laukiu nuomonių dėl antrojo nd, o tuo tarpu keliu trečiąjį
Jau ir naują temą pripliurpėt
Einu žiūrėt kas ką įdomaus rodo, o aš kritikai keliu kelis kadrus iš šiandienos Burbuliatoriaus Lukiškių aikštėj
O šitoj tai man pravalas. Niekaip spalvų nenutaikau - purvinos kažkokios arba vaiko plaukučiai išdegę, o ir fokuso trūksta. Keliu, nes noriu patarimo kaip kirpt, šviesint? ar išvis ją mest šiukšliadėžėn?
ir dar pastebėjau klaidą didžiausią: kai fotkinu nukerpu žmonėm kojas ir žemę kur stovi. kažkokios nenormalios foto gaunasi pasistengsiu daugiau taip nedaryt.
Einu žiūrėt kas ką įdomaus rodo, o aš kritikai keliu kelis kadrus iš šiandienos Burbuliatoriaus Lukiškių aikštėj
O šitoj tai man pravalas. Niekaip spalvų nenutaikau - purvinos kažkokios arba vaiko plaukučiai išdegę, o ir fokuso trūksta. Keliu, nes noriu patarimo kaip kirpt, šviesint? ar išvis ją mest šiukšliadėžėn?
ir dar pastebėjau klaidą didžiausią: kai fotkinu nukerpu žmonėm kojas ir žemę kur stovi. kažkokios nenormalios foto gaunasi pasistengsiu daugiau taip nedaryt.
Astyte, visi trys gerai
Zitlali, antra kur sviesesne, prie merginos fakturos labiau limpa
Aleksandra, antroj ryskumas ir spalvos liuks, bet taip tai nei viena nekabina, Pirmoj kitokio kadravimo noretusi, antras planas labai blasko, o paskutinej atrodo kad vaikiukas netycia i kadra ibego...
Aleksandra, antroj ryskumas ir spalvos liuks, bet taip tai nei viena nekabina, Pirmoj kitokio kadravimo noretusi, antras planas labai blasko, o paskutinej atrodo kad vaikiukas netycia i kadra ibego...
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 29, 23:05)
pirmoje kiek trumpesnio islaikymo noretusi plaukai toki paplauke, bet cia kabinuosi.. antras planas grazus
antroje odos blizgis nepatinka per daug to vienspalvio zydro fono.. gal pritrauk is arciau ji, daugiau jo veido mimika isryskink
trecioje kadravimas nelabai, visas veiksmas, grozis, pirmas ir antras planas nukistas i kaire puse, desineje daug to juodo ploto be informacijos..
o siaip gerai, spalvos ryskios, tik plokstokos foto... seimynines foto tokios..
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 23:07)
aciu, as taip kvailai sian... negaliu apsisprest vis galvoju tinka, netinka, man lyg tinka, bet gal netika.. durna nuotaika
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 29, 22:27)
Kur jus tokiu traukiat
Pesciuju tiltas i Vingio parka nuo zveryno puses - Vilnius
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 29, 23:05)
liux kad imi konkrecias savo klaidas matyti labai gerai
*citra*, berots tu klausei del exif. tai paziurejau kol neistryniau is fotiko nuotrauku, visos foto darytus su islaikymu nuo 1/8 iki 1/20, f nuo 4,3 iki 5,6 o visa kita jau rasiau
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 14:55)
Taip taip, butent toki ir buvau sugalvojusi Spalvotas Nemunas rasiau ne kaip pavadinima, o noredama pabrezti, kad turiu ir spalvotu nuotrauku is ten pat
Va dar viena..
Prie Nemuno
Va dar viena..
Prie Nemuno
Man Spalvotas Nemunas labai patiko. liuks
o šita ne, akmenys per sviesus, kazkaio ryškumo norisi.
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 15:15)
Už smilgų širmos
šita irgi patinka, tik norisi trupučio viršaus ir trupučio kairės
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 22:07)
Tai šaudžiau, iš kokio daugiau negu šimto nieko gero, o apkirpt neina kaip.
Žodžiu visos į šiuklšliadėžę, ne apkirpt normaliai neina...
Gerai dabar - atostogauju laikinai nuo mokslų, tai galėsiu fotkint, gal ką geresnio nei šitos išlaušiu
Zitlali, man su grūdu labiau, o be vinjetavimo kaip atrodytų?
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 29, 21:38)
man labai patiko si foto, spalvos, pati mintis... ar naudojai cia actiona? ar naturalios spalvos niu labai man
Aciu Naudojau action'a
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 22:13)
pirmoje kiek trumpesnio islaikymo noretusi plaukai toki paplauke, bet cia kabinuosi.. antras planas grazus
antroje odos blizgis nepatinka per daug to vienspalvio zydro fono.. gal pritrauk is arciau ji, daugiau jo veido mimika isryskink
trecioje kadravimas nelabai, visas veiksmas, grozis, pirmas ir antras planas nukistas i kaire puse, desineje daug to juodo ploto be informacijos..
aciu, as taip kvailai sian... negaliu apsisprest vis galvoju tinka, netinka, man lyg tinka, bet gal netika.. durna nuotaika
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 22:16)
liux kad imi konkrecias savo klaidas matyti labai gerai
Aha, matau, kad šeimyninės, nu čia jau bandžiau ištraukt kažką geresnio iš to ką fotike turėjau, nugi negaliu vien tik komentuot, o pati nieko nerodyt
O dėl klaidų, tai aš beveik į visas foto nebegaliu žiūrėt, nes tikrai daug kur matau daug klaidų. fuj.
dar turiu pora kadrų atrinkus, bet žiūriu, kad labai jau kokybė trūksta, tai nekelsiu net...
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 29, 23:18)
Zitlali, man su grūdu labiau, o be vinjetavimo kaip atrodytų?
reik is naujo daryt... neissaugojau darbinio failo.... toj pabandysma
Del klaidu tai man tas pats... uzknisa jei rimtai bet ir gerai aisku, ale sian tokia ir be nuotaikos, viskas man negerai.. tai reiks ryt pasistengti, otai visai nusidepresuosiu