Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 23:00)
nezinau kuri.. ar svari ar su grudu ir sviesesne...

Man su grudu siesesne 4u.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 29, 23:05)
Einu žiūrėt kas ką įdomaus rodo, o aš kritikai keliu kelis kadrus iš šiandienos Burbuliatoriaus Lukiškių aikštėj wink.gif

Pirma man patinka, nors ne iki galo 4u.gif Gal fono daugiau noretusi g.gif
Papildyta:
Del klaidu tai man tas pats doh.gif Beveik visos man blogos... O kai kitu keltas nuotraukas ziuriu, tai net nosi suraukiu, jeigu labai jau nekokybiskas deda biggrin.gif Ypac nemegstu bardaku nuotraukose smile.gif Pati stengiuosi kuo maziau apkrauti kadra. Jau geriau neryski nei perkrauta slamsto doh.gif Ale as cia ne apie sios temos foto kalbu ax.gif
Atsakyti
xi xi xi, Tiny, gerai kad paskutini prierasa padarei, bo dar ziu kas ir pomidorai2.gif in tavi.
Juokauju zinoma lotuliukas.gif

Niu bet kiek tyliu dalyviu yra, Laura_p, Citrinuke ir t.t. tai gal prisijunkit, bus idomiau negu vien sausa info skaityti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 29 birželio 2009 - 22:35
Dedu viena sirdziai miela kadra... Bet kritikos labai laukiu 4u.gif

Kelte
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 29 birželio 2009 - 22:36
Tiny man kazkaip atrodo kad sharpo gal per daug.. toks svytejimas sulig zando krastu ir dangumi atsirado g.gif gal klystu... nzn..
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 23:35)
Dedu viena sirdziai miela kadra... Bet kritikos labai laukiu  4u.gif

Kelte
user posted image

pati foto patinka, tyniukas cia jega thumbup.gif man vaizdas uz tyniuko trukdo, moteris. o laivas i tema labai net bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 23:37)
Tiny man kazkaip atrodo kad sharpo gal per daug.. toks svytejimas sulig zando krastu ir dangumi atsirado  g.gif gal klystu... nzn..

Hmmm... gal g.gif Nors stengiausi neuzkelt ax.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 29, 23:37)
pati foto patinka, tyniukas cia jega  thumbup.gif  man vaizdas uz tyniuko trukdo, moteris. o laivas i tema labai net  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Jo, noreciau ir as, kad jos sioje nuotraukoje nebutu biggrin.gif Bet cia gi keltas ax.gif

O gal nespalvota geriau?
user posted image
Atsakyti
odos fakturos visai nesimato, kaip plastikine smile.gif nzn kodel... butu graziau j/b jei naturalesne butu smile.gif nors gal ir ne.. aj nzn, einu as.. iki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 birželio 2009 - 22:45
Zitlali, bet tu turi laiko savo pomegiui (nors įsivaizduoju, kad vienai su mažuliu tikrai tikrai nelengva, bet vis vieną kitą laisvesnę gali nuraut. tiesą sakant neįsivaizduoju, nes vaikų neturiu...), o kai žmogus dirbi ir dar pilna visokių nesąmonių ant galvos, ir dar plius ne vienintelis pomėgis, kuris veža, tai laiko surast kokybiškam gilinimuisi... bet aš nesiteisinu, užsibrėžiau tikslą ir padarysiu viską, kad jo pasiekčiau. ir jau pati matau, kad nuo pradžios padariau visai nemažai. tik technikos dabar visokių kokybiškų pribumbasų norisi...
paofftopicinau ;D

QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 22:31)
Ale as cia ne apie sios temos foto kalbu  ax.gif

Laiku spėjai pasitaisyt biggrin.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 22:35)
Dedu viena sirdziai miela kadra... Bet kritikos labai laukiu  4u.gif

Man patinka ir antras planas netrukdo, tik va ties žandu tikrai šviečianti juosta.
nespalvota - ne ne ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 29 birželio 2009 - 22:47
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 22:33)
Niu bet kiek tyliu dalyviu yra, Laura_p, Citrinuke ir t.t. tai gal prisijunkit, bus idomiau negu vien sausa info skaityti

biggrin.gif mirksiukas.gif Graziai tobulejat, malonu ziureti. O as dar kol nepribrendau prisijungimui. Tyliai viena namuose mokinuosi, nelendu dar i viesuma. Gal.... kada nors.

Bet cia paskaitau jus, pasigroziu foto ir tada man toks spyris i sikniuka, kad ir as galeciau daugiau pasistengti.

Saunuoles (-iai) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2009 06 29, 22:49)
Bet cia paskaitau jus, pasigroziu foto ir tada man toks spyris i sikniuka, kad ir as galeciau daugiau pasistengti.

Junkis. Žinok, kritika geresnis spyris į šikną, nei tik pasyvus skaitymas wink.gif
Atsakyti
Zitlali, alexxandra 4u.gif Nu bet tikrai... visgi reikia dar man nuo sharpo gydytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2009 06 29, 22:49)
biggrin.gif  mirksiukas.gif  Graziai tobulejat, malonu ziureti. O as dar kol nepribrendau prisijungimui. Tyliai viena namuose mokinuosi, nelendu dar i viesuma. Gal.... kada nors.

Saunuoles (-iai)  drinks_cheers.gif

Vsio laukiam pirmu nd su trim daiktais fokusuojant.Siandien saldziai pamiegok, o ryt drauga i rankas ir dafai dirbt, mokintis ir mum pirma Nd pristatyti.
Papildyta:
Alesandra, pamaciau tavi ir prisimiiau kad anoj temoj siuliau knyga apie maisto fotografavima, ar nori?
Atsakyti