Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2009 06 29, 16:16)

tai cia tik grobai biggrin.gif kaip fotkint be objektyvo unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 29, 16:21)
tai cia tik grobai  biggrin.gif kaip fotkint be objektyvo  unsure.gif  biggrin.gif

Plius kažkiek kitinis kainuotų, bet visai nedaug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 16:15)
Dar...

Už smilgų širmos

gražus kadras thumbup.gif Tik truputį erdvės norisi, tiek viršuj, tiek apačioj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 29, 16:30)
gražus kadras  thumbup.gif  Tik truputį erdvės norisi, tiek viršuj, tiek apačioj  ax.gif

Aciu 4u.gif Na, dar vienas... pilkokas ane? g.gif Jauciu, kad del prasto WB balanso

Ar tik nekimba?
user posted image
Atsakyti
Tiny: "Spalvotam Nemune" man noretusi, kad fokuse butu ir pirman plane isplauke akmenys !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olo: 29 birželio 2009 - 15:48
olo, dekoju 4u.gif

Gal jau atsibodau, bet radau dar viena uzsilikusia gelyte biggrin.gif Beveik tinka i istrizaines tema smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveiki smile.gif
ilindau trumpam ax.gif
tiny tavo zvejo pirma foto patiko, tik kojyte galejai sutalpinti mirksiukas.gif
giedre spalvota geriausia man (geltona, raudona, zalia...primena Lietuva rolleyes.gif)
dar berods zanossraigutes ryskios, patiko mirksiukas.gif
zitlalifoto tik zaviuosi, jau ir trukumu neieskau, man grazu smile.gif Modelis labai charakteringas thumbup.gif Labiausiai patiko ta, kur mergina sedi prie duru ir kur soka aukstyn.(kaip dantukai taviskio, gal kiek apsiramino)

kalbejot apie blykstes...as kai jau man labai jos pagalbos reik, ant integruotos blykstes uzdedu folijos lapuka ir apsuku su plauku gumute thumbup.gif kazkiek tikrai geriau, pabandykit, pamatysit skirtuma mirksiukas.gif

zitlali o tu foto apdirbineji su ps g.gif , o fotkini raw formatu? Jei taip tai ps labai gerai koreguoja wb (ten yra tokia funkcija)

Kas del parsisiuntimo ps, tai as siunciausi per linkomanija thumbup.gif turiu ps4, viskas labai gerai veikia. Tik manes neklauskit kaip ten parsisiut, mb viska sutvarke doh.gif
Atsakyti
sveikos,
jei kuri norit kitinio objektyvo as savo naudota tik pora savaiciu,o paskui padeta guleti spinta, parduodu 4u.gif 17-55mm f 3.5-5.6 bukle kaip naujo. Parduosiu nebrangiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

seniai buvau. Paskutiniai postai temoje isjudino pasisakyti. smile.gif

Nesuspeju su jumis. verysad.gif
O ir siaip, paskutiniu metu daugiau regresuoju nei zengiu pirmyn. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Zodziu, supratau, kad fotografe tikrai nebusiu.

O Jus saunuoles!!! Tiek isradingu, idomiu, techniskai tvarkingu kadru 4u.gif , net pavydas uzvaldo kita karta biggrin.gif

Budama cia igijau labai naudingos patirties. drinks_cheers.gif Noriu ypatingai padekoti buvusiai pradziamoksliu grupei - uz silta ir naudinga buvima kartu. wub.gif 4u.gif Zinoma, ir pazengusioms - uz svaru zodi 4u.gif

Gal kada dar atgims mano pasaukimas. biggrin.gif Bet kol kas atsisveikinu.

Linkiu Jums geru kadru, puikiu ideju. 4u.gif

Kad ne visai tusciai, pora paskutiniu kadru, nors ir neypatingu:

user posted image

user posted image

Atsakyti
linole, tai man po tavo kadrų irgi reiktų išeit ar čia kaip?nejuok tik. pailsėk ir grįžk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Link tikslo tik gaila,kad kokybe neauksciausia sitoj ir gal gerai nesufokusuota g.gif

Beveik i istrizaines tema ir as biggrin.gif

Link tikslo
user posted image

Kaip sitoj su fokusu g.gif ?
Darbelis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 29 birželio 2009 - 18:10
Dabar supratau,kad abi,nelabai kokybiskos,paskutines dvi mano nuotraukos.... unsure.gif
Atsakyti