Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 04, 16:29)
man auto i melsvumą labiau gal, bet savo akimis dar taip nepasitikiu.. laukiu dar komentarų  4u.gif

nu, žinok, man kaip tik auto geresnis rodos. aš irgi žiauriai ilgai kankinaus būtent su šiuo ND, bet tu susitvarkysi, jau nedaug liko, ta linkme eini smile.gif 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 04, 17:12)
as nevisai sutinku  ax.gif

1. Turiu kadru kur matosi pilnai vaikas u kojom, man patinka tokia, kuri mamos koju tiek kiek yra ir jos rankos, mazes akys.. kazkaip ziuris man, nors galiu ir klysti smile.gif aj maziau.. reiks paziet  g.gif
2. Tuomet formatas butu neformatas biggrin.gif vaikas centruotusi ir butu foto apie JA, o dabar yra apie JAS wink.gif
3. Niu nia... uzpakalis gi mergos pirmame plane turi but, ir tada butu skrybeles krastas uzstojes pilnai jo veida smile.gif
4. Del sito tai pritariu  drinks_cheers.gif

bet siaip tai bardakas nuotraukose, del to tai sutinku...  ax.gif
Aciu uz komentarus  4u.gif

Da truputi:
nu vnz.. ir t.t. ir panasiai biggrin.gif

man reik mokytis is taves apgint savo nuomone dėl nuotraukų biggrin.gif

oi, ši man patinka
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 04, 17:12)
Da truputi:

Faina si thumbup.gif Tik truputi truputi daugiau erdves virs galvytes noretusi ax.gif
Atsakyti
iš arčiau su baltu ir su pilku daiktu
preset / auto / saulutė
pilkas tai lyg normaliai būtų, bet baltas tai nzn varo iš proto mane doh.gif
user posted image
Atsakyti
ASTYT€,man tai gerai zinok mirksiukas.gif As uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, kai jau varysi i klp prasinesk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 04, 18:05)
iš arčiau su baltu ir su pilku daiktu
preset / auto / saulutė
pilkas tai lyg normaliai būtų, bet baltas tai nzn varo iš proto mane  doh.gif

užskaitau 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Astyte nd wb geras drinks_cheers.gif

As prisiskaiciau,kaip pavaret del tos blykstes,tai si vakara,pasistengiau apsieiti be jos,nes nebuvo dar tamsu 4u.gif

Bandau ikelti tokia nuotrauka,su kuria niekas nedaryta,nei su spalvom,nei su dar kuo...Odytes spalva naturali,jei kam iskils klausimas ax.gif

Zvilgsnis

user posted image

Noriu paklausti,ar ziurisi 4u.gif ?

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 04, 18:12)
as nevisai sutinku  ax.gif
Da truputi:
user posted image

Sita faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 04, 19:57)
Sveiki  smile.gif

Bandau ikelti tokia nuotrauka,su kuria niekas nedaryta,nei su spalvom,nei su dar kuo...Odytes spalva naturali,jei kam iskils klausimas  ax.gif

Zvilgsnis

vaizdas kaip per rūką, neryšku. pakėliau monitorių, nebėr rūko biggrin.gif , bet vistiek neryšku. man norėtųsi fokuso akyse, o čia kiek man matos, kažkur ant smilkinio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 liepos 2009 - 19:09
QUOTE(Teka @ 2009 07 04, 21:08)
man norėtųsi fokuso akyse, o čia kiek man matos, kažkur ant smilkinio

Jau tie vaikai,kol juos sugaudai lotuliukas.gif ,tai nespeji su nustatymais ir fokusais kartais suzaist cool.gif
Atsakyti
5 nd antra dalis
baltas ir pilkas
preset / auto / lemputė
user posted image
Atsakyti
ASTYT€,nu liuks zinok thumbup.gif Uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
Astyte pagaliau biggrin.gif 4u.gif

Giedre, tamsu... ax.gif Tu zinai, as pastebejusi esu , kad visiskai profiliu fotografuojant kudiki ar vaika iki tam tikro amziaus foto visiskai neidomi (galbut nelygu fotografui zinoma.. ) , bet tarkim as nemoku profilio vaiko pateikti 'skaitomai' idomiai.. man nesiziuri zinok.. apskritai profiliukai visu vienodi,nieko issikirtinio, dideli zandukai, nosiukas mazas ir viskas.. cia toks mano asmeninis pastebejimas 4u.gif

Pabandziau pataisyt foto pagal jusu komentarus, dekui tikrai geriau ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 liepos 2009 - 19:46