QUOTE(ASTYT @ 2009 07 04, 16:29)
man auto i melsvumą labiau gal, bet savo akimis dar taip nepasitikiu.. laukiu dar komentarų
nu, žinok, man kaip tik auto geresnis rodos. aš irgi žiauriai ilgai kankinaus būtent su šiuo ND, bet tu susitvarkysi, jau nedaug liko, ta linkme eini
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 04, 17:12)
as nevisai sutinku
1. Turiu kadru kur matosi pilnai vaikas u kojom, man patinka tokia, kuri mamos koju tiek kiek yra ir jos rankos, mazes akys.. kazkaip ziuris man, nors galiu ir klysti aj maziau.. reiks paziet
2. Tuomet formatas butu neformatas vaikas centruotusi ir butu foto apie JA, o dabar yra apie JAS
3. Niu nia... uzpakalis gi mergos pirmame plane turi but, ir tada butu skrybeles krastas uzstojes pilnai jo veida
4. Del sito tai pritariu
bet siaip tai bardakas nuotraukose, del to tai sutinku...
Aciu uz komentarus
Da truputi:
nu vnz.. ir t.t. ir panasiai
1. Turiu kadru kur matosi pilnai vaikas u kojom, man patinka tokia, kuri mamos koju tiek kiek yra ir jos rankos, mazes akys.. kazkaip ziuris man, nors galiu ir klysti aj maziau.. reiks paziet
2. Tuomet formatas butu neformatas vaikas centruotusi ir butu foto apie JA, o dabar yra apie JAS
3. Niu nia... uzpakalis gi mergos pirmame plane turi but, ir tada butu skrybeles krastas uzstojes pilnai jo veida
4. Del sito tai pritariu
bet siaip tai bardakas nuotraukose, del to tai sutinku...
Aciu uz komentarus
Da truputi:
nu vnz.. ir t.t. ir panasiai
man reik mokytis is taves apgint savo nuomone dėl nuotraukų
oi, ši man patinka