Zana4 pirmoji nuotrauka,nelabai i istrizaines tema ,manau
Antra,visai idomi
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 20:19)
Pavarges dailininkas
kokie exifai?
man tai normalios spalvos -tne kur naturalios ir tikrai ne sintetika, viskas normoj ... zlitali, gydykis nuo grudu ir pan dalykeliu
QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 09:49)
kokie exifai?
ISO 400
Islaikymas 1/160
F4.5
Viska dariau, kad tik islaikymas butu trumpesnis
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 21:36)
faina foto
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 22:01)
Siandien bandziau 50-tuka f/1.8 Nu superinis daiktas portretams. Sviesumas
man gal ir visai nieko, tik gaila, kad visur viena akyte fokuse, kita lytg ir ne, arba kazkodle jos skyrias nemazai
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 22:01)
turiu blog'a ir flickr'e, ale abu uzrakinti blog'e nuo pradziu visos sukeltos, flickr tik neseniai atidariau tai gal geriau i bloga jei idomu ilsyk, ale tam turiu tavo meila zinot, pakvietima issiusiu, kad ileistu
as ir noriu
QUOTE(Jurga @ 2009 06 30, 22:09)
gražu spalvos labai gražiai žiūrisi, tik man lyg ir norėtųsi, kad gėlelė būtų atsisukusi, o gal ir ne. Bet čia smulkmena
jei gelele butu atsisukus, nebebutu tokios nuostabios sviesos
aciu uz komentarus labai
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 23:01)
Siandien bandziau 50-tuka f/1.8 Nu superinis daiktas portretams. Sviesumas
Jusu komentarams (Ar neper daug nukarpyta galvyte?)
jb
Ir kuris rakurasas geriau? Ar nei vienas?
Jusu komentarams (Ar neper daug nukarpyta galvyte?)
jb
Ir kuris rakurasas geriau? Ar nei vienas?
gal ir trūksta kiek galvytės. o be to pasakysiu, kad visur fokuse tik viena akytė
QUOTE(ASTYT @ 2009 07 01, 10:23)
kaip visur skirias spalvos
zitlali, tikrai gydykis
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 21:19)
Isrizaines temai tinka. Idomi, tik spalvos nelabai man
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 21:59)
kitten fainai visai, ale spalvos nepatinka..
aciu cia spejau su actionais prisizaist reik nesusirgt ju liga, nes jau nejucia pradedu juos kabint kiekvienai fotkei
QUOTE(so-fun @ 2009 07 01, 01:06)
jei jau ikalintos, tai noretusi gelyciu fokuse
aciu, jau supratau, kad su pavadinimu pagrybavau
O man is paskutiniu istrigo bondos aguonos ir citros mergyte hamake
Pati anadien aguonas maciau pievoj, reiks pagrizt ir pakankint
Astyte, jeigu gerai supratau, kad preset pirmos fotkes, tai negerai. pirmas lyg zaliuoja, antras melynuoja
Labas,
Jei čia sudėta pagal parašymą, tai blogai, nes auto baltenis
O antras bandymas gal dirbtinėje šviesoje? Ten ne saulutės reikia, o lemputės
QUOTE(ASTYT @ 2009 07 01, 10:23)
Jei čia sudėta pagal parašymą, tai blogai, nes auto baltenis
O antras bandymas gal dirbtinėje šviesoje? Ten ne saulutės reikia, o lemputės
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 10:00)
Bonda, del ryskumo Zitlali teisi. Nuotrauka visgi nebuvo labai ryski, nes is rankos fotkinau. Jos izvalgi akis ta dalyka pastebi, neapgausi su sharpais Ale, as pati tai neiziuriu to netikrumo
Manau, kad prie ND reiketu prirasyti dar viena svarbu darba - fotografavimas to paties objekto, padejus fotoaparata ant kieto pagrindo ir laikant aparata rankose. Pradedanciajam fotografuoti labai svarbu suvokti, kad laikant fotika rankose nuotrauka praktiskai niekada nebus ryski. As pati tik dabar tai pilnai suvokiau, kai Zitlali sita ND uzdave Siulau visoms pirmokelems pabandyti, tada nebegalesim kaltinti kitinio objektyvo
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 09:56)
Bonda, del ryskumo Zitlali teisi. Nuotrauka visgi nebuvo labai ryski, nes is rankos fotkinau. Jos izvalgi akis ta dalyka pastebi, neapgausi su sharpais Ale, as pati tai neiziuriu to netikrumo
Manau, kad prie ND reiketu prirasyti dar viena svarbu darba - fotografavimas to paties objekto, padejus fotoaparata ant kieto pagrindo ir laikant aparata rankose. Pradedanciajam fotografuoti labai svarbu suvokti, kad laikant fotika rankose nuotrauka praktiskai niekada nebus ryski. As pati tik dabar tai pilnai suvokiau, kai Zitlali sita ND uzdave Siulau visoms pirmokelems pabandyti, tada nebegalesim kaltinti kitinio objektyvo
na, ar as tau sakiau, kad rysku? man veidukas visur per mazai ryskus, jei jau kabinetis sakiau, kad sintetikos as neizvelgiu normalus eiliniai kadrai
nu kodel is rankos nebus ryskiu kadru? bus, tik treniruotis reikia mano visi absoliut kadrai is rankos buna nes neturiu stovo
QUOTE(bonda @ 2009 07 01, 11:11)
na, ar as tau sakiau, kad rysku? man veidukas visur per mazai ryskus, jei jau kabinetis sakiau, kad sintetikos as neizvelgiu normalus eiliniai kadrai
nu kodel is rankos nebus ryskiu kadru? bus, tik treniruotis reikia mano visi absoliut kadrai is rankos buna nes neturiu stovo
Nesakei nesakei
Na, man su savo drebanciom rankom, sunkiai seksis maximalu ryskuma isgauti, net treniruotes nepades Fotikas beveik uz mane pacia didesnis, sunku man ji stabiliai islaikyti Nors stengtis tikrai reikia, nes stovo ir as neturiu. As tik norejau pasakyti, kad jeigu tik yra galimybe reikia stengtis pasideti fotoaparata ant stabilaus pagrindo
QUOTE(Tiny @ 2009 07 01, 10:28)
As tik norejau pasakyti, kad jeigu tik yra galimybe reikia stengtis pasideti fotoaparata ant stabilaus pagrindo
bet tas sudetinga, gi ne studijoj fotkini o jei dar vaika siaip prie gero apsvietimo tai nepastebejau, kad labai reiktu, va prie blogesnio -taip geriau stabiliai padet