Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

peikiat jus Zanos4 nuotraukos vinjetavima, o man jis patinka blush2.gif bet cia turbut liga kaip kaikam action`ai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 04, 14:12)

Pirmoje laaabai pedutes noreciau matyti, man cia ju labai truksta 4u.gif

ir paskutineje labai faina emocija, bet mamos plaukai ja uzstoja wub.gif
Atsakyti
Dekui Boruzka uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
vėl aš čia teršiu eterį su 5 nd blush2.gif
preset / auto/ šešėlis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 07 04, 13:53)
Gerai tu cia parasei del balandziu doh.gif Cia gi ne zmones,nepasakysi,kad skriskit dabar atsisuke i mane. ax.gif Ir nesupratau ar cia neocen,ar mintis vis gi gera  g.gif

nesikabinėk, rašiau pusiau miegodama perkaitusia makaule biggrin.gif sakiau, kad nepatinka, kaip tie balandžiai pasisukę, bet tai be abejo, jiems neįsakysi kitaip, taip pat sakiau, kad nėr ryškumo, bet visa kita - mintis, bandymai - yra gerai mirksiukas.gif nu tikiuos supratai ką nors, bo man šian kažkaip mintys nesidėsto doh.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 04, 14:08)
kazka geresnio buciau isgavusi is siu kadru, jai keli zmones nestovetu ir neburbetu, kiek gali kankinti balandzius smile.gif tai susinervinau  blush2.gif  jiems buvo neiprasta kad as juos pyskinau istisai, visi priprate vienas kadras ir gana, o man reikia 200 smile.gif
user posted image

o kaip tu juos kankinai? tipo liepei pozuot? nesuprantu smile.gif
šioje geras ryškumas, sakyčiau visai neblogai

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 04, 15:12)
Zana remas ir antras planas negerai  4u.gif Noreciau romantiskesnes ir banalesnes vietos balandziam issiverzti... namas kazkaip taip nelabai man... Antroje sharpo padauginai.. VEL tongue.gif ir kaip alexxandra pastebejo, uzjuodinimas tokiai foto nu visai netinka...

Da kelios is vakar:

1 user posted image

2 user posted image

Cia totalus bardakas antrame plane, bet momentas patiko..
3 user posted image

user posted image

1 čia norėtųsi mamos kojų mažiau, arba kaip kažkas rašė su pėdomis

2 kirpčiau mamos plaukų daugiau

3 čia norėtųsi kiek kito kampo, labiau iš priekio smile.gif

4 o čia išvis vien mamos plaukai

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 04, 16:12)
vėl aš čia teršiu eterį su 5 nd  blush2.gif
preset / auto/ šešėlis

nu nežinau, ar čia mano akims negerai, ar kam, bet vistiek į melsvumą rankinis
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 04, 16:12)
vėl aš čia teršiu eterį su 5 nd  blush2.gif
preset / auto/ šešėlis
user posted image

nors ir toloka, bet man atrodo jau geriau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 04, 15:19)

man auto i melsvumą labiau gal, bet savo akimis dar taip nepasitikiu.. laukiu dar komentarų 4u.gif
Atsakyti
astyte is arciau kad aiskiau balta spalva butu fotkink mirksiukas.gif nesdabar tiks stalaa matau ir kazkiek baltos spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 07 04, 15:39)
astyte is arciau kad aiskiau balta spalva butu fotkink  mirksiukas.gif nesdabar tiks stalaa matau ir kazkiek baltos spalvos  4u.gif

einu iš arčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 04, 04:37)
. man maziausia f vakar leido 5.6  blink.gif

Vat maniskis kitinis irgi leidzia tik 5.6, tai su tuo 1.8 50mm man buvo atgaiva sielai pafotkint smile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 04, 12:55)
ir as laukiu, tik nebus taip greitai, teks dar pakentet smile.gif
na jau susake daug maz viska. pritariu, kad tokiam momentui - balti balandziai, ju skrydis reiktu vistik kuo sviesesnio apipavidalinimo, o dabar tas tamsus vinjetavimas visai nepritinka tai nuotaikai, veiksmui. reiktu kuo imanoma daugiau sviesos kad butu smile.gif bet kadras fainas wink.gif saunuole, kad bent bandai  4u.gif

Viskai pritariu del sviesumo. Tas juodas remas visai netiko-pirma mintis buvo: remas netinka" ,o paskui jau atkreipiau demesi i pacia foto.

QUOTE(Teka @ 2009 07 04, 15:19)

del 1,2,4 pritariu. O vat 3 man kaip tik gerai. Dabar puikiai matosi berniuko emocija, kuri ir yra foto "vinis" manau. Aisku,idealiausiai butu,jei matytusi ir mergaites emocija tuo paciu, bet cia manau is tu netyciniu kadru, kai praleidusi momenta ieskodama tinkamo kampo, praziopsosi pacia esme biggrin.gif

Panos, o kaip jus ryskinate akis?

Zitlali, oj laukiam laukiam, mes sveteliu laukiam!! thumbup.gif bigsmile.gif Esme mytas, o su fotografavimais kaip jau iseis taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 04 liepos 2009 - 16:00
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 04, 16:41)
einu iš arčiau smile.gif

Astyte,as irgi ilgai kankinaus su tuo prakeiktu wb doh.gif
bet paskui tik kai jau buvau pridavus nd dar ejau bandyt ir ziurt kodel visgi ne taip kaip turetu but,galiausiai nupaveikslavau ne balta,o pilka daikta ir su jo spalva lyginau,tai net pati nustebau gautu rezultatu bigsmile.gif
sekmes tau mirksiukas.gif

sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Zana, labai daug sharpo dedi, jau liga matau pasidare biggrin.gif Pasistenk maziau jo krauti 4u.gif

Zitlali, is paskutiniu man patiko pirma. Ir kadravimas joje man patinka. Spalvos visur super wub.gif Nepatiko paskutine, viska tie plaukai uzgozia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 04, 16:19)

as nevisai sutinku ax.gif

1. Turiu kadru kur matosi pilnai vaikas u kojom, man patinka tokia, kuri mamos koju tiek kiek yra ir jos rankos, mazes akys.. kazkaip ziuris man, nors galiu ir klysti smile.gif aj maziau.. reiks paziet g.gif
2. Tuomet formatas butu neformatas biggrin.gif vaikas centruotusi ir butu foto apie JA, o dabar yra apie JAS wink.gif
3. Niu nia... uzpakalis gi mergos pirmame plane turi but, ir tada butu skrybeles krastas uzstojes pilnai jo veida smile.gif
4. Del sito tai pritariu drinks_cheers.gif

bet siaip tai bardakas nuotraukose, del to tai sutinku... ax.gif
Aciu uz komentarus 4u.gif

Da truputi:
user posted image

nu vnz.. ir t.t. ir panasiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 liepos 2009 - 16:27