Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas rytas 4u.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2009 07 06, 06:38)
Ahoj... 4u.gif

wb nugrybaves , mano manymu g.gif
Atsakyti
Sveikos ir iki pasimatymo wink.gif

islekiu vel. sy karta i Nida atostogu. dabar tai jau nieko neprizadu del kadru, kad nebutu kaip praeita karta doh.gif lotuliukas.gif nebusiu visaaaa savaaaite cia, nes mieste sako nera nemokamo wireless`o doh.gif , tai jau jausiuos kaip tundroj biggrin.gif antiek esu pripratus prie kompo.

na tai geru jums kadru ir iki pasimatymo 4u.gif

---------------------------------------
Bjaurasties pazaliaves kadras, nes pasaga po lapija fotkinta wink.gif prisigaude zalios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 06, 07:46)
Sveikos ir iki pasimatymo wink.gif

Gero oro 4u.gif as praeita savaitgali buvau Nidoje ir tu keliu dienu uzteko , turint omeny, kad liepos 25 savaitei vaziuosim i Palanga ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieele @ 2009 07 05, 12:41)

kita kart naudokites paieska, si klausima iskelkite cia http://www.supermama...?...58530&st=12 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 09:22)
kita kart naudokites paieska, si klausima iskelkite cia

dar rimciau ir solidziau turbut neisejo pasakyt hihihi.gif biggrin.gif ui, tvarkdare.

viskas liuks - laikyk fronta kaip sakant mirksiukas.gif

nu vsio, dabar tikrai isnykau cool.gif
Atsakyti
Ni, nerimtai smile.gif gero poilsio Rasytce, labai lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
Oj ne ten varliu ieskai ... Ne ten ..... lotuliukas.gif

user posted image

Cia Nidoje ... netikejau, kad galesiu taip arti prie jo prieiti bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
savaitgali nebuvau prie kompo, tai dabar skaitau karsta.gif

dekui uz komentarus mano lektuvam 4u.gif pirmoj, kur priekis nukirstas buvo dar vienas lektuvas, bet jo tik puse i kadra pagavau, tai kirpau, kad jo zymiu nesimatytu blush2.gif o kur j/b tai irgi apkarpyta apacia, nes negera- tvora ten, tas lektuviukas ant kalnelio.

Zitlali nuotraukos istrigo,
Boruzka, gandro daugiau noretusi, fainas toks rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

skaičiau apie diagonalinę kompoziciją čia http://www.diagonalmethod.info/ labai gera nuoroda, dėkui! Nebepamenu kas ją įdėjęs buvo blush2.gif . Ne taip viskas paprasta su ta įstrižaine, kai kuriose iš šio straipsnio nuotraukose pati neįžvelgčiau jos, jei nebūtų nubrėžta blush2.gif . O savoms nuotraukoms kampainio reiktų, kad tą 45 laipsniu kampą "nusibrėžt" ax.gif
Savaitgalį ieškojau įstrižainės gamtoj.

user posted image

user posted image

Sunkiausiai sekėsi su spalvom fotografuojant kalnus unsure.gif . Jei saulė už debesų / kalnai pilki, melsvi būna, o nuotraukose - niūrus iš viso. Jei šviečia saulė, tolimesni kalnai rūku pasidengia doh.gif .
Atsakyti
Cia palyginimui, fotkinau su savo makro vakar smile.gif
user posted image

Boruzka, ryskumo truksta ir tamsoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 liepos 2009 - 12:43
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 13:42)

g.gif nu labai grazu o su ps daug tvarkyta?blyn nooooriu makro bet neturiu pinigu laugh.gif laugh.gif

as noriu nuomones ryskumas ir tttt ir pomidorai laukiami cool.gif

mmm skanu buvo

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 06, 13:42)
user posted image

Boruzka, ryskumo truksta ir tamsoka smile.gif

spalvos patinka, pati kompozicija nea, kažkaip suspausta man ta mergaitė labai

QUOTE(Edeva @ 2009 07 06, 14:54)
g.gif nu labai grazu o su ps daug tvarkyta?blyn nooooriu makro bet neturiu pinigu laugh.gif laugh.gif

as noriu nuomones ryskumas ir tttt ir pomidorai laukiami  cool.gif

mmm skanu buvo

user posted image

po zitlali tavo foto tokia pilka atrodo doh.gif man trūksta gal kontrasto ir dešinės per daug

boruzhka, gandras neryškus
Atsakyti