Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 03, 17:13)
iso ant auto uzstaciau ir nerandu kaip perstatyt ant manual.reiks trauk instrukcija

rolleyes.gif mmmdddaaa tiek kadru cia mums prirodei tai manau turetum mintinai moket kur kuris mygtukas ka daro wink.gif

visu pirma ka darau del sviesumo tamsumo tai visad pirma iso pasiziuriu ir pritaikau tai aplinkai, niekad ant auto nesu palikus, nes pievos visai buna.

pavargsim mes cia tau patarimu bezarstydamos - ypac kai jais nevisada pasinaudojama wink.gif

apie foto neturiu ka pasisakyt 4u.gif
Atsakyti
I istrizaines tema ax.gif

user posted image

Vel truksta emocijos, ane? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 03 liepos 2009 - 18:15
QUOTE(Tiny @ 2009 07 03, 20:02)
I istrizaines tema  ax.gif

user posted image

Vel truksta emocijos, ane?  doh.gif

Man tai gerai atrodo fotke smile.gif ir i istrizaines kompozicijos remus telpa mirksiukas.gif
Atsakyti
boruzka,nu zinok vertas grieko tas tavo šokejelis,oj vertas wub.gif
Is kur gavai? bigsmile.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 07 03, 19:35)
boruzka,nu zinok vertas grieko tas tavo šokejelis,oj vertas wub.gif
Is kur gavai? bigsmile.gif  nail.gif

Dirbom kartu mirksiukas.gif jis man valdzia buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 07 03, 19:41)
Dirbom kartu  mirksiukas.gif jis man valdzia buvo  lotuliukas.gif

Nu kaip fainei bigsmile.gif Linkiu,kad ta euforija kiek galima ilgiau testusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 07 03, 20:41)
Dirbom kartu  mirksiukas.gif jis man valdzia buvo  lotuliukas.gif

Nebijai taip viesai ir atvirai apie tai? ax.gif ne viena kart nusvilau per atvirai kalbant SM smile.gif

Tiny butu faina, bet per plokscia... ir nematau fokuso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 03, 17:17)
pavargsim mes cia tau patarimu bezarstydamos - ypac kai jais nevisada pasinaudojama wink.gif

negaliu nepritart... jau vakar ta pati mintis kilo smile.gif tas pats per ta pati, komentuoji, o naudos ir rezultato kito nematau.

Sian fotkinau su savo 18-135mm nu sudu sudas. fotkinau lauke, su makro savo visad gaunu sviesias, ryskias, kontrastingas foto, o sian.. nu zodziu turejau jas is naujo nupiest su ps.. eina sau.. nesamone. Akis ryskias tai gavau, bet kitka... kazkokia nesamone, esu susinervinus. Ten foto siaip, is pasivaiksciojimo parke, i seimos albuma, bet galesiu parodyt koks briedas gavos. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 liepos 2009 - 20:15
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 03, 09:58)
Alexandra,galbut deretu ir pradeti fotkint kas tau aktualu? maista? smile.gif gal upas atsirastu?
buvau ikisusi snapa i blog'a tavo, tureciau pastabu.. bet galbut darant tai ko ir atejai ismokti sicia visai kitaip ir fotikas rankose laikytusi  rolleyes.gif jei man lieptu kuokeles irpiesteles fotkint, tai greiciausiai mesciau fotika i giliausia namu kampa biggrin.gif neidooomu  unsure.gif tai ir tau gal taip? o ir mum manau daug naujos info ateitu su maisto fotografija  ax.gif va kiekviena is musu turi jau kazkoki polinki fotkint kazka sau artimo, as pamisus del zmoniu, Giedre del kuokeliu ir piesteliu biggrin.gif tu va del maisto, gaila tik,kad nerodai... Tiny irgi matau greiciausiai portretine ir peizazine...  ax.gif pasisakiau  cool.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 03, 20:12)

Sian fotkinau su savo 18-135mm nu [color=yellow]sudu sudas
. fotkinau lauke, su makro savo visad gaunu sviesias, ryskias, kontrastingas foto, o sian.. nu zodziu turejau jas is naujo nupiest su ps.. eina sau.. nesamone. Akis ryskias tai gavau, bet kitka... kazkokia nesamone, esu susinervinus. Ten foto siaip, is pasivaiksciojimo parke, i seimos albuma, bet galesiu parodyt koks briedas gavos.  doh.gif

Cia kitinis sitas tavo ane? Parodyk,idomu bigsmile.gif

Patiko Rico spalvotieji lektuviukai, o jb per daug apkar[ytas.noretusi visa lektuva matyti.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 03, 21:12)
Sian fotkinau su savo 18-135mm nu sudu sudas. fotkinau lauke, su makro savo visad gaunu sviesias, ryskias, kontrastingas foto, o sian.. nu zodziu turejau jas is naujo nupiest su ps.. eina sau.. nesamone. Akis ryskias tai gavau, bet kitka... kazkokia nesamone, esu susinervinus. Ten foto siaip, is pasivaiksciojimo parke, i seimos albuma, bet galesiu parodyt koks briedas gavos.  doh.gif

nu zinok susizvengiau biggrin.gif cia del to kad ipratus tu su savo 60 mm macro wink.gif jis daug astresnis uz iprastus. o kad zoominis kitaip piesia tai cia normoj, bet tau tai netinka, ane? biggrin.gif parodyk kas gavosi rolleyes.gif

Atsakyti
nu ir rodau visa slide show g.gif muzika jis pats pasirinko ....

http://www.youtube.c...h?v=otbzUPNy2z0
Atsakyti
Cia pradziai kelios piestos foto (prastai cia su kompozicija, pirstai nukapoti, trecioj spalvos per geltonos, ketvirta isplaukusi, penktoj desinej matosi, kad pritryniau doh.gif vnz klaidu daug)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nu vnz tu foto be galo daug.. bet esme tame, kad viskas uzjuodavo ir grudu nuejo.. bet bent gerai, kad bus proga pafotografuoti situs modeliukus darkart ir visai kitaip bigsmile.gif jau ne tik seimos albumui tikiuosi... ax.gif ir su savo makriuku

Rasytce eina sau zinok, kazkaip nesitikejau tokio didelio skirtumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 liepos 2009 - 05:07
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 03, 23:55)
Rasytce eina sau zinok, kazkaip nesitikejau tokio didelio skirtumo smile.gif

nu kad zinook labai fainos fotkes ir labai super kokybe wink.gif vat beda, kad tu iskarto fotkinai su macro , delto tau taip nepraeina zoomas biggrin.gif

nieko - iprask ir su zoomu - tau labai gerai gaunasi wink.gif
Atsakyti