Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif

Giedre , o tu ruosiesi tik geles fotografuoti? g.gif
Atsakyti
Aj priespaskutine foto geliu giedres trukdo man isplaukes antras planas, nes lyg ir kompozicija is dvieju kvietku, bet antras lyg nutrintas, keistas isplaukimas
o sita paskutine tai ryskumo visai ner
Atsakyti
Boruzka daugiau beveik neturiu ka fotkint lotuliukas.gif

?????????
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 07 01, 15:43)

Giedre , o tu ruosiesi tik geles fotografuoti?  g.gif

o ka -geles gi ir objektas tongue.gif
Atsakyti
Giedre sita faina thumbup.gif tarsi vienoje geleje daug rozyciu butu bigsmile.gif bet kadravimas... negerai smile.gif
Atsakyti
Zitlali ,su kadravimais.........,manau dar ismoksiu 4u.gif

Dedu dar viena patvorej lotuliukas.gif

Salikelej...
user posted image

jauciu,uz sita galiu gauti barti g.gif ,bet tiksliai nezinau,kas negerai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 17:45)
Aj priespaskutine foto geliu giedres trukdo man isplaukes antras planas, nes lyg ir kompozicija is dvieju kvietku, bet antras lyg nutrintas, keistas isplaukimas
o sita paskutine tai ryskumo visai ner

Ta priespaskutine,tai buvo dvi kvietkos ryskios,antra specialiai nutryniau blush2.gif
Paskutine nublankinau,bandziau pazaist 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 18:01)
oj, nu kadravimas blogas, spalvos, isdegimai.. viskas negerai mano akim smile.gif

Originalas be isdegimu,kvietka raudona...cia as pazaidziau truputi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 01 liepos 2009 - 15:59
oj, nu kadravimas blogas, spalvos, isdegimai.. viskas negerai mano akim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 01, 17:01)
Ta priespaskutine,tai buvo dvi kvietkos ryskios,antra specialiai nutryniau  blush2.gif
Paskutine nublankinau,bandziau pazaist  4u.gif

va del tokiu priezasciu neleisciau PS naudotis.. dar nesi ivaldziusi savo fotiko, nes geles pirmame plane kai kurios be fokuso ir isplaukusios, o jau su PS darai visokius fyntus . Nugis nematau prasmes visiskai tai daryti. Su kompozicija vidutiniskai pas tave foto (tik mano nuomone), kadravimas nekoks... vnz trumpai tariant jei naudojies PS tai taip, kad nieks neitartu jog naudojais, nes labai grubiai tai darai smile.gif (pati stengiuos su sia mintim draugauti, nes su PS nieko gero ir pas man smile.gif )

Giedre tai apgink savo foto paskutine, man idomi tavo nuomone. Kodel butent tokia pasirinkai kompozicija, kodel fonas vienspalvis vientisas o kairiam krasta balta gele.. ka tai turetu simbolizuoti ar pan.. nu man kazkaip be minties primaklinta ir viskas smile.gif lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 liepos 2009 - 16:08
QUOTE(so-fun @ 2009 07 01, 16:08)
kompoziciskai man kazkaip nesiziuri, norisi gal kiek is toliau viska matyt, nezinau net  g.gif J/b visai neblogas  mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 16:42)
j/b pusetinas, truksta kontrasto, ale ryskumo nera, kirstas pakausis nepatinka ir lietaus nesimato smile.gif

aciuks.gif

geliu metu dar

user posted image
vel pagrybavau su spalvom, ane? blush2.gif

Atsakyti
Kitten man visai nieko spalvos, lengvos, bet gele per dramblavota tada pagal spalvas tokias.. noretus grakstumo daugiau, lengvumo.. bet as su gelem susipykus ir zolem visokiom, tai cia gali manes per daug neklausyt biggrin.gif duokit portretu jebitute!

Nu va palyginimui, Kitten geleje jauciu kazkoki pavasari, romantika, spalvos svelnios, nors ir ner tikrai idealu, nu bet kazkas yra, noris dar kart paziet... o va Giedres foto tiesiog juoda deme su baltu kampu unsure.gif tik neisizeisk... ax.gif tik manau turetum svelniau prisiliest prie geliu, juk jos trapios tokios, nereiketu per daug uzsizaist 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 liepos 2009 - 16:10
Zitlali,kad neturiu ka apgint,nesigauna,tiesiog man taip buvo grazu blush2.gif . blush2.gif Norejau parodyti vienisuma geles,bet nepavyko kompoziciskai

Imetu,kad parodyciau naturalu kvietkos,kraujazole vadinas,raudonuma 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 07 01, 14:56)
Rasytce, tikrai, o kur zadeti kadrai is savaitgalio? Nepafotkinai mums kaimynu? smile.gif

oras buvo shudiskas ir uzkampis totalus - nebuvo ka ten fotkint cool.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 07 01, 15:05)
parodyk tą kadrą, ką 

stai tas kadras smile.gif dauguma jau esat mate. netiketai jis man gime ir apdirbimas visiskai netiketas - tiesiog kazka dariau, kol kazkas gavosi smile.gif
user posted image
Atsakyti