Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 01, 21:30)
Tiny ,manau,kad ne istrizaines kompozicija  4u.gif .Istrizaines, turi eiti kazkosk objektas istrizai nuotraukos ir buti jos akcentas...as taip suprantu

QUOTE(Teka @ 2009 07 01, 22:12)
nu neeeee  biggrin.gif

O apskritai portretas gali buti istrizaines kompozicijos ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 01, 21:30)
Tiny ,manau,kad ne istrizaines kompozicija  4u.gif .Istrizaines, turi eiti kazkosk objektas istrizai nuotraukos ir buti jos akcentas...as taip suprantu

drinks_cheers.gif

Ruste smagiai sukasi smile.gif tik noretusi vieno objekto kazkokio astraus... tprsme nuo kurio judesys atsiskirtu (jei aiskiai as cia... unsure.gif )

Tiny jei del portreto, mano manymu (nu cia labai jau asmeninis pastebejimas, tiesiog skonio reikalas gal) dalinant veida ir kuna pusiau turi buti super simetriskas, nulaizytas, svarus veidas ir kunas. Seseliai aksominiai, svelnus. Tiesiog idealiai sutvarkytas. Kai tiesiog paprasta portreta paimi ir nukerpi nu man tai nesiziuri... Bent nuogas virsus butu, maikute nelimpa.. na cia jau grynai tik mano asmeninis poziuris i toki dalinima. Pavadinimas - cia tik viena puse, turetu tada ta puse buti labai charakteringa.. dabar ji be emocijos (kaip atsibodo man tas issireiskimas biggrin.gif ) ja fotografuoja ir ji ziuri. Tprsme jei cia viena puse tai kokia ji? pozuojanti?na, pagauni apie ka as? ax.gif gali su manim nesutikti zinoma smile.gif tiesa, siena man melynuoja kazkodel... nesuprantu... nelabai man j/b g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 22:35)
O apskritai portretas gali buti istrizaines kompozicijos ar ne?  g.gif

gali, pameni dejau mergina i istrizaines tema? smile.gif rukancia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 liepos 2009 - 21:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 22:37)
drinks_cheers.gif

Ruste smagiai sukasi smile.gif tik noretusi vieno objekto kazkokio astraus... tprsme nuo kurio judesys atsiskirtu (jei aiskiai as cia...  unsure.gif )

dalinai aiškiai blush2.gif

reikės pabandyti taip dar, įdėsiu pasirodyti, kas gausis, gal tada man bus aiškiau kas nuo ko turi suktis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 01, 22:39)
dalinai aiškiai  blush2.gif

reikės pabandyti taip dar, įdėsiu pasirodyti, kas gausis, gal tada man bus aiškiau kas nuo ko turi suktis  blush2.gif

Ruste, tprsme va berniukas maziausiai isplaukes, tai galetu jis dar maziau isplaukes but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 22:40)
Ruste, tprsme va berniukas maziausiai isplaukes, tai galetu jis dar maziau isplaukes but  4u.gif

aaa...
nu čia kaži su pasukimais ar gausis fokusas į centrą g.gif

pabandysiu, nu mažu ir gausis tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 22:37)
1. Tiny jei del portreto, mano manymu (nu cia labai jau asmeninis pastebejimas, tiesiog skonio reikalas gal) dalinant veida ir kuna pusiau turi buti super simetriskas, nulaizytas, svarus veidas ir kunas. Seseliai aksominiai, svelnus. Tiesiog idealiai sutvarkytas. Kai tiesiog paprasta portreta paimi ir nukerpi nu man tai nesiziuri... Bent nuogas virsus butu, maikute nelimpa.. na cia jau grynai tik mano asmeninis poziuris i toki dalinima.  Pavadinimas - cia tik viena puse, turetu tada ta puse buti labai charakteringa.. dabar ji be emocijos (kaip atsibodo man tas issireiskimas biggrin.gif ) ja fotografuoja ir ji ziuri. Tprsme jei cia viena puse tai kokia ji? pozuojanti?na, pagauni apie ka as?  ax.gif gali su manim nesutikti zinoma smile.gif tiesa, siena man melynuoja kazkodel... nesuprantu... nelabai man j/b  g.gif
2. gali, pameni dejau mergina i istrizaines tema? smile.gif rukancia

