Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 07 02, 14:18)
photoscape yra tokių efektų, gal dar kur, ne vien juk PS. bet vistiek juk apdirbta programa, tai koks skirtumas ar ps ar ne

Man tik idomu, ot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 07 02, 15:21)
Man tik idomu, ot  tongue.gif

nesupratai, aš tik sakau, kad ji sakė, jog foto neapdirbta su ps, bet vistiek su kažkokia programa apdirbta, tai ir sakau, koks skirtumas, juk tai vistiek apdirbtas produktas. nebent aš labai klystu, tada pataisykit mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 02, 11:54)
Giedre, kazkaip net keista darosi, kad tu vis dar dedi foto kur akivaizdziai matosi, kad nera ryskumo, fokuso ir pan. siulyciau, kad tu savo fotika duotum kuris jau ilgaiu fotkina ir palygintum jo darytus kadrus su savaisiais, ir tuomet tikrai paaisketu kas kaltas ar fotografas ar fotoaparatas smile.gif

kad rode pora ryskiu kadru, vadinas kaltas ne fotikas ax.gif

jei kam reikia plepalai cia http://www.supermama...;#entry28316638
paskutinis psl blush2.gif

gal jau ritmo nuotrauku yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 02, 15:39)
jei kam reikia plepalai cia http://www.supermama...;#entry28316638
paskutinis psl  blush2.gif

biggrin.gif ot isdavike norejau pakankint hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 02, 15:39)
gal jau ritmo nuotrauku yra  ax.gif

yra, mačiau prieš porą valandų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 07 02, 13:44)
biggrin.gif ot isdavike norejau pakankint hihihi.gif

blush2.gif tongue.gif

QUOTE(Will @ 2009 07 02, 13:51)
yra, mačiau prieš porą valandų  4u.gif

bigsmile.gif jau paziurejau thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus mano segtukui, dabar vėl naujas bandymas įstrižainei... labai jau norisi išmokti valdyti kompoziciją. Tai jei nusibosiu su savo bandymais- stabdykit lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Zuvis jega, tik kazkaip man nesiziuri istrizaineje g.gif ir spalvos patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Visai apleidau skyreli blush2.gif Uzeinu, paskaitineju, bet nieko neparasau blush2.gif

Gal galit kas primint pasvorda i fotki ax.gif prasau 4u.gif gal kokiam konkurse sudalyvausiu...
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 02, 14:30)
Gal galit kas primint pasvorda i fotki  ax.gif  prasau  4u.gif  gal kokiam konkurse sudalyvausiu...

teks ND per nauja daryt tongue.gif

akviliux, zuvis patiko, man ziurisi, nezinau kaip kitaip zuvi vaizduoti blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus mano nuotraukai ax.gif Zitka, man pačiai iš pradžių neužkliuvo, tik kai jau įkėliau pastebėjau blush2.gif

Valetta, nu bet ir užsimaskavus biggrin.gif jei ne pavadinimas, turbūt nebūčiau pastebėjus biggrin.gif apšvietimas man patiko.

akviliux, man irgi žuvų spalvos patinka, tik dėl pasvirimo nežinau. kažkaip krenta jos iš lėkštės.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 02, 15:44)
teks ND per nauja daryt tongue.gif
akviliux, zuvis patiko, man ziurisi, nezinau kaip kitaip zuvi vaizduoti  blush2.gif

Matai kaip cia biggrin.gif
tai daryt, sudet ir tada gausiu doh.gif jei reikia tai reikia, einu ziuret smile.gif

Nezinau kodel, bet neleidzia man ten nuotrauku det g.gif nera tokios knopkes kaip add foto vistiek manau reik pasworda ivest pirmiausiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 02 liepos 2009 - 16:19