Tiny, tau balioncikas uz drasa as tai niekaip neprisiverciu saves nufotografuoti, nors ideja jau pora sav kaip gludinu, jau mazdaug zinau kaip noreciau.Jau ir stova pasiziurejau velbon elektromarkete bet kaina virs 350lt Reiks tokio kitur pasidairyti gal pigiau kiek bus.
Tokio tipo foto man visada atrodo nedabagtos (na bent kol kas kol tik tiek ismanau), va jei butu ji is uz kokios duru staktos ar kitokio vertikalaus tiesaus daikto islindusi ir kairej pusej bent uzuomina i ta daikta butu man gal geriau ziuretusi.O dabar atrodo foto viena puse pamete.Bje turiu sutikti su Zitka, kad tokiam dalinimui reikia nuslifuoti foo, seseliu pereinamu ir svelniu, gal daugiau emocijos, o jei jau ir rimta tadum virsus nuogs arba... niu nzn, vis tiek tau balioncikas uz drasuma (as tai skysta taip daryti dar)
QUOTE(Ievosius @ 2009 07 01, 23:54)
Tiny, tau balioncikas uz drasa as tai niekaip neprisiverciu saves nufotografuoti, nors ideja jau pora sav kaip gludinu, jau mazdaug zinau kaip noreciau.Jau ir stova pasiziurejau velbon elektromarkete bet kaina virs 350lt Reiks tokio kitur pasidairyti gal pigiau kiek bus.
Tokio tipo foto man visada atrodo nedabagtos (na bent kol kas kol tik tiek ismanau), va jei butu ji is uz kokios duru staktos ar kitokio vertikalaus tiesaus daikto islindusi ir kairej pusej bent uzuomina i ta daikta butu man gal geriau ziuretusi.O dabar atrodo foto viena puse pamete.Bje turiu sutikti su Zitka, kad tokiam dalinimui reikia nuslifuoti foo, seseliu pereinamu ir svelniu, gal daugiau emocijos, o jei jau ir rimta tadum virsus nuogs arba... niu nzn, vis tiek tau balioncikas uz drasuma (as tai skysta taip daryti dar)
Aciu uz balioncika Bet drasa jau isgaravo... foto isimsiu, kad jau s... gavos
Bent jau po siandienos isitikinau, kad aplamai galiu save fotkinti ir netgi gauti pusetina ryskuma, nors apsvietimas nebuvo itin geras
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 23:02)
Aciu uz balioncika Bet drasa jau isgaravo... foto isimsiu, kad jau s... gavos
Bent jau po siandienos isitikinau, kad aplamai galiu save fotkinti ir netgi gauti pusetina ryskuma, nors apsvietimas nebuvo itin geras
Neimk, neimk, gi kitom skaityti ir daryti savi isvadas neis.O be to ar gi gaila grazu veida palikti,a?Vis idomiau nes vien kvietkos ir lialkos (nors pati kitokiu modeliu ir neturiu, ot)
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 02, 00:09)
Tiny, o tu cia su trikoju paveikslavaisi?
Nea, pasistaciau kede, ant jos prisidejau knygu ir ant knygu pasidejau fotika, o pati paspaudus mygtuka begau sestis ant grindu Fokusavau i kedes atlosa toje vietoje, kur mazdaug bus mano akys, po to kede patraukiau. Pries tai prasiau Tiniuko, kad biski pastovetu, bet jam tas zaidimas greitai atsibodo
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 23:16)
Nea, pasistaciau kede, ant jos prisidejau knygu ir ant knygu pasidejau fotika, o pati paspaudus mygtuka begau sestis ant grindu Fokusavau i kedes atlosa toje vietoje, kur mazdaug bus mano akys, po to kede patraukiau. Pries tai prasiau Tiniuko, kad biski pastovetu, bet jam tas zaidimas greitai atsibodo
Ech, sudetingai cia su tuo auto
QUOTE(Ievosius @ 2009 07 02, 00:18)
va cia radau kaip visai gerai atrodo toks nukirpimas per puse portetui.Beje ten ir visa pamoka apie portetus
Kadravimas labai panasus, tik sios moters akys israiskingesnes ir veido faktura grazesne. Pamokeles neblogos, aciu
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 23:28)
Ievosiau, man foto nepatiko nuorodoj ne visos... bet...
AS ne del foto dejau o tik del kadravimo kur panasu tiny dare.Man ir ne viskas ten grazu ir priimtina, bet butent tas kadravimas man geras.
Tiny, cia juk Ps padirbeta matosi is karto, vat.Ateik, as tau make up'a uzdesu, po taureles vyno (man alaus) (cia ne del to, kad butinai gert reik, cia del to kad atsipalaiduot greiciau ) ir tavo portretas daug israiskingesnis atrodys, vat.
As ir bandziau kaip Rasycte su tekstura pazaisti ant savo buitiako, bet ni tas gaunasi .Nemetykit pomidorais labai.o gal kaip tik pametykit, gal pagaliau savo misktaja pakelciau ir ka daryt normaliai pradeciau.
Cia brolio "maziukas" besiilsintis pagautas naminiam burdake.Turejo gautis po Ps "aLia kaip po mano vaikyste buvo..." na kaip po vaikyste mano priminti kad sena sena foto...
laba, tempai ui ... saunuoles ziuriu ir prisimenu pirmas pamkeles pazanga nereali ir pati bagaza ziniu radau tik nrisi vis daugiau
nebespeju pakomentuoti gal ryt
paziurek ebay as vos nenusipirkau tik nelaimejau yra zmoniu kurie parduoda net nenaudotus naujus uz daug pigiau tavo paskutene nuotraukele miela jauciasi emocijos tik nesinori man pamperio matyt
panasiai ir as laksciau ,tik turiu trikoji su kuriuo dar nesusidraugavom
Rico pamirsau padekot uz praejusias pastabeles
imetu kelias kritikai
istrizaines ND ???
pinkles
atspindys...
na sita speju jau sukritikuosit bet ji man patiko vabalo pasaulis
labanakt
nebespeju pakomentuoti gal ryt
QUOTE(Ievosius @ 2009 07 01, 20:54)
paziurek ebay as vos nenusipirkau tik nelaimejau yra zmoniu kurie parduoda net nenaudotus naujus uz daug pigiau tavo paskutene nuotraukele miela jauciasi emocijos tik nesinori man pamperio matyt
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 21:16)
panasiai ir as laksciau ,tik turiu trikoji su kuriuo dar nesusidraugavom
Rico pamirsau padekot uz praejusias pastabeles
imetu kelias kritikai
istrizaines ND ???
pinkles
atspindys...
na sita speju jau sukritikuosit bet ji man patiko vabalo pasaulis
labanakt