1. Sutinku, kad foto anaiptol ne tokia, kokia tu cia aprasei 4u.gif Bet, jeigu ta puse butu charakteringa, ar tiktu tokiai kompozicijai? Siaip, tai as cia tiesiog bandziau save fotkinti, nes pries tai sunkiai isivaizdavau sita prcesa ax.gif
2. Aha, pamenu mirksiukas.gif Ir Ievosius kazkokiu panasiu pvz dejo, del to ir sumasciau taip...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 01, 22:28)
o tai aš čia prie kurių  unsure.gif

jei prie pirmokių tai norėčiau duomenų jei galima  blush2.gif

prie kuriu, tai jau pati nuspresk wink.gif buvai ir dalyvavai ir prie pradziamoksliu, bet gali dalyvaut ir pirmokeliu konkursuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 01, 22:49)
prie kuriu, tai jau pati nuspresk wink.gif buvai ir dalyvavai ir prie pradziamoksliu, bet gali dalyvaut ir pirmokeliu konkursuose  smile.gif

noriu ir pas pirmokytes smile.gif

nes mano žinios nepakankamos, kad galėčiau jaustis jau kažką išmananti.
dar vis ieškojimuose esu, išbandymuose ir žaidime su fotiku...kuris neklauso visiškai sad.gif

jei spėsiu dalyvausiu abiejuose smile.gif

jau vien pažiūrėti ką padaro kitos, yra be galo įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 22:45)
1. Sutinku, kad foto anaiptol ne tokia, kokia tu cia aprasei  4u.gif Bet, jeigu ta puse butu charakteringa, ar tiktu tokiai kompozicijai? Siaip, tai as cia tiesiog bandziau save fotkinti, nes pries tai sunkiai isivaizdavau sita prcesa  ax.gif
2. Aha, pamenu  mirksiukas.gif Ir Ievosius kazkokiu panasiu pvz dejo, del to ir sumasciau taip...

1. ne, juk istriza, yra skersai... va taip turi but akcentas / arba taip \ . Ar cia ta matai? kad eitu nuo vieno kampo iki kito? cia komentarus rasiau tik grynai apie foto pacia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 23:13)
1. ne, juk istriza, yra skersai... va taip turi but akcentas / arba taip \ . Ar cia ta matai? kad eitu nuo vieno kampo iki kito? cia komentarus rasiau tik grynai apie foto pacia smile.gif

Supratau 4u.gif Zodziu, visais atvejais turi buti aiskus objeto arba objektu issidestymas palei istrizaine. As vis ta isivaizduojama linija bandau brezti doh.gif Siuo atveju nuo akies iki peties
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 22:01)
Siandien bandziau 50-tuka f/1.8 Nu superinis daiktas portretams. Sviesumas  wub.gif

Oi pritariu del sviesumo bigsmile.gif as jau pabandziau karta ir vis is minties nebeismetu kad man jo reikia.

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 01, 06:53)
Pries audra

Visai nea schmoll.gif horizonta sdalina foto pusiau, tamsi, medziai horizonte kaip juoda linija, laivelis kaip paklydes atrodo.Akis po visa foto laksto ner kur sustoti ir ner kur uzsikabinti.

QUOTE(Teka @ 2009 07 01, 10:49)
įstrižainė  biggrin.gif taršykit

I tema tinka, bet arba su spalvom prizaidei arba wb nustatymas negeras yra, kazkokia geltona foto.

Astyte nd 5 blogai, rankinis turi buti balciausias.Geriau pasiskaityk pirmame lape ir instrukcijoj foiko, kaip rankinis nusitato.

Giedre nzn kas bet tavo geles daug maz visos paplaukusios, nu nera ryskumoir skaidrumo.Arba tu per daug smarkiai jas apkarpai arba per daug spalvas su picasa (berots tai naudoji?) pertirstini.Nzn ka darai, bet tavo foto pastarosios tokios "sunkios" nesijaucia geliu trapumo ir grakstumo.

So fun viena kas patinka, tai vejo pagauti plaukai, suteikia foto gyvumo ir naturalumo.Kitka nea, nei kadravimas, per daug desnes, per mazai kaires, norisi kou, gal ir ne istiestu o valiukiskai uzriestu i virsu ir zaidzianciu vejyje, j/b vertimas, nea kazkoks i zaluma.Isdegimai veide ir rankoje trukdo.

Giedre sapne, kam reikalingas tas efektas is pikasos visa foto gadina.Gele suspausta, ziedui erdves nebepalikta.ta kur pavadinime ?????? gera, ryskumo yra bet noretusi daugiau jo, kadravimas netinka, gelei manau geriau yra pilnas horizontalas o ne lvadratas, tada jos prigimtas grakstumas isreiskiamas

Rasytce i ta kadra tavo as efoto berts, gera pusvalandi spoksojau ir vis atsiziureti negalejau, akys o akys, apdirbimas us ps liuksas, na megstu as tokias alia senovines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 01 liepos 2009 - 22:55
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 01, 16:11)
stai tas kadras smile.gif dauguma jau esat mate. netiketai jis man gime ir apdirbimas visiskai netiketas - tiesiog kazka dariau, kol kazkas gavosi smile.gif

nebuvau mačius aš dar jo blush2.gif labai labai fainai gavosi tau jis. tikrai, kad aukštai kartelę jau užsikėlei. bet tai nėra blogai mirksiukas.gif vadinasi, sugebi mirksiukas.gif matyt, atėjo laikas sudėlioti mintis galvoje. paskui įkvėpsi gryno oro, paimsi fotiką ir vėl ką gražaus padarysi. patys geriausi kadrai gaunasi, kai atsipalaiduoji mirksiukas.gif
Atsakyti