Klausykit, o sita nuotrauka tinka i istrizaines tema, nes kaip ir galima istriza linija brezti?
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 12:52)
Klausykit, o sita nuotrauka tinka i istrizaines tema, nes kaip ir galima istriza linija brezti?
na, aš asmeniškai manau, kad turėtų būt labiau išreikšta ta įstrižainė
QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 12:35)
man atrodo, kad f skaiciuka reik didint, kad abi butu (gi sitam objektyve didinas? ) ir fotkint, kaip zitlali pasakojo
............... be to nebutina statyt ant 1.4 ar 1.8 maziausio f, bendrai portretam toks f nerekomenduotinas... paprastai atrodo ar ne 10 siulo na, bent 5-6 galima pasirinkt
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 12:44)
............... be to nebutina statyt ant 1.4 ar 1.8 maziausio f, bendrai portretam toks f nerekomenduotinas... paprastai atrodo ar ne 10 siulo na, bent 5-6 galima pasirinkt
tai as ir nepasakojau ka reikia daryt, kad abi butu fokuse, as tik paaiskinau kodel viena akyte tik fokuse, nes tik to ir buvo klausiama
as tai zinau kad reikia f uzkelt
ech, nera meiles fotografijai man kazko . .. .
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 01, 13:06)
aaa... nes tu parasei, kad neva gerai tai keista buvo kur meile nukisai? kur foto is uzuuuuuuuuuusienio? ner tvarkos jomajo
aciu mergaites uz komentarus
Tai ar gerai,kad viena akyte fokuse ar ne? Na bandziau i viduriuka tarp akiu fokusuoti. Bet vat f ar tai 2.2 buvo. O veiduko spalva tai ir man nelabai kazkokia, cia prie lango fotkinau,galapsvietimas toks nekoks
Ant objektyvo parasyta: 50mm 1:1.8D Tai cia 1.8 diafragma ar 1
Zana,labai patiko tavo foto ryskumas O antra tokia su potekste,man ganetinai idomi
Tai ar gerai,kad viena akyte fokuse ar ne? Na bandziau i viduriuka tarp akiu fokusuoti. Bet vat f ar tai 2.2 buvo. O veiduko spalva tai ir man nelabai kazkokia, cia prie lango fotkinau,galapsvietimas toks nekoks
Zana,labai patiko tavo foto ryskumas O antra tokia su potekste,man ganetinai idomi
rasyce, tai zinau, kad tu zinai ir kur ta meila dingo?
paziurejau as tavo foto -mmm dar paskaitynejau sian bei ten fainai aprasius -ypac pati pati pirma
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 12:09)
aaa... nes tu parasei, kad neva gerai tai keista buvo kur meile nukisai? kur foto is uzuuuuuuuuuusienio? ner tvarkos jomajo
paziurejau as tavo foto -mmm dar paskaitynejau sian bei ten fainai aprasius -ypac pati pati pirma
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 13:09)
QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 13:22)
na as minejau, kad prie f1/8 yra viskas toj fotkej gerai, nes kitaip tokiu kampu fotkinant ir nebus na v.z. zinom, kas kaip yra
del meiles nezinau - kazkur plasnoja gal, bet tik ne prie manes mazu nidoj susitiksim su ja
p.s. kazkaip padarius toki gan sekminga pirmaji kadra i efoto, visiskai nesinori bileka fotkint kaip kad anksciau , o kaip ir aplinka pas mane daugmaz tokia monotoniska, tai sunku tu momentu sulaukt
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 01, 13:22)
cia toks zymejimas kaip ir mastelis 1 prie 1.8 pas mane irgi yra vienetukas parasytas. o f tai 1.8
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 01, 12:50)
del meiles nezinau - kazkur plasnoja gal, bet tik ne prie manes mazu nidoj susitiksim su ja
kada traukiat i Nida?
del beleko fotkinimo
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 01, 12:57)
kad cia labai duag triuksmu -net murzina