Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Panaikinkit exifus, kai dedat nuotraukas į "fotki" 4u.gif
Atsakyti
vienas is vakaryksciu kadrų smile.gif taip norejau uzfiksuoti stai toki vaizda, deja netenkina manes jis sad.gif bet visgi ikeliu kritikai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 04, 13:32)
vienas is vakaryksciu kadrų smile.gif taip norejau uzfiksuoti stai toki vaizda, deja netenkina manes jis sad.gif bet visgi ikeliu kritikai

visu pirma tamsokas, noretus daugiau erdves virsuj, tam remelis cia netinka ir gal kiek kitokio kampo reiketu. 4u.gif
bet tokiam kadrui pagauti reikia dag praktikos ir sugebejimu, bet vis vien saunuole 4u.gif
Atsakyti

labai ryškumo trūksta ir man nepatinka, kad vienas balandis iš nugaros, kitas iš priekio, kažkaip neočen, bet mintis tikrai gera. pasipraktikavus daugiau būtų super. aš tokio kadro tikrai nepadaryčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 liepos 2009 - 12:40
QUOTE(Teka @ 2009 07 04, 13:40)
labai ryškumo trūksta ir man nepatinka, kad vienas balandis iš nugaros, kitas iš priekio, kažkaip neočen, bet mintis tikrai gera. pasipraktikavus daugiau būtų super. aš tokio kadro tikrai nepadaryčiau  smile.gif

aciu mergaites 4u.gif klaidas matau tikrai, bet taip norejau pagauti si kadra smile.gif)) tikrai nelengva, cia pirmas dublis, antro jau nebuvo blush2.gif ryskumo truksta, fokusas nelabai i tema cia rolleyes.gif bet kaip jsu jau saket sunku, o man kai naujokei juolab cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 04, 12:40)
labai ryškumo trūksta ir man nepatinka, kad vienas balandis iš nugaros, kitas iš priekio, kažkaip neočen, bet mintis tikrai gera. pasipraktikavus daugiau būtų super. aš tokio kadro tikrai nepadaryčiau  smile.gif

Gerai tu cia parasei del balandziu doh.gif Cia gi ne zmones,nepasakysi,kad skriskit dabar atsisuke i mane. ax.gif Ir nesupratau ar cia neocen,ar mintis vis gi gera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 04, 11:33)
Viskas, tyliu  unsure.gif 

Tiesa, kazkur uz poros sav, jau tiksliai varau i Klaipeda su drauge ir dviem reksniukais.. Tad jei kas noresit susimytint as visad uz  thumbup.gif tik va, kad pasifotkint, tai galeciau pafotkint kas kantrybes turesit.. bo vaikas mano puse demesio pajams per visa pyskinimo laika  ax.gif

Rasytce lb laukiu foto su tavo makriuku, ziauuuriai smalsu ka pavyks isgauti, nes atsiliepimai apie ji tikrai geri  thumbup.gif

neaaa, tu tai tik netylek biggrin.gif

oi, pavydziu tau tokiu fotosesiju ir minciu joms igyvendinti wub.gif

ir as laukiu, tik nebus taip greitai, teks dar pakentet smile.gif

na jau susake daug maz viska. pritariu, kad tokiam momentui - balti balandziai, ju skrydis reiktu vistik kuo sviesesnio apipavidalinimo, o dabar tas tamsus vinjetavimas visai nepritinka tai nuotaikai, veiksmui. reiktu kuo imanoma daugiau sviesos kad butu smile.gif bet kadras fainas wink.gif saunuole, kad bent bandai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 04, 12:51)
aciu mergaites  4u.gif  klaidas matau tikrai, bet taip norejau pagauti si kadra smile.gif)) tikrai nelengva, cia pirmas dublis, antro jau nebuvo  blush2.gif ryskumo truksta, fokusas nelabai i tema cia  rolleyes.gif  bet kaip jsu jau saket sunku, o man kai naujokei juolab  cool.gif  biggrin.gif

Viziju turi,tik truksta techniskos puses.Zinok taip geriau, nei butu atvirksciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 07 04, 13:55)
Viziju turi,tik truksta techniskos puses.Zinok taip geriau, nei butu atvirksciai mirksiukas.gif

biggrin.gif dekui dekui
aciu rasytce, pabandysiu ikelti kita varianta sios foto smile.gif

p.s nekelsiu dabar, reikia susikaupti, bo s padarysiu biggrin.gif
Papildyta:
kazka geresnio buciau isgavusi is siu kadru, jai keli zmones nestovetu ir neburbetu, kiek gali kankinti balandzius smile.gif tai susinervinau blush2.gif jiems buvo neiprasta kad as juos pyskinau istisai, visi priprate vienas kadras ir gana, o man reikia 200 smile.gif

aš tave stebiu........

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 04 liepos 2009 - 13:14
Labas wink.gif

Zana, merginos jau issake visk1, o man kas pirmiausia kliuvo ne kadro ryskumas, ne balandziai pasisuke ar nusisuke, bet vijetavimas. Man jis isvis mazai kur tinka, o cia tai tikrai ne.

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 04, 13:08)

Pirmoj mn kazkas negerai, bet nesuprantu kas. O va sita wub.gif
Tokia gyva: seseliai, spalvos, bokeh geras, tik jei jau kabintis, visgi ilgiau paziurejus noretus kad tos sienos nebutu, bet velgi, nesakysi pauks2iui "gal tu pasisuk" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 07 04, 14:37)
Labas wink.gif

Zana, merginos jau issake visk1, o man kas pirmiausia kliuvo ne kadro ryskumas, ne balandziai pasisuke ar nusisuke, bet vijetavimas. Man jis isvis mazai kur tinka, o cia tai tikrai ne.
Pirmoj mn kazkas negerai, bet nesuprantu kas. O va sita wub.gif
Tokia gyva: seseliai, spalvos, bokeh geras, tik jei jau kabintis, visgi ilgiau paziurejus noretus kad tos sienos nebutu, bet velgi, nesakysi pauks2iui "gal tu pasisuk" biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif visiskai sutinku 4u.gif man si foto asmeniskai is visu galbut geriausia, nors kadru daug ir neturiu, bandysiu dar kada blush2.gif
Atsakyti
Zana remas ir antras planas negerai 4u.gif Noreciau romantiskesnes ir banalesnes vietos balandziam issiverzti... namas kazkaip taip nelabai man... Antroje sharpo padauginai.. VEL tongue.gif ir kaip alexxandra pastebejo, uzjuodinimas tokiai foto nu visai netinka...

Da kelios is vakar:

user posted image

user posted image

Cia totalus bardakas antrame plane, bet momentas patiko..
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 liepos 2009 - 14:20