QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 21:50)
As tai nejungiu Seseliai sioje nuotraukoje tikrai astroki Pats kadras pilkokas, reiketu sviesint ir kontrasto det
agaaaaaa
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 21:59)
vijja tavo judesio merginos nusivers tuoj nuo batuto, kampas nureztas negerai.. ir kreiva.. stenkis visad galvot apie bendra vaizda j/b pilkokas ir per margas mano akim, tiek pirmas tiek antras planas liejas man..
na,čia seniau daryta foto,tiesa pasakius,jaučiu be merginų ore daugiau nieko ir nemačiau dabar jau lyg ir aplinką pradedu stebėt prieš nuspaudžiant mygtuką
j/b tikrai,kai parašei ir man norėtus ,kad būtų išryškintas pirmas planas
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 22:12)
Na, sitos tai gana ryskios gavosi Sharpo dejau Bet negalvojau, kad perdaug O jeigu as tau ta foto mail'u atsiusciau? Gal isgautum kanors pagal save?
permesk gintare.dainelyte@gmail.com idomu paziuret butu originala
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 22:30)
mergaites, okaip jus ikeliat is flickr nuotraukas? Nes man per IMG neleidzia, raso kad tokie zymejimai neleidziami
kai atsiverti nuotrauką,pasirink formatą,ten kur all sizes,kokį pasirinksi,tą leis įdėti
QUOTE(vijja @ 2009 06 30, 21:33)
kai atsiverti nuotrauką,pasirink formatą,ten kur all sizes,kokį pasirinksi,tą leis įdėti
aciu,bandau det.
I istrizaines tema
O,pavyko
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 22:36)
Vau Man tai labai
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 22:36)
Labai graži idėja Patiko nuotrauka
Labas,
Tik dabar prisėdau, tai pakomentuosiu tik tai, kas labiausiai įsiminė...
Info pirmoje žinutėje Tikiuosi, kad ji dabar ten nuolat bus
Tiny, man be action'ų Tavo foto gražesnės O šiaip pastebėjau, kad mėgsti nukapoti viršų... Tiniuką fotkinant, kai zoom'ini, tai dažnai trūksta viršugalvio, ir pvz Nidos pakrantės foto trūksta laivo stiebo viršaus... Čia gal ne nuolatinė klaida, bet šiandien mačiau daug būtent tokių Tavo fotkių
bondos pieva
tarzaniukės supynių neberodo
Tik dabar prisėdau, tai pakomentuosiu tik tai, kas labiausiai įsiminė...
QUOTE(Padangė @ 2009 06 30, 20:49)
O kokia savaites tema? istrizaine
ar yra koks kuribinis ND paskelptas?
man jau noretusi darbelio kokio
ar yra koks kuribinis ND paskelptas?
man jau noretusi darbelio kokio
Info pirmoje žinutėje Tikiuosi, kad ji dabar ten nuolat bus
Tiny, man be action'ų Tavo foto gražesnės O šiaip pastebėjau, kad mėgsti nukapoti viršų... Tiniuką fotkinant, kai zoom'ini, tai dažnai trūksta viršugalvio, ir pvz Nidos pakrantės foto trūksta laivo stiebo viršaus... Čia gal ne nuolatinė klaida, bet šiandien mačiau daug būtent tokių Tavo fotkių
bondos pieva
tarzaniukės supynių neberodo