Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Klausykit, o sita nuotrauka tinka i istrizaines tema, nes kaip ir galima istriza linija brezti? g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 12:52)
Klausykit, o sita nuotrauka tinka i istrizaines tema, nes kaip ir galima istriza linija brezti?  g.gif

na, aš asmeniškai manau, kad turėtų būt labiau išreikšta ta įstrižainė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 liepos 2009 - 11:56
Tiny nu man tai neistrizaine cia visai... smile.gif iziuret ju galima kiekvienoje foto mano galva, taciau ji turi aiskiai matytis be padidinamo stiklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 12:35)
man atrodo, kad f skaiciuka reik didint, kad abi butu (gi sitam objektyve didinas? ax.gif ) ir fotkint, kaip zitlali pasakojo mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 12:44)

............... be to nebutina statyt ant 1.4 ar 1.8 maziausio f, bendrai portretam toks f nerekomenduotinas... paprastai atrodo ar ne 10 siulo  g.gif na, bent 5-6 galima pasirinkt smile.gif

tai as ir nepasakojau ka reikia daryt, kad abi butu fokuse, as tik paaiskinau kodel viena akyte tik fokuse, nes tik to ir buvo klausiama biggrin.gif tongue.gif

as tai zinau kad reikia f uzkelt rolleyes.gif

ech, nera meiles fotografijai man kazko . .. .
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 01, 13:06)

tai as ir nepasakojau

aaa... nes tu parasei, kad neva gerai tai keista buvo rolleyes.gif kur meile nukisai? kur foto is uzuuuuuuuuuusienio? g.gif ner tvarkos jomajo schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 liepos 2009 - 12:09
aciu mergaites uz komentarus 4u.gif

Tai ar gerai,kad viena akyte fokuse ar ne? unsure.gif Na bandziau i viduriuka tarp akiu fokusuoti. Bet vat f ar tai 2.2 buvo. O veiduko spalva tai ir man nelabai kazkokia, cia prie lango fotkinau,galapsvietimas toks nekoks unsure.gif

Ant objektyvo parasyta: 50mm 1:1.8D Tai cia 1.8 diafragma ar 1 unsure.gif

Zana,labai patiko tavo foto ryskumas thumbup.gif O antra tokia su potekste,man ganetinai idomi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 01 liepos 2009 - 12:25
rasyce, tai zinau, kad tu zinai mirksiukas.gif ir kur ta meila dingo? g.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 12:09)
aaa... nes tu parasei, kad neva gerai tai keista buvo  rolleyes.gif kur meile nukisai? kur foto is uzuuuuuuuuuusienio?  g.gif ner tvarkos jomajo  schmoll.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif

paziurejau as tavo foto -mmm wub.gif wub.gif wub.gif dar paskaitynejau sian bei ten blush2.gif fainai aprasius -ypac pati pati pirma mirksiukas.gif
Atsakyti
I istrizaines tema smile.gif

Gelike
user posted image

Papildyta:
Formos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 13:09)
aaa... nes tu parasei, kad neva gerai tai keista buvo  rolleyes.gif kur meile nukisai? kur foto is uzuuuuuuuuuusienio?  g.gif ner tvarkos jomajo  schmoll.gif  tongue.gif
QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 13:22)

rasyce, tai zinau, kad tu zinai mirksiukas.gif  ir kur ta meila dingo? g.gif

na as minejau, kad prie f1/8 yra viskas toj fotkej gerai, nes kitaip tokiu kampu fotkinant ir nebus smile.gif na v.z. zinom, kas kaip yra wink.gif

del meiles nezinau - kazkur plasnoja gal, bet tik ne prie manes biggrin.gif mazu nidoj susitiksim su ja biggrin.gif

p.s. kazkaip padarius toki gan sekminga pirmaji kadra i efoto, visiskai nesinori bileka fotkint kaip kad anksciau unsure.gif , o kaip ir aplinka pas mane daugmaz tokia monotoniska, tai sunku tu momentu sulaukt smile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 01, 13:22)
Ant objektyvo parasyta: 50mm 1:1.8D Tai cia 1.8 diafragma ar 1  unsure.gif

cia toks zymejimas wink.gif kaip ir mastelis 1 prie 1.8 smile.gif pas mane irgi yra vienetukas parasytas. o f tai 1.8 smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 01, 12:50)

del meiles nezinau - kazkur plasnoja gal, bet tik ne prie manes biggrin.gif mazu nidoj susitiksim su ja biggrin.gif

kada traukiat i Nida? wub.gif

del beleko fotkinimo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kvietkeles
user posted image

Nesiziuri su tiek sarpo ? Kazkaip ant mazesnio formato kitaip atrode hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 01 liepos 2009 - 12:58
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 01, 12:57)

Nesiziuri su tiek sarpo ? Kazkaip ant mazesnio formato kitaip atrode  hihihi.gif

kad cia labai duag triuksmu -net murzina unsure.gif unsure.gif
Atsakyti