Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(boruzka @ 2009 07 03, 08:53)
dabar rodau nuotraukas zmogaus,kuriuo labai didziuojuos  wub.gif InesaS special for you  biggrin.gif

na neblogai -tikrai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 02, 22:00)
Medona man nlb abi  4u.gif nekonkrecios truputi

mirksiukas.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 02, 22:02)

Medonos spermiukas idomus. O kas cia is tikruju yra?  rolleyes.gif

Aciu. Cia ant sienos piesti meduziukai biggrin.gif

QUOTE(Will @ 2009 07 02, 22:08)
Medona, kas čia nufotkinta  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

meduzos smile.gif

Buvom tokiam juru muziejui. Apsidziaugus su fotiku nuvariau, o ten buvo tamsu kaip sh..., su blykste seseliai ziaurus, o be jos truksmo per daug... tai nieko gero ir nesigavo, tik bandziau pataikyt i savaites tema biggrin.gif

Rico, cia Birminhame juru muziejui 4u.gif
O tu cia kur? gal Sauthend'e lektuvu sventei?
Atsakyti
Dekui visoms uz komentarus 4u.gif

boruzka, man grazios nuotraukos, ir veiksmo jose man pakanka g.gif

Rico, lektuvai ispudingai atrodo bigsmile.gif Paskutinej apkarpymas man netrukdo, taip geriau tie skrendantys lektuvai isryskeja, kurie pagal pavadinima irgi svarbi foto detale. Ir j/b man patinka, tinka butent sitai nuotraukai. Cia jau turbut su kazkokiu filtru fotkinai, ane, kad dangus toks grazus isejo? ax.gif

alexxandra, laukiam maisto fotkiu bigsmile.gif Tik nedek pries pietus, bo baisiai seile tysta i tavo nuotraukas ziurint. O dar kai darbe sedi ir nera saldytuvo salia... biggrin.gif

QUOTE(Rico @ 2009 07 03, 11:18)
tikiuosi nevairuodamos fotkinat  unsure.gif

As tai tikrai nevairuodama, nes as aplamai nevairuoju. Fotografavau sededama salia vairuotojo, bet is vaziuojancios masinos ax.gif
Atsakyti
sveiki,

gal kas turit Nikon SB 600 blykstes instrukcija lietuviskai?? buc labai dekinga 4u.gif o gal ir saldaini nusiusciau kaip Zitlali A.M. biggrin.gif

as fotkinu vaikus, savus dazniausiai biggrin.gif bet kazkaip nlb yr ka rodyt... i seimos albuma ok, nes megstu su istorija ale fotkes, bet jums kelt....
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus mano nuotraukoms 4u.gif

Rico ,tavo foto nuostabios thumbup.gif

bandau ideti viena portreta ax.gif Idomu ,ar neidomi,ar visai nieko unsure.gif

ant kedutes
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 03 liepos 2009 - 14:13
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 03, 15:12)
Aciu visoms uz komentarus mano nuotraukoms  4u.gif

Rico ,tavo foto nuostabios  thumbup.gif

bandau ideti viena portreta  ax.gif Idomu ,ar neidomi,ar visai nieko  unsure.gif

mergytes veidas ir naturoj toks rudas/gelsvas?
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 03, 16:20)
mergytes veidas ir naturoj toks rudas/gelsvas?

Taip ,su oda nieko nedaryta schmoll.gif
Atsakyti
Nu, Giedre, kam ta blykste,aaaaaaaaa?????
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 07 03, 16:44)
Nu, Giedre, kam ta blykste,aaaaaaaaa?????

Tamsu pavesij buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 03, 15:10)
Tamsu pavesij buvo  unsure.gif

o kodėl su iso nebandei šviesinti?
aš kaip tik pavėsyje stengiuosi fotografuoti, o ne tiesioginėj saulėj. blykstės neprireikia.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 07 03, 16:39)
aš kaip tik pavėsyje stengiuosi fotografuoti, o ne tiesioginėj saulėj. blykstės neprireikia.

drinks_cheers.gif

man dabar kai nesauleta diena, o apsiniaukus - geris, nes fotkes idealios gaunasi thumbup.gif

p.s. kaip dabar prisimenu kai mano vestuves fotkino ir as tiap dziaugiausi vis beislendancia saulute, o fotografas kaip tik niaukesi, kad nieko cia gero doh.gif lotuliukas.gif - man taip keista tuomet susirode lotuliukas.gif , o dabar tikra tiesa gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 07 03, 17:39)
o kodėl su iso nebandei šviesinti?

iso ant auto uzstaciau ir nerandu kaip perstatyt ant manual.reiks trauk instrukcija lotuliukas.gif

O kaip pati fotke,ar ziurisi ?
Atsakyti