Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 07 04, 20:59)
Ir kas buvo?Jetau kaip idomu bigsmile.gif As kazkaip ir itariau,kad nereikia ciklintis ant nustatymu ax.gif

blogai sufokusuodavau preset kai nustatinedavau baltą spalvą, prizoomindavau kiek įmanoma arčiau, kad fokuso taškai nepagriebtų ne baltos spalvos.. o pasirodo nereikia taip daryt smile.gif nors rašydavo GOOD, bet kai padarai nuotrauką tai pasimatydavo visas gėris.. žodžiu krutu į priekį po biškiuką smile.gif eisiu darbuotis prie kiaušinio ir lašiuku ax.gif
Atsakyti
Zana4 tu per daug sharpo dedi ant nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 07 04, 22:51)
man labai gražu
gera kompozicija ,  lasiukai  wub.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 04, 23:14)
man patinka

Aciu 4u.gif

Astyte sekmes dideliausios drinks_cheers.gif .As wb nd taip ir neatlikau,nervai isseko blush2.gif .Jauciu,pasiliksiu antriems metams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 07 04, 22:51)
man labai gražu
gera kompozicija ,  lasiukai  wub.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 04, 23:14)
man patinka

Aciu 4u.gif

Astyte sekmes dideliausios drinks_cheers.gif .As wb nd taip ir neatlikau,nervai isseko blush2.gif .Jauciu,pasiliksiu antriems metams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 04, 22:34)
biggrin.gif Ne, ir ne apsvietimas 4u.gif Siulau pasiskaityti apie diafragma, islaikyma ir ekspozicija. Kol sie dalykai ir ju tarpusavio rysys nesuprantami, tai geriau fotografuoti ant ''AUTO'' 4u.gif

Dar nesupratau ju rysio doh.gif ,fotikas lyg ir rodo,kad "gerai" viskas parinkta,o fotkes dar nesigaunu.Vel skaitysiu instrukcija smile.gif .Jauciu,daug ko naujo paaiskes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 04, 21:33)
blogai sufokusuodavau preset kai nustatinedavau baltą spalvą, prizoomindavau kiek įmanoma arčiau, kad fokuso taškai nepagriebtų ne baltos spalvos.. o pasirodo nereikia taip daryt smile.gif  nors rašydavo GOOD, bet kai padarai nuotrauką tai pasimatydavo visas gėris.. žodžiu krutu į priekį po biškiuką smile.gif eisiu darbuotis prie kiaušinio ir lašiuku  ax.gif

Tai tu jau visus ND atlikai taip?Tai tada reiketu slaptazodzio tau nuo albumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 05, 06:53)
Astyte sekmes dideliausios  drinks_cheers.gif .As wb nd taip ir neatlikau,nervai isseko  blush2.gif .Jauciu,pasiliksiu antriems metams  lotuliukas.gif

aš maniau, kad viena esu besikankinanti su tuo VB smile.gif negalima nuleist ranku ! eik ir tu pilku daiktu bandyti ax.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 07 05, 10:10)
Tai tu jau visus ND atlikai taip?Tai tada reiketu slaptazodzio tau nuo albumo ax.gif

na tuos 5 lyg ir visus, dabar beliko tie du kūrybiniai namu darbai smile.gif tik namie neturiu nė vieno kiaušinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 05, 10:16)
aš maniau, kad viena esu besikankinanti su tuo VB smile.gif negalima nuleist ranku ! eik ir tu pilku daiktu bandyti ax.gif

na tuos 5 lyg ir visus, dabar beliko tie du kūrybiniai namu darbai smile.gif tik namie neturiu nė vieno kiaušinio  biggrin.gif

Tie neprivalomi.Cia tik siaip.Geriau Ritmo ND sudalyvauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 07 05, 12:26)
Tie neprivalomi.Cia tik siaip.Geriau Ritmo ND sudalyvauk mirksiukas.gif

Aha,tie neprivalomi drinks_cheers.gif

Lauksim nuotraukyciu Astyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ir en cia pataikiau, zinau kad jus domites profesonaliu fotografavimu o ne muilinem, bet vis tiek gal pakonsultuos man kas. Tai va. Uzsimaniau fotoaparato ir akzkodel patrauke sony. Ir nebesuprantu, tiksliau neisirenku tarp

SONY DSC-W130 ( http://www.icg.lt/fo...-sss-black.html ) ir Sony Cyber-shot DSC-W150 ( http://www.efoto.lt/...r-shot_dsc-w150 ) Nerandu dideliu skirtuma, megapikseliai tie patyus tik skiriasi optinis didinimas. O kaina skirasi apie pusantro simto. Noreciau akd patartumet, kuri apsimoka pirkti.

Dekui. 4u.gif
Atsakyti
Ahoj... 4u.gif

manes jauciu jau ir nebepamenat...
daug nauju zmogenu ziurau yra... ax.gif

mano guzikas stipriai susirges buvo verysad.gif ...tai viska meciau i sali...

dabar gal vel pradeti ...ale atsilikau ziauriai nuo jusu ..bet bandysiu

as juk i traukini noredama spet begu su tapkem, o isoku basa...tai gal pasivysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ahoj... 4u.gif

manes jauciu jau ir nebepamenat...
daug nauju zmogenu ziurau yra... ax.gif

mano guzikas stipriai susirges buvo verysad.gif ...tai viska meciau i sali...

dabar gal vel pradeti ...ale atsilikau ziauriai nuo jusu ..bet bandysiu

as juk i traukini noredama spet begu su tapkem, o isoku basa...tai gal pasivysiu lotuliukas.gif

o cia seip ...sekmei

user posted image
Atsakyti