Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 02, 22:15)
va su tuo takeliu tai nustebinai, ta prasme kokybes prasme. kazkaip reiskias sugebi ir iseina  cool.gif tikesimes kad taip ir toliau bus wink.gif del kitu dvieju neturiu nuomones, nes nenesa jokiu minciu iki ma

Bet niekaip neisgirstu racionalaus ir logisko paaiskinimo kam yra naudojamas blicas doh.gif
Bendriau man istikro ir nerupi irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 02 liepos 2009 - 23:09
QUOTE(inesaS @ 2009 07 03, 00:03)
Bet niekaip neisgirstu racionalaus ir logisko paaiskinimo kam yra naudojamas blicas doh.gif
Bendriau man istikro ir nerupi irnesakyk.gif

na buvo paaiskinimas, kad fotkina pries saule biggrin.gif

bet paprastai blicas (pridedamas) naudojamas, kai norima kazka apsviesti esanti arciau obj., kad nebutu juodas siluetas. cia tokie specifiniai ir retai naudojami dalykai, daugiau komerciniuose reikaluose. o mes kaip zinia mokomes isgaut idealiai be blykstes smile.gif
Atsakyti
Bandziau fotografuoti vaizda veidrodelyje. Kadras netoks, kaip Zitlali, bet vistiek dedu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 02 liepos 2009 - 23:24
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 02, 21:41)
dabar keliu stai sias smile.gif
kritikai

pagailek ziurovu akiu doh.gif o siaubeli, nepyk, bet dar nesu macius kad kas nors tiek sharpo krautu ant foto kiek cia doh.gif
skauda ziuret biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu Rasytce ,stengsiuos tobulet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2009 07 02, 15:11)

idomiai pateikta zuvis bigsmile.gif gal kiek svyra is kadro mirksiukas.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 07 02, 15:56)
Valetta, nu bet ir užsimaskavus  biggrin.gif  jei ne pavadinimas, turbūt nebūčiau pastebėjus  biggrin.gif  apšvietimas man patiko.

acu, kad pastebejai 4u.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 02, 20:57)
Kaip sita ?

*Zuveliokas

**Istrizaines kompozicija

***Takelis laukuose

*truksta fokuso i akis
**grazios spalvos, bet kazkaip nelabai ziurisi toks grubus baslys tokiame kontekste g.gif arba kaip Zitlali sako reikia istorijos fotografijai, pasakojimo mirksiukas.gif bet istrizaine matau thumbup.gif
***manau, geriausia tavo rodyta foto bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 02, 21:08)

Kritika,man labai padeda,stengiuos taisytis  4u.gif

Tiesiog kvietka...

isdeginta labai doh.gif

dabar keliu stai sias smile.gif
kritikai

g.gif cia toki efekta dejai schmoll.gif nesiziuri

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 02, 22:02)
Medonos spermiukas idomus. O kas cia is tikruju yra?  rolleyes.gif

manau, kad meduzos ten rolleyes.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 02, 23:22)
Bandziau fotografuoti vaizda veidrodelyje. Kadras netoks, kaip Zitlali, bet vistiek dedu  blush2.gif

fainai, man patinka tie zmogeliai antrame plane smile.gif tik gal kiek isdegimai kliuna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 02, 23:00)
Zana ka darai su foto  blink.gif

Medona man nlb abi  4u.gif nekonkrecios truputi

niu va gerai tiek daug ritikos isgirsti, tiesa sakant cia lijo ir gavosi tikrai negerai, bet man buvo svarbu isgirsti... 4u.gif

o dabar noriu patarimo, kaip pagauti grazu kadra kada lyja????
nes man vakar nesigavo, vakare idesiu originala sios foto. as siandien pasiziurejau per kita kompa, visai kitaip atrodo, reiskias kiekvienas monitorius dar ir skirtingai rodo smile.gif

dar karta aciu uz kritika, ir laukiu patarimo 4u.gif
Atsakyti
Tiny fainiai, nes kampas kitas, bet akcento truksta 4u.gif

Zana o koki efekta isgaut nori? grazu kai fonas tamsus ir is ten kur stovi sviesa krenta, taip lasai apsisviecia smile.gif trumpas islaikymas g.gif kas da... su ilgu islaikymu tai tokios juostos lietaus krentancio bus smile.gif

Giedre kam blykste naudoji? smile.gif kokiu tikslu? Esame sutare cia mokantis jos nenaudoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 liepos 2009 - 08:20
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 02, 16:25)

