Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

laukiu nuomonių dėl antrojo nd, o tuo tarpu keliu trečiąjį ax.gif
user posted image
Atsakyti
Olo taikliai i tema smile.gif

Da viena is anos sesijos:
user posted image

user posted image

nezinau kuri.. ar svari ar su grudu ir sviesesne...
Atsakyti
Jau ir naują temą pripliurpėt biggrin.gif

Einu žiūrėt kas ką įdomaus rodo, o aš kritikai keliu kelis kadrus iš šiandienos Burbuliatoriaus Lukiškių aikštėj wink.gif

user posted image

user posted image

O šitoj tai man pravalas. Niekaip spalvų nenutaikau - purvinos kažkokios arba vaiko plaukučiai išdegę, o ir fokuso trūksta. Keliu, nes noriu patarimo kaip kirpt, šviesint? ar išvis ją mest šiukšliadėžėn?

user posted image

ir dar pastebėjau klaidą didžiausią: kai fotkinu nukerpu žmonėm kojas ir žemę kur stovi. kažkokios nenormalios foto gaunasi doh.gif pasistengsiu daugiau taip nedaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 29 birželio 2009 - 22:08
Astyte, visi trys gerai mirksiukas.gif
Zitlali, antra kur sviesesne, prie merginos fakturos labiau limpa
Aleksandra, antroj ryskumas ir spalvos liuks, bet taip tai nei viena nekabina, Pirmoj kitokio kadravimo noretusi, antras planas labai blasko, o paskutinej atrodo kad vaikiukas netycia i kadra ibego... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 29 birželio 2009 - 22:12
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 29, 23:05)

pirmoje kiek trumpesnio islaikymo noretusi smile.gif plaukai toki paplauke, bet cia kabinuosi.. antras planas grazus
antroje odos blizgis nepatinka smile.gif per daug to vienspalvio zydro fono.. gal pritrauk is arciau ji, daugiau jo veido mimika isryskink smile.gif
trecioje kadravimas nelabai, visas veiksmas, grozis, pirmas ir antras planas nukistas i kaire puse, desineje daug to juodo ploto be informacijos..
o siaip gerai, spalvos ryskios, tik plokstokos foto... 4u.gif seimynines foto tokios..

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 23:07)
Zitlali, antra kur sviesesne, prie merginos fakturos labiau limpa

aciu, as taip kvailai sian... negaliu apsisprest smile.gif vis galvoju tinka, netinka, man lyg tinka, bet gal netika.. durna nuotaika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 birželio 2009 - 22:14
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 29, 22:27)
Kur jus tokiu traukiat  thumbup.gif  wub.gif

Pesciuju tiltas i Vingio parka nuo zveryno puses - Vilnius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 29, 23:05)

ir dar pastebėjau klaidą didžiausią: kai fotkinu nukerpu žmonėm kojas ir žemę kur stovi. kažkokios nenormalios foto gaunasi  doh.gif  pasistengsiu daugiau taip nedaryt.

liux kad imi konkrecias savo klaidas matyti smile.gif labai gerai
Atsakyti
*citra*, berots tu klausei del exif. tai paziurejau kol neistryniau is fotiko nuotrauku, visos foto darytus su islaikymu nuo 1/8 iki 1/20, f nuo 4,3 iki 5,6 o visa kita jau rasiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 14:55)
Taip taip, butent toki ir buvau sugalvojusi  4u.gif Spalvotas Nemunas rasiau ne kaip pavadinima, o noredama pabrezti, kad turiu ir spalvotu nuotrauku is ten pat  smile.gif

Va dar viena..
Prie Nemuno

Man Spalvotas Nemunas labai patiko. liuks
o šita ne, akmenys per sviesus, kazkaio ryškumo norisi.
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 15:15)
Už smilgų širmos

šita irgi patinka, tik norisi trupučio viršaus ir trupučio kairės
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 22:07)
Aleksandra, antroj ryskumas ir spalvos liuks, bet taip tai nei viena nekabina, Pirmoj kitokio kadravimo noretusi, antras planas labai blasko, o paskutinej atrodo kad vaikiukas netycia i kadra ibego... 4u.gif

Tai šaudžiau, iš kokio daugiau negu šimto nieko gero, o apkirpt neina kaip.
Žodžiu visos į šiuklšliadėžę, ne apkirpt normaliai neina... doh.gif
Gerai dabar - atostogauju laikinai nuo mokslų, tai galėsiu fotkint, gal ką geresnio nei šitos išlaušiu unsure.gif

Zitlali, man su grūdu labiau, o be vinjetavimo kaip atrodytų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 29, 21:38)
man labai patiko si foto, spalvos, pati mintis... ar naudojai cia actiona? ar naturalios spalvos  blush2.gif  niu labai man  wub.gif

Aciu 4u.gif Naudojau action'a mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 22:13)
pirmoje kiek trumpesnio islaikymo noretusi smile.gif plaukai toki paplauke, bet cia kabinuosi.. antras planas grazus
antroje odos blizgis nepatinka smile.gif per daug to vienspalvio zydro fono.. gal pritrauk is arciau ji, daugiau jo veido mimika isryskink smile.gif
trecioje kadravimas nelabai, visas veiksmas, grozis, pirmas ir antras planas nukistas i kaire puse, desineje daug to juodo ploto be informacijos..
o siaip gerai, spalvos ryskios, tik plokstokos foto...  4u.gif seimynines foto tokios..
aciu, as taip kvailai sian... negaliu apsisprest smile.gif vis galvoju tinka, netinka, man lyg tinka, bet gal netika.. durna nuotaika

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 22:16)
liux kad imi konkrecias savo klaidas matyti smile.gif labai gerai

Aha, matau, kad šeimyninės, nu čia jau bandžiau ištraukt kažką geresnio iš to ką fotike turėjau, nugi negaliu vien tik komentuot, o pati nieko nerodyt wink.gif
O dėl klaidų, tai aš beveik į visas foto nebegaliu žiūrėt, nes tikrai daug kur matau daug klaidų. fuj.

unsure.gif

dar turiu pora kadrų atrinkus, bet žiūriu, kad labai jau kokybė trūksta, tai nekelsiu net...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 29 birželio 2009 - 22:23
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 29, 23:18)
Zitlali, man su grūdu labiau, o be vinjetavimo kaip atrodytų? rolleyes.gif

reik is naujo daryt... neissaugojau darbinio failo.... toj pabandysma smile.gif

Del klaidu tai man tas pats... uzknisa jei rimtai doh.gif bet ir gerai aisku, ale sian tokia ir be nuotaikos, viskas man negerai.. doh.gif tai reiks ryt pasistengti, otai visai nusidepresuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 birželio 2009 - 22:24