o kaip dabar ?
QUOTE(Edeva @ 2009 07 06, 15:23)
o kaip dabar ?
na dabar geriau, bet man nepatinka centravimas, išdegus skarelė, bet čia nežinau, ar tai galima ar ne, nes su tais išdegimais man kol kas tamsus miškas. patinka akys
Laba diena
Šiandien pagaliau perskaičiau paskutinę jūsų temelę Kai kurie patarimai jau išbandyti Šiandien visą pusdienį dariau namų darbus- prašau įvertinti
Fokusas
Diafragmos keitimas
F5
F11
F22
Papildyta:
Zoominimas
Fiziškai artėju pati
Šiandien pagaliau perskaičiau paskutinę jūsų temelę Kai kurie patarimai jau išbandyti Šiandien visą pusdienį dariau namų darbus- prašau įvertinti
Fokusas
Diafragmos keitimas
F5
F11
F22
Papildyta:
Zoominimas
Fiziškai artėju pati
ot velnias tiek rasiau ir netas dingo
teka del isdegimu tai ir as nzn del ju man jie ziauriai nepatinka,del centravimo pabandysiu pakarpyt man ji patinka nes uzfiksuotas momentas i seimos albuma bus gerai del akyciu jos tokios naturalios
svarbus klausimas koki meetering mode naudojat?pvz kai dangus ryyyskus o apacia ne?vakar visus isbandziau bet skirtumo negavau
dar viena dedu ar labai kokybes truksta
mmm uogytes
teka del isdegimu tai ir as nzn del ju man jie ziauriai nepatinka,del centravimo pabandysiu pakarpyt man ji patinka nes uzfiksuotas momentas i seimos albuma bus gerai del akyciu jos tokios naturalios
svarbus klausimas koki meetering mode naudojat?pvz kai dangus ryyyskus o apacia ne?vakar visus isbandziau bet skirtumo negavau
dar viena dedu ar labai kokybes truksta
mmm uogytes
WB dirbtinėje šviesoje
Auto
lemputė
Pre
WB dienos šviesoje
Auto
Saulutė
Pre
Auto
lemputė
Pre
WB dienos šviesoje
Auto
Saulutė
Pre
paprasta nu lyg ir viskas gerai laukiam kitu pritarimo
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 13:42)
Cia palyginimui, fotkinau su savo makro vakar
bet ryskumas
as is savo neispausiu kitinio
o kaip dabar ?
tikrai geriau
QUOTE(paprasta @ 2009 07 06, 15:37)
Laba diena
gerai
QUOTE(Edeva @ 2009 07 06, 15:38)
man patinka, tik ryskumo noretusi
QUOTE(paprasta @ 2009 07 06, 15:37)
Laba diena
Fokusas
Diafragmos keitimas
Zoominimas
Fiziškai artėju pati
Fokusas
Diafragmos keitimas
Zoominimas
Fiziškai artėju pati
fokusas, mano manymu, gerai
diafragma gal ir gerai, tačiau labai arti tas antras planas, reiktų, kad būtų toliau, tada labiau išryškėtų skirtumas
zoominimas - na tose paskutinėse foto, tai nelbai įmanoma įžiūrėt, kas ten nufotkinta
QUOTE(Edeva @ 2009 07 06, 15:38)
mmm uogytes
mergaitė turėtų labiau išsiskirt, dabar tik lapai, o po to šiaip ne taip įžiūri vaiką
QUOTE(paprasta @ 2009 07 06, 15:38)
WB dirbtinėje šviesoje
WB dienos šviesoje
WB dienos šviesoje
dirbtinėje šviesoje į pilkšvumą man lyg, o dienos šviesoje, man rodos, gerai
QUOTE(Teka @ 2009 07 06, 14:59)
spalvos patinka, pati kompozicija nea, kažkaip suspausta man ta mergaitė labai
suspausta?
o kaip dabar
labai sintetines spalvos
Boruzka beveik nieko nedariau, kontrasta padidinau truputi.. baigiu visas foto sutvarkyt is vakar labai greit dirbas kai nelabai yra ka tvarkyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 16:16)
suspausta?
na taip čia juk mano nuomonė, kaip mano akys mato, tai ir sakau