Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zana4 pirmoji nuotrauka,nelabai i istrizaines tema blush2.gif ,manau
Antra,visai idomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 20:19)
Pavarges dailininkas

kokie exifai?

man tai normalios spalvos -tne kur naturalios thumbup.gif ir tikrai ne sintetika, viskas normoj mirksiukas.gif ... zlitali, gydykis nuo grudu ir pan dalykeliu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 01 liepos 2009 - 08:50
QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 09:49)
kokie exifai?

ISO 400
Islaikymas 1/160
F4.5

Viska dariau, kad tik islaikymas butu trumpesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 01 liepos 2009 - 09:01
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 21:36)

I istrizaines tema

faina foto wub.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 22:01)
Siandien bandziau 50-tuka f/1.8 Nu superinis daiktas portretams. Sviesumas  wub.gif

man gal ir visai nieko, tik gaila, kad visur viena akyte fokuse, kita lytg ir ne, arba kazkodle jos skyrias nemazai g.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 22:01)
turiu blog'a ir flickr'e, ale abu uzrakinti smile.gif blog'e nuo pradziu visos sukeltos, flickr tik neseniai atidariau smile.gif tai gal geriau i bloga jei idomu ilsyk, ale tam turiu tavo meila zinot, pakvietima issiusiu, kad ileistu smile.gif  4u.gif

as ir noriu blush2.gif

QUOTE(Jurga @ 2009 06 30, 22:09)

gražu  thumbup.gif  spalvos labai gražiai žiūrisi, tik man lyg ir norėtųsi, kad gėlelė būtų atsisukusi, o gal ir ne. Bet čia smulkmena  smile.gif

jei gelele butu atsisukus, nebebutu tokios nuostabios sviesos mirksiukas.gif
aciu uz komentarus labai wub.gif
Atsakyti
5 nd. preset / saulutė / auto
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 23:01)
Siandien bandziau 50-tuka f/1.8 Nu superinis daiktas portretams. Sviesumas  wub.gif

Jusu komentarams  smile.gif  (Ar neper daug nukarpyta galvyte?)
user posted image

user posted image
jb
user posted image

Ir kuris rakurasas geriau? Ar nei vienas?  rolleyes.gif

gal ir trūksta kiek galvytės. o be to pasakysiu, kad visur fokuse tik viena akytė rolleyes.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 01, 10:23)
5 nd.  preset / saulutė / auto
user posted image  user posted image

blink.gif kaip visur skirias spalvos

zitlali, tikrai gydykis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 21:19)
Isrizaines temai tinka. Idomi, tik spalvos nelabai man  ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 21:59)
kitten fainai visai, ale spalvos nepatinka..  4u.gif

aciu 4u.gif cia spejau su actionais prisizaist biggrin.gif reik nesusirgt ju liga, nes jau nejucia pradedu juos kabint kiekvienai fotkei doh.gif
QUOTE(so-fun @ 2009 07 01, 01:06)
jei jau ikalintos, tai noretusi gelyciu fokuse  rolleyes.gif

aciu, jau supratau, kad su pavadinimu pagrybavau 4u.gif

O man is paskutiniu istrigo bondos aguonos ir citros mergyte hamake wub.gif

Pati anadien aguonas maciau pievoj, reiks pagrizt ir pakankint biggrin.gif

Astyte, jeigu gerai supratau, kad preset pirmos fotkes, tai negerai. pirmas lyg zaliuoja, antras melynuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 01 liepos 2009 - 09:45
Labas,

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 07 01, 10:23)
5 nd.  preset / saulutė / auto
user posted image  user posted image

Jei čia sudėta pagal parašymą, tai blogai, nes auto baltenis unsure.gif
O antras bandymas gal dirbtinėje šviesoje? Ten ne saulutės reikia, o lemputės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 10:00)
ISO 400
Islaikymas 1/160
F4.5

Viska dariau, kad tik islaikymas butu trumpesnis  biggrin.gif

Bonda, del ryskumo Zitlali teisi. Nuotrauka visgi nebuvo labai ryski, nes is rankos fotkinau. Jos izvalgi akis ta dalyka pastebi, neapgausi su sharpais smile.gif Ale, as pati tai neiziuriu to netikrumo doh.gif

Manau, kad prie ND reiketu prirasyti dar viena svarbu darba - fotografavimas to paties objekto, padejus fotoaparata ant kieto pagrindo ir laikant aparata rankose. Pradedanciajam fotografuoti labai svarbu suvokti, kad laikant fotika rankose nuotrauka praktiskai niekada nebus ryski. As pati tik dabar tai pilnai suvokiau, kai Zitlali sita ND uzdave biggrin.gif Siulau visoms pirmokelems pabandyti, tada nebegalesim kaltinti kitinio objektyvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 09:56)
Bonda, del ryskumo Zitlali teisi. Nuotrauka visgi nebuvo labai ryski, nes is rankos fotkinau. Jos izvalgi akis ta dalyka pastebi, neapgausi su sharpais  smile.gif Ale, as pati tai neiziuriu to netikrumo  doh.gif

Manau, kad prie ND reiketu prirasyti dar viena svarbu darba - fotografavimas to paties objekto, padejus fotoaparata ant kieto pagrindo ir laikant aparata rankose. Pradedanciajam fotografuoti labai svarbu suvokti, kad laikant fotika rankose nuotrauka praktiskai niekada nebus ryski. As pati tik dabar tai pilnai suvokiau, kai Zitlali sita ND uzdave  biggrin.gif Siulau visoms pirmokelems pabandyti, tada nebegalesim kaltinti kitinio objektyvo  smile.gif

na, ar as tau sakiau, kad rysku? ax.gif man veidukas visur per mazai ryskus, jei jau kabinetis ax.gif tongue.gif sakiau, kad sintetikos as neizvelgiu mirksiukas.gif normalus eiliniai kadrai mirksiukas.gif

nu kodel is rankos nebus ryskiu kadru? unsure.gif bus, tik treniruotis reikia mirksiukas.gif mano visi absoliut kadrai is rankos buna cool.gif nes neturiu stovo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 11:11)
na, ar as tau sakiau, kad rysku? ax.gif man veidukas visur per mazai ryskus, jei jau kabinetis ax.gif  tongue.gif sakiau, kad sintetikos as neizvelgiu mirksiukas.gif normalus eiliniai kadrai mirksiukas.gif

nu kodel is rankos nebus ryskiu kadru?  unsure.gif bus, tik treniruotis reikia mirksiukas.gif mano visi absoliut kadrai is rankos buna cool.gif nes neturiu stovo cool.gif

Nesakei nesakei mirksiukas.gif

Na, man su savo drebanciom rankom, sunkiai seksis maximalu ryskuma isgauti, net treniruotes nepades biggrin.gif Fotikas beveik uz mane pacia didesnis, sunku man ji stabiliai islaikyti doh.gif Nors stengtis tikrai reikia, nes stovo ir as neturiu. As tik norejau pasakyti, kad jeigu tik yra galimybe reikia stengtis pasideti fotoaparata ant stabilaus pagrindo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 10:28)
As tik norejau pasakyti, kad jeigu tik yra galimybe reikia stengtis pasideti fotoaparata ant stabilaus pagrindo  mirksiukas.gif

bet tas sudetinga, gi ne studijoj fotkini mirksiukas.gif o jei dar vaika cool.gif siaip prie gero apsvietimo tai nepastebejau, kad labai reiktu, va prie blogesnio -taip geriau stabiliai padet mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 01 liepos 2009 - 10:33