Nusprogo mano citatos tai taip pasakysiu kas klause del apdirbimo, tai Teka atspejo - su photoscape paprasta ten viskas kaip 2x2 , o su PS as tokio neisspausciau, ten man per sudetinga, nemoku visais irankiai naudotis
Bonda - neisgaunu as dar tokiu kadru, kad nieko nereiktu koreguot daznai buna arba fonas koks netinkamas arba apsvietimas arba detales kokios maiso. siaip tai reikia modeliuot viska pries fotkinant, apgalvot detales, vat ir gaunasi, kad beveik 99% kadru pas mane kol kas nerodomi gal i senatve ismoksiu
QUOTE(Medona @ 2009 07 02, 14:57)
Matai kaip cia
tai daryt, sudet ir tada gausiu jei reikia tai reikia, einu ziuret
Nezinau kodel, bet neleidzia man ten nuotrauku det nera tokios knopkes kaip add foto vistiek manau reik pasworda ivest pirmiausiai
tai daryt, sudet ir tada gausiu jei reikia tai reikia, einu ziuret
Nezinau kodel, bet neleidzia man ten nuotrauku det nera tokios knopkes kaip add foto vistiek manau reik pasworda ivest pirmiausiai
juokavau tuoj atsiusiu nes kaip supratau dar neturi
QUOTE(Grytutis @ 2009 07 02, 17:28)
Gal kas galit pagelbėt,..................
siulyciau paskaityt instrukcija, nes nei mes zinom koks aparatas ir pas skirtingus aparatus skirtingai vadinasi rezimas, o instrukcijoj manau tikrai viskas bus aprasyta
į įstižainės tema
Labas vakaras
pagaliau radau proga prisijungt noriu pasidalint keliais vaizdeliais is pirmo atostogu etapo:
ar bent kiek idomios, ar tik i asmenini albuma deti? kaip ryskumas?
beje, gal kas galetu pasakyti, kokia savaites tema (kiek spejau perzvelgt, istrizaines lyg ir)? o kokie namu darbai?
pagaliau radau proga prisijungt noriu pasidalint keliais vaizdeliais is pirmo atostogu etapo:
ar bent kiek idomios, ar tik i asmenini albuma deti? kaip ryskumas?
beje, gal kas galetu pasakyti, kokia savaites tema (kiek spejau perzvelgt, istrizaines lyg ir)? o kokie namu darbai?
tris dienas internetas streikavo, tai kol viska perskaiciau
Bonda pieva super
Bonda pieva super
QUOTE(Tin-tin @ 2009 07 02, 19:45)
ryskumas tai super ir spalvos ryskios, ir dangus liuks, bet va su idomumu tai jau silpniau kaip sakant - viskas matyta, o idomiau neperteikta
ačiū už pastabas, panašu į krentančias žuvis... pasiaukojo, kad man įstrižainei papozuotų Dabar lauksiu naujo įkvėpimo, naujai įstrižainei.
Tin-tin spalvos gražios, foto skaidrios, bet kompozicija man neįdomi...
Zana4 mintis labai faina, bet tikrai žiūrysi kaip plokčias vaizdas...
Tin-tin spalvos gražios, foto skaidrios, bet kompozicija man neįdomi...
Zana4 mintis labai faina, bet tikrai žiūrysi kaip plokčias vaizdas...
labai aciu uz komentarus