu, kiek su grudu, kiek da kokiu nors.. bet aciu uz pastaba 4u.gif manes tiesiog nebeveza astrios foto.. norisi kazkoooooooooooooooo, bet pati nesuprantu dar ko smile.gif ta svara nuotraukose, akys kaip stikliukai, nusharpintas kunas... kazkaip jauciu alergija po truputi man atsiranda... o kaip kitaip-neismanau, tik dedant triuksma, bet jauciu kad po truputi jau brestu permainom, eisiu tuoj ziet galeriju doh.gif bet dekui uz pastaba, taikli smile.gif

Del saldainio tai galiu atsiusti biggrin.gif adresa AZparasyk biggrin.gif
Atsakyti
Tiny, statybos nukirpus ta kairej ta puse bokstelio man patinka, o va mergyte, na truputi perkrautas kadras, galejo tadum fonas dar labiau paplaukes but, o be to norisi ir ta zmogu kur ja laiko visa matyt.
Keroli, A.M. dzekui uz pastabas 4u.gif
Atsakyti