Bonda - neisgaunu as dar tokiu kadru, kad nieko nereiktu koreguot smile.gif daznai buna arba fonas koks netinkamas arba apsvietimas arba detales kokios maiso. siaip tai reikia modeliuot viska pries fotkinant, apgalvot detales, vat ir gaunasi, kad beveik 99% kadru pas mane kol kas nerodomi biggrin.gif gal i senatve ismoksiu biggrin.gif

as turejau omenyje visokius efektus ax.gif mirksiukas.gif kaip sendinimai ir t.t. mirksiukas.gif
na, pas mane aplinka irgi nefotogeniska- tai as jau beveik pamirsau apie vaiko fotkinima kazkam rodymui ax.gif zodizu, tik jai prisiminimams cool.gif
Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 02, 20:57)

Zuveliokas

Istrizaines kompozicija

Takelis laukuose

pirmos dvi -tai schmoll.gif pirmoj ryskumo ryskus trukumas, antroj -bardakelis, dar kazkas primaklinta -jei neklystu ax.gif , o va takelis- bent kazkas idomaus -nors turbut vidudieni fotkinta, akd tiek siaudu isdegusiu? g.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 02, 21:08)

Tiesiog kvietka...

ir sita man visai nieko mirksiukas.gif tik lyg dangus labai isdeges? g.gif

persarpinta ar kazkas pridaryta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 02, 23:16)

bet paprastai blicas (pridedamas) naudojamas, kai norima kazka apsviesti esanti arciau obj., kad nebutu juodas siluetas. cia tokie specifiniai ir retai naudojami dalykai, daugiau komerciniuose reikaluose. o mes kaip zinia mokomes isgaut idealiai be blykstes smile.gif

na bet cia per koki saulelydi ar pries kokia saule, kai kitaip neimanoma -tikrai nedaznai naudojama drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 02, 23:22)
Bandziau fotografuoti vaizda veidrodelyje. Kadras netoks, kaip Zitlali, bet vistiek dedu  blush2.gif

man tai veidrodyje ryskumo stoka ir isdegimu daugoka mirksiukas.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 03, 08:00)

zitlali, parase mirksiukas.gif ziurint, ka nori isgaut mirksiukas.gif bet nelengva lietu nufotkint -bent man su savo fotiku tai nikaip schmoll.gif o minciu turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 03, 09:14)
Tiny fainiai, nes kampas kitas, bet akcento truksta  4u.gif

Zana o koki efekta isgaut nori? grazu kai fonas tamsus ir is ten kur stovi sviesa krenta, taip lasai apsisviecia smile.gif  trumpas islaikymas  g.gif kas da... su ilgu islaikymu tai tokios juostos lietaus krentancio bus smile.gif

UZDEJAU FILM KAZKOKI EFFEKTA, CIA PABANDYMUI, NORS MACIAU KAD LEVAI, BET REIKEJO MAN SPYRIO LABAI biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nejauciu nei koju nei ranku nieko .... kolkas tik trumpam pasigirsiu, kad vakar per Dainu svente turejau galimybe stoveti prieigoje su kitais 15 fotografu , gavau zenkliuka "fotospauda" , bet istikruju labai liudna, nes neturejau nei blykstes nei stovo , iso teko uzkelti iki 1600 verysad.gif verysad.gif ne kritikai, bet kazka rodau ... veliau pateiksiu issamu reportaza blush2.gif verysad.gif dabar rodau nuotraukas zmogaus,kuriuo labai didziuojuos wub.gif InesaS special for you biggrin.gif

user posted image

user posted image

Ir generaline repeticija

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 03, 09:00)

graziai tai nezinau kaip, bet vyras turi keleta kadru per smulku lietu, tai man tie istyyyse lasai idomiai ziurisi, kaip tekstura kokia. fotkinta normaliai.

o va Zitlali paminejo - ziurint koki efekta nori isgaut, tai gali trumpint islaikyma.

Sveiki smile.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 07 03, 09:53)
.kolkas tik trumpam pasigirsiu, kad vakar per Dainu svente turejau galimybe stoveti prieigoje su kitais 15 fotografu , gavau zenkliuka "fotospauda" , ...............

na ir ka - ner taip blogai, jei kalbant apie iso wink.gif tik siuo momentu, fotkinant kaip reportaza, noretusi kad daugiau kadre butu visko wink.gif jaustusi atmosfera, o pirmi du kadrai dabar kaip portretiniai - noriu matyt veiksma smile.gif

is esmes tai pavydziu, kad turejai galimybe pabut paparace biggrin.gif

o del blykstes - tai taip - reportazuose visada ja beveik naudoja. jei prisimint tuos visus raudonuosius kilimus ir siaip iskilmingas ceremonijas, tai visur gi blykst blykst blykst biggrin.gif

imesk dar vaizdu - idomu labai smile.gif
Atsakyti