Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sukūriau "Ritmo" albumą, galit pradėti konkursines nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 07 02, 10:12)
Zitka, dedu portretą kritikai  bigsmile.gif  aišku, kitų kritika irgi laukiama.

Alio. Labas. Mes geriam arbatą. O tu neateisi?...

Peledike, man tai tie zaislai nesiziuri tokie dideli ir ryskus, galetu buti arba blankesni arba isvis ju nebuti, bet tada nuotraukos pavadinima reiketu keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 07 02, 09:12)

Alio. Labas. Mes geriam arbatą. O tu neateisi?...

man lyg ir pasvirimas nieko ziuris, lyg ir visa kita, bet va veiduka turbut vos pasviesint noretus g.gif arba mano ekranas per tamsus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 02, 10:18)
man lyg ir pasvirimas nieko ziuris, lyg ir visa kita, bet va veiduka turbut vos pasviesint noretus g.gif arba mano ekranas per tamsus g.gif

drinks_cheers.gif

Patiko Tiny su atspindiu (tiesus variantas) ir Vabalo pasaulis.

Bonda,ko meluoji,kad neturi modeliu? cool.gif

O cia skaitosi istrizaine? Ir aplamai ar geras toks kadravimas?
Po pusryciu
user posted image
Kiek iziuriu lygtai abi akytes fokuse g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 02 liepos 2009 - 10:36
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 02, 10:35)

Bonda,ko meluoji,kad neturi modeliu?  cool.gif

Po pusryciu

as apie paklusnius, daug maz vienoj vietoj nustigstancius, o ne tokius -mama mane nufotkink, o pati kaip arklys galva nuleidus kokiam smelyje kapstos prabegom tarp palakstymu doh.gif doh.gif lotuliukas.gif

cia jau persarpinta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 02, 10:41)
as apie paklusnius, daug maz vienoj vietoj nustigstancius, o ne tokius -mama mane nufotkink, o pati kaip arklys galva nuleidus kokiam smelyje kapstos prabegom tarp palakstymu doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
cia jau persarpinta unsure.gif

lotuliukas.gif

Sakes,idejau ir pamaciau, atsiverciau originala- tikrai tiek sarpo nesimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 02, 11:18)

Man irgi tamsoka unsure.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 02, 11:35)
O cia skaitosi istrizaine? Ir aplamai ar geras toks kadravimas?
Po pusryciu
Kiek iziuriu lygtai abi akytes fokuse  g.gif

Skaitosi mirksiukas.gif Bet vat ar geras kadravimas... tai cia panasiai, kaip su mano paskutiniu portretu biggrin.gif Lyg ir geras, bet kitoks gal butu dar geriau smile.gif

Beje sharpo tikrai perdaug, manau ir taip kadras pakankamai ryskus gavosi mirksiukas.gif
Papildyta:
Citra, ir siaip... nesu maciusi, kad toks kadravimas butu rekomenduotinas portretams ax.gif
Atsakyti
Labas,

Turiu klausimą dėl ND- su ritmu viskas aišku, sukelsim, pabalsuosim, o kaip su ta įstrižaine? Visiems būtina atsiskaityti? Ar tik savanoriams? lotuliukas.gif

Keliu įstrižainę ir gal ritmą kartu tongue.gif man kažkaip nevisai aišku su tuo ritmu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 02, 11:08)
Sukūriau "Ritmo" albumą, galit pradėti konkursines nuotraukas  4u.gif

kazka praleidau blush2.gif kokias nuotraukas ten reikia kelti? jetau kaip geda nedaskaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 02, 10:52)
kazka praleidau  blush2.gif  kokias nuotraukas ten reikia kelti? jetau kaip geda nedaskaiciau  blush2.gif

konkursines -ritmo tema mirksiukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 02, 05:14)
Keroloii Atspindys nekabina,tamsoka  unsure.gif

Paskutinej,man kliuva centravimas  unsure.gif
Papildyta:
Kelrolli ,medis,tai i istrizaines tema,tinka,manau  smile.gif ,tik tamsokas unsure.gif
Papildyta:
Kaip sita  ax.gif

cool.gif  cool.gif  cool.gif
user posted image

dekui uz komentarus rolleyes.gif

man si idomi tik truksta fokuso ir ta zalia zoles lapa ispesciau nes trukdo man 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 02, 05:30)
Kerolli super vabalo pasaulis  thumbup.gif kabinciaus biggrin.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 02, 06:04)
Man irgi patinka, pavadinimas labai taiklus  bigsmile.gif

kai pamaciau tai pirma pavadinimas atejo i galva, o paskui nuotrauka bigsmile.gif aciu
Papildyta:

QUOTE(Rico @ 2009 07 02, 06:30)

Pinkles idomios, tamsu, norisi, kad visas tinklas butu fokuse
atspindys  schmoll.gif jei butum nesakius, turbut nesuprasciau  blush2.gif

Vabalo pasaulis patiko  bigsmile.gif tamsokas jis, nezinau ar reikia to horizonto toli  g.gif galetu  dar apacios but daugiau  g.gif nezinau, bet fainai  thumbup.gif

na imesiu platesni varinta pinkliu bet nesiziuri kai toks mazas formatas ,o vabalo pasaulis , bandziau paziuret kaip be horizonto ,tada praranda minti nes yra ne tik vabalo pasaulis ,na bet cia tik filosofiniai isvedziojimai tongue.gif aciu uz pastabas rolleyes.gif
QUOTE(bonda @ 2009 07 02, 06:50)
sita man patiko wub.gif

4u.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 07 02, 07:00)
sveiki  smile.gif
man visos kiek tamsokos. Vabaliukas geras  thumbup.gif , taip ir issivaizduoju jo kelione aplink pasauli  mirksiukas.gif

man kazkaip sodrios spalvos traukia ,gal del to ir patiko paciai blush2.gif be to bandziau savo polerizuota filtra supper dalikelis ax.gif aciu uz komentara 4u.gif

pakartotinai kitos pinkles ax.gif

user posted image

o tiesiog zaidimai...

user posted image

user posted image

zinau WB negeras blush2.gif pabandysiu j/b paazaisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 02, 11:53)
konkursines -ritmo tema mirksiukas.gif

bonda o pav. kazkoki galima pamatyti? blush2.gif is menulio as iskritusi per darbus sorry uz durnuma biggrin.gif
Atsakyti