Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiny, tau balioncikas uz drasa 4u.gif as tai niekaip neprisiverciu saves nufotografuoti, nors ideja jau pora sav kaip gludinu, jau mazdaug zinau kaip noreciau.Jau ir stova pasiziurejau velbon elektromarkete bet kaina virs 350lt doh.gif Reiks tokio kitur pasidairyti gal pigiau kiek bus.
Tokio tipo foto man visada atrodo nedabagtos (na bent kol kas kol tik tiek ismanau), va jei butu ji is uz kokios duru staktos ar kitokio vertikalaus tiesaus daikto islindusi ir kairej pusej bent uzuomina i ta daikta butu man gal geriau ziuretusi.O dabar atrodo foto viena puse pamete.Bje turiu sutikti su Zitka, kad tokiam dalinimui reikia nuslifuoti foo, seseliu pereinamu ir svelniu, gal daugiau emocijos, o jei jau ir rimta tadum virsus nuogs arba... niu nzn, vis tiek tau balioncikas uz drasuma 4u.gif (as tai skysta taip daryti dar)
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 07 01, 23:54)
Tiny, tau balioncikas uz drasa  4u.gif  as tai niekaip neprisiverciu saves nufotografuoti, nors ideja jau pora sav kaip gludinu, jau mazdaug zinau kaip noreciau.Jau ir stova pasiziurejau velbon elektromarkete bet kaina virs 350lt  doh.gif Reiks tokio kitur pasidairyti gal pigiau kiek bus.
Tokio tipo foto man visada atrodo nedabagtos (na bent kol kas kol tik tiek ismanau), va jei butu ji is uz kokios duru staktos ar kitokio vertikalaus tiesaus daikto islindusi ir kairej pusej bent uzuomina i ta daikta butu man gal  geriau ziuretusi.O dabar atrodo foto  viena puse pamete.Bje turiu sutikti su Zitka, kad tokiam dalinimui reikia nuslifuoti foo, seseliu pereinamu ir svelniu, gal daugiau emocijos, o jei jau ir rimta tadum virsus nuogs arba... niu nzn, vis tiek tau balioncikas uz drasuma  4u.gif (as tai skysta taip daryti dar)

Aciu uz balioncika 4u.gif Bet drasa jau isgaravo... foto isimsiu, kad jau s... gavos biggrin.gif

Bent jau po siandienos isitikinau, kad aplamai galiu save fotkinti ir netgi gauti pusetina ryskuma, nors apsvietimas nebuvo itin geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 23:02)
Aciu uz balioncika  4u.gif Bet drasa jau isgaravo... foto isimsiu, kad jau s... gavos  biggrin.gif

Bent jau po siandienos isitikinau, kad aplamai galiu save fotkinti ir netgi gauti pusetina ryskuma, nors apsvietimas nebuvo itin geras  smile.gif

Neimk, neimk, gi kitom skaityti ir daryti savi isvadas neis.O be to ar gi gaila grazu veida palikti,a?Vis idomiau nes vien kvietkos ir lialkos (nors pati kitokiu modeliu ir neturiu, ot)
Atsakyti
Tiny, o tu cia su trikoju paveikslavaisi?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 02, 00:09)
Tiny, o tu cia su trikoju paveikslavaisi?

Nea, pasistaciau kede, ant jos prisidejau knygu ir ant knygu pasidejau fotika, o pati paspaudus mygtuka begau sestis ant grindu smile.gif Fokusavau i kedes atlosa toje vietoje, kur mazdaug bus mano akys, po to kede patraukiau. Pries tai prasiau Tiniuko, kad biski pastovetu, bet jam tas zaidimas greitai atsibodo biggrin.gif
Atsakyti
va cia radau kaip visai gerai atrodo toks nukirpimas per puse portetui.Beje ten ir visa pamoka apie portetus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 23:16)
Nea, pasistaciau kede, ant jos prisidejau knygu ir ant knygu pasidejau fotika, o pati paspaudus mygtuka begau sestis ant grindu  smile.gif Fokusavau i kedes atlosa toje vietoje, kur mazdaug bus mano akys, po to kede patraukiau. Pries tai prasiau Tiniuko, kad biski pastovetu, bet jam tas zaidimas greitai atsibodo  biggrin.gif

Ech, sudetingai cia su tuo auto smile.gif
Atsakyti
Ievosiau, man foto nepatiko nuorodoj blush2.gif ne visos... bet... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 07 02, 00:18)
va cia radau kaip visai gerai atrodo toks nukirpimas per puse portetui.Beje ten ir visa pamoka apie portetus smile.gif

Kadravimas labai panasus, tik sios moters akys israiskingesnes ir veido faktura grazesne. Pamokeles neblogos, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 23:28)
Ievosiau, man foto nepatiko nuorodoj  blush2.gif ne visos... bet...  rolleyes.gif

AS ne del foto dejau o tik del kadravimo kur panasu tiny dare.Man ir ne viskas ten grazu ir priimtina, bet butent tas kadravimas man geras.
Tiny, cia juk Ps padirbeta matosi is karto, vat.Ateik, as tau make up'a uzdesu, po taureles vyno (man alaus) (cia ne del to, kad butinai gert reik, cia del to kad atsipalaiduot greiciau ) ir tavo portretas daug israiskingesnis atrodys, vat.

As ir bandziau kaip Rasycte su tekstura pazaisti ant savo buitiako, bet ni tas gaunasi schmoll.gif .Nemetykit pomidorais labai.o gal kaip tik pametykit, gal pagaliau savo misktaja pakelciau ir ka daryt normaliai pradeciau.
Cia brolio "maziukas" besiilsintis pagautas naminiam burdake.Turejo gautis po Ps "aLia kaip po mano vaikyste buvo..." na kaip po vaikyste mano priminti kad sena sena foto... unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 01 liepos 2009 - 23:48
laba, tempai ui ... saunuoles thumbup.gif ziuriu ir prisimenu pirmas pamkeles pazanga nereali ir pati bagaza ziniu radau tik nrisi vis daugiau ax.gif

nebespeju pakomentuoti gal ryt ax.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 07 01, 20:54)
Tiny, tau balioncikas uz drasa   4u.gif  as tai niekaip neprisiverciu saves nufotografuoti, nors ideja jau pora sav kaip gludinu, jau mazdaug zinau kaip noreciau.Jau ir stova pasiziurejau velbon elektromarkete bet kaina virs 350lt  doh.gif Reiks tokio kitur pasidairyti gal pigiau kiek bus.

paziurek ebay as vos nenusipirkau tik nelaimejau ax.gif yra zmoniu kurie parduoda net nenaudotus naujus uz daug pigiau mirksiukas.gif tavo paskutene nuotraukele miela jauciasi emocijos tik nesinori man pamperio matyt blush2.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 21:16)
Nea, pasistaciau kede, ant jos prisidejau knygu ir ant knygu pasidejau fotika, o pati paspaudus mygtuka begau sestis ant grindu  smile.gif Fokusavau i kedes atlosa toje vietoje, kur mazdaug bus mano akys, po to kede patraukiau. Pries tai prasiau Tiniuko, kad biski pastovetu, bet jam tas zaidimas greitai atsibodo  biggrin.gif

panasiai ir as laksciau ,tik turiu trikoji su kuriuo dar nesusidraugavom hihihi.gif

Rico pamirsau padekot uz praejusias pastabeles blush2.gif

imetu kelias kritikai ax.gif

istrizaines ND ???

pinkles
user posted image

atspindys...
user posted image

user posted image

na sita speju jau sukritikuosit ax.gif bet ji man patiko vabalo pasaulis

user posted image

labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 02 liepos 2009 - 00:30
Keroloii Atspindys nekabina,tamsoka unsure.gif

Paskutinej,man kliuva centravimas unsure.gif
Papildyta:
Kelrolli ,medis,tai i istrizaines tema,tinka,manau smile.gif ,tik tamsokas unsure.gif
Papildyta:
Kaip sita ax.gif

cool.gif cool.gif cool.gif
user posted image
Atsakyti