Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nusprogo mano citatos bash.gif tai taip pasakysiu kas klause del apdirbimo, tai Teka atspejo - su photoscape smile.gif paprasta ten viskas kaip 2x2 , o su PS as tokio neisspausciau, ten man per sudetinga, nemoku visais irankiai naudotis rolleyes.gif

Bonda - neisgaunu as dar tokiu kadru, kad nieko nereiktu koreguot smile.gif daznai buna arba fonas koks netinkamas arba apsvietimas arba detales kokios maiso. siaip tai reikia modeliuot viska pries fotkinant, apgalvot detales, vat ir gaunasi, kad beveik 99% kadru pas mane kol kas nerodomi biggrin.gif gal i senatve ismoksiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit pagelbėt, aš dar tik pradedu fotografuot, tai iškilo klausimas blush2.gif
USER režimas, bet neduoda pakeist diafragmos reikšmės, blikčioja, bet neleidžia pakeist. Ta rodiklytė tik ant išlaikymo... Ir nežinau kaip pakeist diafragmos reikšmę... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 02, 14:57)
Matai kaip cia  biggrin.gif
tai daryt, sudet ir tada gausiu  doh.gif  jei reikia tai reikia, einu ziuret  smile.gif

Nezinau kodel, bet neleidzia man ten nuotrauku det  g.gif  nera tokios knopkes kaip add foto vistiek manau reik pasworda ivest pirmiausiai  g.gif

juokavau blush2.gif tuoj atsiusiu mirksiukas.gif nes kaip supratau dar neturi
Atsakyti
QUOTE(Grytutis @ 2009 07 02, 17:28)
Gal kas galit pagelbėt,..................

siulyciau paskaityt instrukcija, nes nei mes zinom koks aparatas ir pas skirtingus aparatus skirtingai vadinasi rezimas, o instrukcijoj manau tikrai viskas bus aprasyta 4u.gif
Atsakyti
į įstižainės tema smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Zana per plokscios foto, kaip karpiniai smile.gif nei vieno seselio nematau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 liepos 2009 - 18:16
Labas vakaras 4u.gif

pagaliau radau proga prisijungt smile.gif noriu pasidalint keliais vaizdeliais is pirmo atostogu etapo:
user posted image
user posted image
user posted image
ar bent kiek idomios, ar tik i asmenini albuma deti? kaip ryskumas?

beje, gal kas galetu pasakyti, kokia savaites tema (kiek spejau perzvelgt, istrizaines lyg ir)? o kokie namu darbai? rolleyes.gif
Atsakyti
tris dienas internetas streikavo, tai kol viska perskaiciau blink.gif

Bonda pieva super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 07 02, 19:45)
Labas vakaras 4u.gif

ryskumas tai super ir spalvos ryskios, ir dangus liuks, bet va su idomumu tai jau silpniau smile.gif kaip sakant - viskas matyta, o idomiau neperteikta smile.gif
Atsakyti
Tin-Tin horizontas svyra ir nelabai idomios foto smile.gif viskas tokiu pat kampu kokiu matome kasdien smile.gif
Atsakyti
ačiū už pastabas, panašu į krentančias žuvis... doh.gif pasiaukojo, kad man įstrižainei papozuotų lotuliukas.gif Dabar lauksiu naujo įkvėpimo, naujai įstrižainei.
Tin-tin spalvos gražios, foto skaidrios, bet kompozicija man neįdomi...
Zana4 mintis labai faina, bet tikrai žiūrysi kaip plokčias vaizdas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akviliux_: 02 liepos 2009 - 19:52
labai aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti