Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Valetta @ 2009 07 01, 21:02)
kabint zinoma, kad galima  smile.gif nors as nzn kur ja kabint  unsure.gif nors jei butu sava foto gal kitaip atrodytu  unsure.gif

Tai vat idomu ar ji ziurisi 4u.gif ?
Atsakyti
giedre nuo interjero priklauso viskas smile.gif pati foto gali buti super duper arba priesingai visiskai prasta, bet pakabinta atitinkamoje vietoje tiesiog suspindi arba zinoma netinkamoje nuverteja smile.gif o ir zinoma nuo skonio 4u.gif as geliu nemegstu ir apskritai jokiu reikalu kabinamu ant sienu apart veidrodzius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 liepos 2009 - 19:28
Labas vakaras, nespėjau į Judesio temą sad.gif
pasirodysiu čia.

"Burbulai susuko galvą"

user posted image
Atsakyti
Kuku 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 18:39)
Gal yra norinciu sian vakare pasipyskint? smile.gif

Kazkada noreciau, duociau tau savo spokiuka pafotkinti, bo pati labai nemegstu fotografuotis biggrin.gif

Daugumoje idetu nuotrauku istrizaines kompozicija matau, bet noriu israsti kanors naujo. Dedu autoportreta ax.gif

Ar cia istrizaines kompozicija?

Čia... tik viena pusė...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 01 liepos 2009 - 20:27
Tiny ,manau,kad ne istrizaines kompozicija 4u.gif .Istrizaines, turi eiti kazkosk objektas istrizai nuotraukos ir buti jos akcentas...as taip suprantu
Atsakyti
Ruste thumbup.gif gal su nauju pirkiniu? kaip isgavai?
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 07 01, 21:32)
Ruste  thumbup.gif  gal su nauju pirkiniu? kaip isgavai?

su senu muiliuku ax.gif

fotografuodama suktelėjau aparatą ir gavosi va tokie lankai smile.gif

šita foto nekarpyta, nekoreguota.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 17:32)
Idomu butu padaryti savaite temoje be PS apdirbimo tongue.gif jauciu savaite fotkes nebutu keliamos  lotuliukas.gif as jauc ir nelabai rasciau ka rodomo biggrin.gif bet ot darbelio butu, padaryti kadra toki,kad zalias jis butu rodomas  ax.gif

idomu butu tikrai gal pabandom
atsiprasau klaviatura nuluzo nei kableliu nei tasku nededa

ps as su ps nedraugauju kol kas jai ka ir darau tai sharpinu siek tiek ir tai ne visas foto su picasa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 21:25)
Ar cia istrizaines kompozicija?

nu neeeee biggrin.gif

aš šiaip jau tiesą pasakius susipainiojau, į kokius albumus mes turim dėt konkursinius darbus - ar į pradžiamokslių, ar į pirmaklasių? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 01, 22:12)
nu neeeee  biggrin.gif

aš šiaip jau tiesą pasakius susipainiojau, į kokius albumus mes turim dėt konkursinius darbus - ar į pradžiamokslių, ar į pirmaklasių? unsure.gif

aaa
va čia ir man įdomu.

aš tai dedu (dėjau) į pradžiamokslių g.gif g.gif
Atsakyti
antrokes deda ir i pradziamoksliu ir i pirmokeliu, o pirmokeles kol kas tik i savo - pirmaklases smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 01, 22:25)
antrokes deda ir i pradziamoksliu ir i pirmokeliu, o pirmokeles kol kas tik i savo - pirmaklases smile.gif

o tai aš čia prie kurių unsure.gif

jei prie pirmokių tai norėčiau duomenų jei galima blush2.gif
Atsakyti