Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 11:32)
bet tas sudetinga, gi ne studijoj fotkini mirksiukas.gif o jei dar vaika cool.gif  siaip prie gero apsvietimo tai nepastebejau, kad labai reiktu, va prie blogesnio -taip geriau stabiliai padet mirksiukas.gif

Fotografuojant paskutini portreta as tokia galimybe turejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 10:36)
Fotografuojant paskutini portreta as tokia galimybe turejau  smile.gif

tai ko nepasinaudojai tada? g.gif tongue.gif

as kai namie nefotkinu, tai... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
įstrižainė biggrin.gif taršykit

o man spuogai gyvenimo negadina biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 liepos 2009 - 10:50
QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 11:40)
tai ko nepasinaudojai tada? g.gif  tongue.gif

Todel, kad tik siandien sugalvojau, kad reikejo biggrin.gif Uztat ir sakau, kad reikia isikalt i galva, kad tai yra labai svarbu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 07 01, 11:49)
įstrižainė  biggrin.gif taršykit

o man spuogai gyvenimo negadina biggrin.gif

Slinkciau gal biski i desine g.gif Visai nieko kadras 4u.gif

Maniskis irgi dabar toks spuoguotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 23:01)
Siandien bandziau 50-tuka f/1.8 Nu superinis daiktas portretams.

tai sakai patiko 50-kas? ir dar f1/8 biggrin.gif as turiu su f1/4 tai dar smagiau - yra kas veikt su juo smile.gif

grazus portretukai, tik va odos spalva tai man nu laaabai nepatinka schmoll.gif

O kas sako del tik vienos akytes fokuso, tai cia taip ir turi but ir viskas cia gerai, nes su f1/8 labai gaunasi maza ryskumo zona ir jei akytes eina istrizai, t.y. viena toliau gaunasi fotkeje nei kad kita, tai taip ir bus wink.gif o kad sufokusuot abi prie f1/8 tai jau reikia pasistengt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 11:53)
Slinkciau gal biski i desine  g.gif Visai nieko kadras  4u.gif

Maniskis irgi dabar toks spuoguotas  biggrin.gif

ką čia šneki, čia pagal trečdaklių taisyklę akis va tongue.gif
o jei rimtai, tai jo, ir man noris pastumt, ale tik toks kadras yr

oo, smagu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 01, 12:11)
O kas sako del tik vienos akytes fokuso, tai cia taip ir turi but ir viskas cia gerai, nes su f1/8 labai gaunasi maza ryskumo zona ir jei akytes eina istrizai, t.y. viena toliau gaunasi fotkeje nei kad kita, tai taip ir bus wink.gif o kad sufokusuot abi prie f1/8 tai jau reikia pasistengt wink.gif

aš taip sakiau, o, kad tam fotike taip yra, nežinojau
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 01, 12:14)
aš taip sakiau, o, kad tam fotike taip yra, nežinojau

ne fotike, o objektyvas taip piesia smile.gif tai nieko tokio kad nezinai - visko ir neimanoma zinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 01, 12:29)
ne fotike, o objektyvas taip piesia smile.gif tai nieko tokio kad nezinai - visko ir neimanoma zinot smile.gif

tfu, na taip taip, svarbu supratai smile.gif
šiaip matai sunku su ta fotografija visgi, vienur blogai, kad tik viena akis fokuse, kitur kitaip ir negali būt, nes matai toks objektyvas...tai man kai kas sakys, kad kodėl ne dvi akys fokuse, sakysiu, kad mano toks objektyvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 01, 11:31)
tai man kai kas sakys, kad kodėl ne dvi akys fokuse, sakysiu, kad mano toks objektyvas  biggrin.gif

man atrodo, kad f skaiciuka reik didint, kad abi butu (gi sitam objektyve didinas? ax.gif ) ir fotkint, kaip zitlali pasakojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 12:35)
man atrodo, kad f skaiciuka reik didint, kad abi butu (gi sitam objektyve didinas? ax.gif ) ir fotkint, kaip zitlali pasakojo mirksiukas.gif

na aš jau šiek tiek geriau ir fotikinu, bent jau man atrodo, kad abi akys fokuse pas man biggrin.gif aš taip ir darau, kaip zitlali sakė mirksiukas.gif bent jau stengiuos
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 30, 23:33)
*Citra*, man labai patiko mergaite batute

Zana antra tinka manau i istrizaines tema

QUOTE(so-fun @ 2009 07 01, 01:06)
o man remas nemaiso, man maiso tik pats maniezas, but faina jei tik vienas lelius su sparnais balkone tik taviskiui dar paaugti reiktu

aha..dekui uz komentara smile.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 01, 07:53)

tamsoka

QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 10:01)
as ir noriu

parasyk savo meila AZ smile.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 01, 10:23)

neuzskaityciau, per melyna

QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 11:11)
nu kodel is rankos nebus ryskiu kadru? 

taip, pritariu. Tik daznai pradziamoksles , as tame tarpe del neryskumo (savo klaidos) ima kaltinti objektyvus, fotikus ir pan, apsirupina amunicija kaip i kara uz 10 000lt ale nieko gero is to nebuna smile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 01, 12:11)

tai nemanau,kad gerai smile.gif nieko gero.. imanoma sufokusuot, tik padirbet reik, tai manau taip ir reiktu-padirbeti rolleyes.gif be to nebutina statyt ant 1.4 ar 1.8 maziausio f, bendrai portretam toks f nerekomenduotinas... paprastai atrodo ar ne 10 siulo g.gif na, bent 5-6 galima pasirinkt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 liepos 2009 - 11:46
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 12:44)
tai nemanau,kad gerai smile.gif nieko gero.. imanoma sufokusuot, tik padirbet reik, tai manau taip ir reiktu-padirbeti  rolleyes.gif be to nebutina statyt ant 1.4 ar 1.8 maziausio f, bendrai portretam toks f nerekomenduotinas... paprastai atrodo ar ne 10 siulo  g.gif na, bent 5-6 galima pasirinkt smile.gif

jo jo, kažkur skaičiau, kad siūloma apie 11 berods portretui, jei nemaišau
Atsakyti