Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 21:37)
Citra visai faina foto smile.gif patiko paplaukes antras planas.. tik va kazkaip blankoka gal  g.gif kas man sian yra su tom spalvom  doh.gif

Pati foto blankoka? na mano akiai tai lyg visai normaliai su spalvom rolleyes.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 21:41)
Vau  bigsmile.gif  Man tai labai  thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 30, 21:42)
*Citra*,nuotraukyte liuks mirksiukas.gif

QUOTE(Pamaiva @ 2009 06 30, 21:44)
Labai graži idėja  thumbup.gif  Patiko nuotrauka  thumbup.gif

Oj,aciu,net nesitikejau tiek komplimentu blush2.gif Turiu nemazai foto is sios serijos,bet vat,kitos brokuotos,papluakes judesys, fokuso nera ir pan doh.gif Kas labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 30, 22:46)
Tiny, man be action'ų Tavo foto gražesnės  blush2.gif  O šiaip pastebėjau, kad mėgsti nukapoti viršų... Tiniuką fotkinant, kai zoom'ini, tai dažnai trūksta viršugalvio, ir pvz Nidos pakrantės foto trūksta laivo stiebo viršaus... Čia gal ne nuolatinė klaida, bet šiandien mačiau daug būtent tokių Tavo fotkių  4u.gif

Aciu 4u.gif
Laivo stieba tai per klaida nukirtau, kai fotkinau nei nepastebejau doh.gif O kur Tiniuko virsugalvis kirstas, tai kirstas specialiai, man norisi, kad demesys butu koncentruotas ties veidu, todel daznai virsugalvi nukertu, o be to man netgi graziau taip ziurisi, bet gal ir klaidingai nusistaciusi esu blush2.gif
Atsakyti
Siandien bandziau 50-tuka f/1.8 Nu superinis daiktas portretams. Sviesumas wub.gif

Jusu komentarams smile.gif (Ar neper daug nukarpyta galvyte?)
user posted image

user posted image
jb
user posted image

Ir kuris rakurasas geriau? Ar nei vienas? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 30 birželio 2009 - 22:02
QUOTE(inesaS @ 2009 06 30, 22:47)
Zitlali,ar turi vieta nete, kur dauguma tavo foto vienoje vietoje butu bigsmile.gif ?Gal Flickre?

turiu blog'a ir flickr'e, ale abu uzrakinti smile.gif blog'e nuo pradziu visos sukeltos, flickr tik neseniai atidariau smile.gif tai gal geriau i bloga jei idomu ilsyk, ale tam turiu tavo meila zinot, pakvietima issiusiu, kad ileistu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 12:12)
Reikia patarimo susimutinau del spalvu doh.gif buvo nereali sviesa wub.gif  wub.gif  zodziu, kuris var. labiausiai tinkamas.  ar nei vienas g.gif gal ir pati cia ikelus pamatysiu, kuris.

1. cia su spalvom nieko nedaryta -siaip taip ir atrode del tos sviesos ax.gif (ir wb nusistaciau ten vietoj)
user posted image

man ši, pirmoji pati geriausia. Labai mielos spalvos, iš tiesų smile.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 12:43)
nu o cia mano savaitgalio triusas gamtoj  biggrin.gif
Vienuma...
user posted image
Žvejai...
user posted image

Plaukiam...
user posted image

pirmoje apatinė dalis nieko nesakanti, nors ir matosi laivelio atspindys, bet aš kirpčiau ją. Bet šiaip ramybe dvelkia kadras smile.gif
Antroje gerai tie žvejai atrodo, tačiau visa nuotrauka melsva... net medžiai g.gif nors gal tik man taip rodo...
Trečia man labiausiai patinka thumbup.gif
O su supynėm man nerodo, turbūt jau ištrynei? unsure.gif
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 13:55)

gražu thumbup.gif spalvos labai gražiai žiūrisi, tik man lyg ir norėtųsi, kad gėlelė būtų atsisukusi, o gal ir ne. Bet čia smulkmena smile.gif

QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 30, 14:20)
o čia mano bandymas taikyt į įstrižainę
user posted image

laaabai smagi foto thumbup.gif , tokia ryški, aiški ir linksma smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 16:42)
dedu da viena i istrizaines tema.. cia vairuodama fotkinau.jauc toks ir ispudis ane biggrin.gif  unsure.gif
user posted image

super thumbup.gif ir vietą atpažinau rolleyes.gif . Tikrai abai įdomiai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 30 birželio 2009 - 22:09
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 23:01)
Jusu komentarams  smile.gif  (Ar neper daug nukarpyta galvyte?)
Ir kuris rakurasas geriau? Ar nei vienas?  rolleyes.gif

Hmmm... man graziau ziurisi antrasis, bet desinej pusej maziau erdves noretusi, o kairej siek tiek daugiau mirksiukas.gif Del virsugalvio apkarpymo jau pries tai pasisakiau rolleyes.gif Beje, ryskumas cia visai geras bigsmile.gif Dar man biski maiso viena akyte, perdaug i kampa isprausta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 23:36)
I istrizaines tema
user posted image

Labai faina foto ir kokybes,manau uztenka thumbup.gif graziai ziurisi...
Atsakyti
*Citra*, man labai patiko mergaite batute bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
bandau as ikelti i istrizaines tem smile.gif zinau kelis minusus, bet labai laiko neturejau ir dar ta saule, seseliai doh.gif
user posted image
user posted image

idejau paziurejau, nesamone kazkokia lotuliukas.gif doh.gif pervargau matyt
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 06 30, 13:31)
radau ir as viena su kvietkom  smile.gif

Gerai ziurisi ir nieks man nemaiso. as ir pastebejau, kad daznai sumazinta foto ne taip gerai atrodo kaip didele mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 15:42)
dedu da viena i istrizaines tema.. cia vairuodama fotkinau.jauc toks ir ispudis ane biggrin.gif  unsure.gif

Man patiko ir grudas tinka, tik niekaip nesupratau kaip tu cia fotkinai, per veidrodeli g.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 16:10)
Nidos krantinė

j/b geriau, bet siaip tokia eiline foto blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 16:42)
Cia vienas is buitiaku siandieniniu, tarksykit... zinau kad remai trukdo, bardakelis manieze ir pan.. ale man ji faina smile.gif nu nebent labai sudirbsit tai tada nefaina pasidarys  biggrin.gif

o man remas nemaiso, man maiso tik pats maniezas, but faina jei tik vienas lelius su sparnais balkone tik taviskiui dar paaugti reiktu

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 17:21)
Idedu biski pataisytas spalvas, bet jau be siuzeto  ax.gif Bijau nusisneketi  blush2.gif

Kaip dabar?  unsure.gif Zinau, kad nerysku  4u.gif Bet domina jusu nuomone del kadravimo ir viso kito...

man kazkaip erdves visur truksta, noretusi is toliau matyt. Geriausia man antra mirksiukas.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 30, 17:39)
Pavargau šiandien, net fotiko nepakeliu. Šakės kaip karšta, ninavyžu  schmoll.gif
Viena iš seniau keliu, pataršymui. Ir einu jūsų skaitinėt.
Raukšelių ir odos specialiai neliečiau. Tegul.

Monday blues

man tokia emocija nelabai ziurisi, skausmingai gan blush2.gif kitas klaidas jau susake merginos smile.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 06 30, 18:51)
įkalintos..

jei jau ikalintos, tai noretusi gelyciu fokuse rolleyes.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 20:36)
aciu,bandau det.

man sita irgi patiko, tik is zemiau buciau fotkinus mirksiukas.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 21:01)
Siandien bandziau 50-tuka f/1.8 Nu superinis daiktas portretams. Sviesumas  wub.gif

man antra geriausia, bet noretusi daugiau kaires mirksiukas.gif
Atsakyti
Zana4 pirmoji nuotrauka,nelabai i istrizaines tema blush2.gif ,manau
Antra,visai idomi mirksiukas.gif
Papildyta:
Pries audra
user posted image
Papildyta:
Atsiprasau labai,kompe internetas uzstrigo ir zinutes kazkaip susidubliavo doh.gif doh.gif doh.gif Sorry blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 01 liepos 2009 - 06:55
Atsakyti
Atsakyti