Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 16:16)
labai sintetines spalvos  g.gif

g.gif sakai kad spalvom nieko nedariau schmoll.gif tik pasviesinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 15:16)
suspausta?  blink.gif
labai sintetines spalvos  g.gif

Boruzka beveik nieko nedariau, kontrasta padidinau truputi.. baigiu visas foto sutvarkyt is vakar smile.gif labai greit dirbas kai nelabai yra ka tvarkyti smile.gif

tu cia apie ka? g.gif
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą- dar lauksiu ir kitų 4u.gif O jei viskas tvarkoje, norėčiau priėjimo prie albumo- jei galima, žinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 07 06, 16:47)
g.gif sakai kad spalvom nieko nedariau  schmoll.gif tik pasviesinau  g.gif

akys stiklines ir melynos kaip piestos smile.gif odele i violetini atspalvi g.gif gal wb nenusistatei?

QUOTE(boruzka @ 2009 07 06, 16:51)
tu cia apie ka?  g.gif

gal ne tu klausei g.gif persiprasau lotuliukas.gif

Teka tai labai aciu uz komentara, noreciau placiau jeigu galima, kodel tau taip atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 liepos 2009 - 17:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 18:01)
akys stiklines ir melynos kaip piestos smile.gif odele i violetini atspalvi  g.gif gal wb nenusistatei?
gal ne tu klausei  g.gif persiprasau  lotuliukas.gif

sakau kad foto tik sviesinau nieko kito prie akiu nelindau schmoll.gif wb dazniausiai ant auto blush2.gif kazkaip dazniausiai jis geras buna nes parenka normaliai g.gif dar karta akis apziurejau nu rimtai tokios naturalios laugh.gif odele biski jo kazkas neto g.gif

cia as klausiau laugh.gif nes man pasirode labai jau zole netikra ax.gif bet kai kontrasta didini visada spalva ryskeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 18:01)
Teka tai labai aciu uz komentara, noreciau placiau jeigu galima, kodel tau taip atrodo...  rolleyes.gif

hm, na nežinau, kaip čia tau plačiau, aš nesu dar tokia įgudus kritikoj, kaip tu tongue.gif na man trūksta erdvės šonuose, man taip ir noris tuos nuotraukus kraštus patraukt, nemoku paaiškint, man mergytė atrodo suspausta ir tiek
Atsakyti
Kritikai.. g.gif

Trinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 liepos 2009 - 18:42
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 19:22)
Kritikai..  g.gif

pirma kažkaip...labai žando daug, gal reiktų ir kaktos daugiau, šiaip kaip tau, tai neypatingai šis kadras

o antra man labai patinka, čia jau "mano" kadras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 06 liepos 2009 - 18:33
trinu sorry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 liepos 2009 - 18:41
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 18:22)
Kritikai..  g.gif

Pirmai erdves truksta i visas puses , noretusi ir rankos daugiau matyti ir duma kylanti ir spalvos nlb, gal j/b geriau ziuretusi g.gif

Paskutines foto noreciau spalvotos ir ryskiu neuzgoztu akiu .. mane veza tie zeruciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 19:35)
aj nzn, kazkas pasidare man smile.gif sunkiai fotkinasi.. laukiu ikvepimo.. visur nieko gero ka cia rodau, geriau isvis nieko nerodyt  doh.gif

ei tik nenusipezėk, rodyk rodyk mirksiukas.gif 4u.gif
antras planas mirga marga ir gal kiek per daug išdegę...
Atsakyti
Aciu Boruzka, Teka uz kritika.. trinu visvien, nieko gero visvien.. plem.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 liepos 2009 - 18:44