Panaikinkit exifus, kai dedat nuotraukas į "fotki"
vienas is vakaryksciu kadrų taip norejau uzfiksuoti stai toki vaizda, deja netenkina manes jis bet visgi ikeliu kritikai
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 04, 13:32)
vienas is vakaryksciu kadrų taip norejau uzfiksuoti stai toki vaizda, deja netenkina manes jis bet visgi ikeliu kritikai
visu pirma tamsokas, noretus daugiau erdves virsuj, tam remelis cia netinka ir gal kiek kitokio kampo reiketu.
bet tokiam kadrui pagauti reikia dag praktikos ir sugebejimu, bet vis vien saunuole
labai ryškumo trūksta ir man nepatinka, kad vienas balandis iš nugaros, kitas iš priekio, kažkaip neočen, bet mintis tikrai gera. pasipraktikavus daugiau būtų super. aš tokio kadro tikrai nepadaryčiau
QUOTE(Teka @ 2009 07 04, 13:40)
labai ryškumo trūksta ir man nepatinka, kad vienas balandis iš nugaros, kitas iš priekio, kažkaip neočen, bet mintis tikrai gera. pasipraktikavus daugiau būtų super. aš tokio kadro tikrai nepadaryčiau
aciu mergaites klaidas matau tikrai, bet taip norejau pagauti si kadra )) tikrai nelengva, cia pirmas dublis, antro jau nebuvo ryskumo truksta, fokusas nelabai i tema cia bet kaip jsu jau saket sunku, o man kai naujokei juolab
QUOTE(Teka @ 2009 07 04, 12:40)
Gerai tu cia parasei del balandziu Cia gi ne zmones,nepasakysi,kad skriskit dabar atsisuke i mane. Ir nesupratau ar cia neocen,ar mintis vis gi gera
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 04, 11:33)
Viskas, tyliu
Tiesa, kazkur uz poros sav, jau tiksliai varau i Klaipeda su drauge ir dviem reksniukais.. Tad jei kas noresit susimytint as visad uz tik va, kad pasifotkint, tai galeciau pafotkint kas kantrybes turesit.. bo vaikas mano puse demesio pajams per visa pyskinimo laika
Rasytce lb laukiu foto su tavo makriuku, ziauuuriai smalsu ka pavyks isgauti, nes atsiliepimai apie ji tikrai geri
Tiesa, kazkur uz poros sav, jau tiksliai varau i Klaipeda su drauge ir dviem reksniukais.. Tad jei kas noresit susimytint as visad uz tik va, kad pasifotkint, tai galeciau pafotkint kas kantrybes turesit.. bo vaikas mano puse demesio pajams per visa pyskinimo laika
Rasytce lb laukiu foto su tavo makriuku, ziauuuriai smalsu ka pavyks isgauti, nes atsiliepimai apie ji tikrai geri
neaaa, tu tai tik netylek
oi, pavydziu tau tokiu fotosesiju ir minciu joms igyvendinti
ir as laukiu, tik nebus taip greitai, teks dar pakentet
na jau susake daug maz viska. pritariu, kad tokiam momentui - balti balandziai, ju skrydis reiktu vistik kuo sviesesnio apipavidalinimo, o dabar tas tamsus vinjetavimas visai nepritinka tai nuotaikai, veiksmui. reiktu kuo imanoma daugiau sviesos kad butu bet kadras fainas saunuole, kad bent bandai
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 04, 12:51)
aciu mergaites klaidas matau tikrai, bet taip norejau pagauti si kadra )) tikrai nelengva, cia pirmas dublis, antro jau nebuvo ryskumo truksta, fokusas nelabai i tema cia bet kaip jsu jau saket sunku, o man kai naujokei juolab
Viziju turi,tik truksta techniskos puses.Zinok taip geriau, nei butu atvirksciai
QUOTE(inesaS @ 2009 07 04, 13:55)
Viziju turi,tik truksta techniskos puses.Zinok taip geriau, nei butu atvirksciai
dekui dekui
aciu rasytce, pabandysiu ikelti kita varianta sios foto
p.s nekelsiu dabar, reikia susikaupti, bo s padarysiu
Papildyta:
kazka geresnio buciau isgavusi is siu kadru, jai keli zmones nestovetu ir neburbetu, kiek gali kankinti balandzius tai susinervinau jiems buvo neiprasta kad as juos pyskinau istisai, visi priprate vienas kadras ir gana, o man reikia 200
aš tave stebiu........
Labas
Zana, merginos jau issake visk1, o man kas pirmiausia kliuvo ne kadro ryskumas, ne balandziai pasisuke ar nusisuke, bet vijetavimas. Man jis isvis mazai kur tinka, o cia tai tikrai ne.
Pirmoj mn kazkas negerai, bet nesuprantu kas. O va sita
Tokia gyva: seseliai, spalvos, bokeh geras, tik jei jau kabintis, visgi ilgiau paziurejus noretus kad tos sienos nebutu, bet velgi, nesakysi pauks2iui "gal tu pasisuk"
Zana, merginos jau issake visk1, o man kas pirmiausia kliuvo ne kadro ryskumas, ne balandziai pasisuke ar nusisuke, bet vijetavimas. Man jis isvis mazai kur tinka, o cia tai tikrai ne.
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 04, 13:08)
Tokia gyva: seseliai, spalvos, bokeh geras, tik jei jau kabintis, visgi ilgiau paziurejus noretus kad tos sienos nebutu, bet velgi, nesakysi pauks2iui "gal tu pasisuk"
QUOTE(alexxandra @ 2009 07 04, 14:37)
Labas
visiskai sutinku man si foto asmeniskai is visu galbut geriausia, nors kadru daug ir neturiu, bandysiu dar kada
Zana remas ir antras planas negerai Noreciau romantiskesnes ir banalesnes vietos balandziam issiverzti... namas kazkaip taip nelabai man... Antroje sharpo padauginai.. VEL ir kaip alexxandra pastebejo, uzjuodinimas tokiai foto nu visai netinka...
Da kelios is vakar:
Cia totalus bardakas antrame plane, bet momentas patiko..
Da kelios is vakar:
Cia totalus bardakas antrame plane, bet momentas patiko..