Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 02, 11:19)
bonda o pav. kazkoki galima pamatyti?  blush2.gif  is menulio as iskritusi per darbus sorry uz durnuma  biggrin.gif

cia paziurek, buvo kazkada musu pradziamoksliu nugaletojai -tik zemiau vos vos irgi tema ritmas buvo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kerolli @ 2009 07 02, 11:09)

o tiesiog zaidimai...

kur su vaiku ir su vaikais -tai tamsios foto unsure.gif o dar ur vienas vaikas- tai riektu erdves priekyje, o jne uz nugaros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 02, 07:06)
5 nd vėl  ax.gif
a) preset / auto/ saulutė   
b  preset / auto / lemputė

a) labai ta melina spalva atspindi ir nesuprantu ar cia gerai g.gif
cool.gif lyg ir gerai ,bet dar siuliciau perdaryt 4u.gif
QUOTE(Peledike @ 2009 07 02, 07:12)

Zitka, dedu portretą kritikai  bigsmile.gif  aišku, kitų kritika irgi laukiama.

Alio. Labas. Mes geriam arbatą. O tu neateisi?...

user posted image

man kazkaip atrodo kad jis su visais zaisliukais i apacia nuciuoz ir noretusi kad tie zaisliukai butu truputi paplauke kad labiau akcentuotusi mazasis 4u.gif o del pavadinimo jau kitos paminejo rolleyes.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 02, 07:54)
Idesiu kadra be istrizaines, kad anas labiau i tema atrodytu  smile.gif

user posted image
Papildyta:

Aciu  4u.gif

man idomus variantas tik gal paspaustas truputi ,bet nezinau bigsmile.gif g.gif ir rankytes atrodo sviecia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 07 02, 09:28)
cia paziurek, buvo kazkada musu pradziamoksliu nugaletojai -tik zemiau vos vos irgi tema ritmas buvo mirksiukas.gif
Papildyta:

kur su vaiku ir su vaikais -tai tamsios foto unsure.gif o dar ur vienas vaikas- tai riektu erdves priekyje, o jne uz nugaros mirksiukas.gif

aha matosi jau cia kad per tamsios net purvinos g.gif o ta kur berniukas vienas tai man irgi labai norisi erdves prieki bet jau nedadesiu blush2.gif
Atsakyti
O kaip toks portretas? blush2.gif Gal per daug suspausta? g.gif

Su PS nieko nedaryta blush2.gif

user posted image

kai įkėliau pamačiau, kad dangus žiauriai išdegęs doh.gif Bet į aplinką nežiūrėkit, mane domina, kaip jums pats portretas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva: 02 liepos 2009 - 11:49
QUOTE(Pamaiva @ 2009 07 02, 11:47)
kai įkėliau pamačiau, kad dangus žiauriai išdegęs  doh.gif  Bet į aplinką nežiūrėkit, mane domina, kaip jums pats portretas  blush2.gif

man asmeniškai per tamsus ir murzinokas.
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 02, 12:28)
Papildyta:

bigsmile.gif aciu bonda wub.gif niugi prisiminiau ziurejau sias nuotraukas, labai patiko cool.gif tik va beda, nz ir neisivaizduoju ka galima dar sugalvoti tongue.gif

p.s viskas jau zinau ka fotkinsiu, tikiuosi pavyks mintis mano.... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 02 liepos 2009 - 11:55
pamaiva gal noretusi dar daugiau rankytes 4u.gif o su spalvom as pati pievinu blush2.gif bet labai grazi mergyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 02 liepos 2009 - 12:15
QUOTE(alexxandra @ 2009 07 02, 12:51)
man asmeniškai per tamsus ir murzinokas.
unsure.gif

ačiū 4u.gif aga, matau ir aš dabar kad tamsokas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 07 02, 11:59)
aga, matau ir aš dabar kad tamsokas  unsure.gif

pabandyk pasviesint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 07 02, 12:47)
O kaip toks portretas?  blush2.gif  Gal per daug suspausta?  g.gif
kai įkėliau pamačiau, kad dangus žiauriai išdegęs  doh.gif  Bet į aplinką nežiūrėkit, mane domina, kaip jums pats portretas  blush2.gif

Be isvardintu trukumu pats portretas ziurisi neblogai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as trecia diena sedziu kalnu parke , dainu sventes repeticijose . Palaikau draugus ... ale kad jus zinotumet kaip mazu vaiku gaila, vakar ir uzvakar greitoji juos kaip lapus rinko ... Vakar stebejom generaline repeticija nuo 22h iki pat 1.30 labai labai grazus reginys bus ... lazeriu tokiu dar maciusi nebuvau ir apsvietimas nerealus , o kiek dar prideda rankose laikomos zvakeles ir zali vainikai ant galvu , paciam gale kai uzgiedojo himna, net siurpuliukai kunu lakste wub.gif wub.gif ir mano Adrijana nezirzaliojo ... buvo ir dar mazesniu vaiku uz ja , visi ziurejo issizioje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 07 02, 12:59)
pamaiva gal noretusi dar daugiau rankytes  4u.gif o su spalvom as pati pievinu  blush2.gif bet labai grazi mergyte  wub.gif

QUOTE(bonda @ 2009 07 02, 13:05)
pabandyk pasviesint mirksiukas.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 02, 13:28)
Be isvardintu trukumu pats portretas ziurisi neblogai  4u.gif

ačiū 4u.gif Kai bandau šviesinti, išdegimai lenda to dangaus dar labiau doh.gif Aj, žodžiu, gaudysiu vėl portretą biggrin.gif Nors sunkus atvejis, vienetinis toks būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 07 02, 12:41)
ačiū  4u.gif  Kai bandau šviesinti, išdegimai lenda to dangaus dar labiau  doh.gif  Aj, žodžiu, gaudysiu vėl portretą  biggrin.gif  Nors sunkus atvejis, vienetinis toks būna  biggrin.gif

tai tu tik veiduka bandyk sviesint mirksiukas.gif gal cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 02 liepos 2009 - 12:48