Sveikos
Giedre , o tu ruosiesi tik geles fotografuoti?
QUOTE(boruzka @ 2009 07 01, 15:43)
o ka -geles gi ir objektas
Zitlali ,su kadravimais.........,manau dar ismoksiu
Dedu dar viena patvorej
Salikelej...
jauciu,uz sita galiu gauti barti ,bet tiksliai nezinau,kas negerai
Papildyta:
Ta priespaskutine,tai buvo dvi kvietkos ryskios,antra specialiai nutryniau
Paskutine nublankinau,bandziau pazaist
Papildyta:
Originalas be isdegimu,kvietka raudona...cia as pazaidziau truputi
Dedu dar viena patvorej
Salikelej...
jauciu,uz sita galiu gauti barti ,bet tiksliai nezinau,kas negerai
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 17:45)
Aj priespaskutine foto geliu giedres trukdo man isplaukes antras planas, nes lyg ir kompozicija is dvieju kvietku, bet antras lyg nutrintas, keistas isplaukimas
o sita paskutine tai ryskumo visai ner
o sita paskutine tai ryskumo visai ner
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 18:01)
oj, nu kadravimas blogas, spalvos, isdegimai.. viskas negerai mano akim
Originalas be isdegimu,kvietka raudona...cia as pazaidziau truputi
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 01, 17:01)
va del tokiu priezasciu neleisciau PS naudotis.. dar nesi ivaldziusi savo fotiko, nes geles pirmame plane kai kurios be fokuso ir isplaukusios, o jau su PS darai visokius fyntus . Nugis nematau prasmes visiskai tai daryti. Su kompozicija vidutiniskai pas tave foto (tik mano nuomone), kadravimas nekoks... vnz trumpai tariant jei naudojies PS tai taip, kad nieks neitartu jog naudojais, nes labai grubiai tai darai (pati stengiuos su sia mintim draugauti, nes su PS nieko gero ir pas man )
Giedre tai apgink savo foto paskutine, man idomi tavo nuomone. Kodel butent tokia pasirinkai kompozicija, kodel fonas vienspalvis vientisas o kairiam krasta balta gele.. ka tai turetu simbolizuoti ar pan.. nu man kazkaip be minties primaklinta ir viskas lauksiu
QUOTE(so-fun @ 2009 07 01, 16:08)
kompoziciskai man kazkaip nesiziuri, norisi gal kiek is toliau viska matyt, nezinau net J/b visai neblogas
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 16:42)
j/b pusetinas, truksta kontrasto, ale ryskumo nera, kirstas pakausis nepatinka ir lietaus nesimato
geliu metu dar
vel pagrybavau su spalvom, ane?
Kitten man visai nieko spalvos, lengvos, bet gele per dramblavota tada pagal spalvas tokias.. noretus grakstumo daugiau, lengvumo.. bet as su gelem susipykus ir zolem visokiom, tai cia gali manes per daug neklausyt duokit portretu jebitute!
Nu va palyginimui, Kitten geleje jauciu kazkoki pavasari, romantika, spalvos svelnios, nors ir ner tikrai idealu, nu bet kazkas yra, noris dar kart paziet... o va Giedres foto tiesiog juoda deme su baltu kampu tik neisizeisk... tik manau turetum svelniau prisiliest prie geliu, juk jos trapios tokios, nereiketu per daug uzsizaist
Nu va palyginimui, Kitten geleje jauciu kazkoki pavasari, romantika, spalvos svelnios, nors ir ner tikrai idealu, nu bet kazkas yra, noris dar kart paziet... o va Giedres foto tiesiog juoda deme su baltu kampu tik neisizeisk... tik manau turetum svelniau prisiliest prie geliu, juk jos trapios tokios, nereiketu per daug uzsizaist
QUOTE(kitten` @ 2009 07 01, 14:56)
Rasytce, tikrai, o kur zadeti kadrai is savaitgalio? Nepafotkinai mums kaimynu?
oras buvo shudiskas ir uzkampis totalus - nebuvo ka ten fotkint
QUOTE(Peledike @ 2009 07 01, 15:05)
parodyk tą kadrą, ką
stai tas kadras dauguma jau esat mate. netiketai jis man gime ir apdirbimas visiskai netiketas - tiesiog kazka dariau, kol kazkas gavosi