Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ASTYT€,per daug daiktu pas tave foto. lens.gif
Atsakyti
mergaites, okaip jus ikeliat is flickr nuotraukas? Nes man per IMG neleidzia, raso kad tokie zymejimai neleidziami unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 21:50)
As tai nejungiu  ax.gif Seseliai sioje nuotraukoje tikrai astroki  smile.gif Pats kadras pilkokas, reiketu sviesint ir kontrasto det  4u.gif

agaaaaaa smile.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 21:59)
vijja tavo judesio merginos nusivers tuoj nuo batuto, kampas nureztas negerai.. ir kreiva.. stenkis visad galvot apie bendra vaizda smile.gif j/b pilkokas ir per margas mano akim, tiek pirmas tiek antras planas liejas man..  4u.gif

na,čia seniau daryta foto,tiesa pasakius,jaučiu be merginų ore daugiau nieko ir nemačiau blink.gif doh.gif dabar jau lyg ir aplinką pradedu stebėt prieš nuspaudžiant mygtuką smile.gif

j/b tikrai,kai parašei ir man norėtus ,kad būtų išryškintas pirmas planas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 30 birželio 2009 - 21:34
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 22:12)
Na, sitos tai gana ryskios gavosi  blush2.gif Sharpo dejau  unsure.gif Bet negalvojau, kad perdaug  unsure.gif O jeigu as tau ta foto mail'u atsiusciau? Gal isgautum kanors pagal save?  4u.gif

permesk gintare.dainelyte@gmail.com idomu paziuret butu originala
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 22:30)
mergaites, okaip jus ikeliat is flickr nuotraukas? Nes man per IMG neleidzia, raso kad tokie zymejimai neleidziami unsure.gif

kai atsiverti nuotrauką,pasirink formatą,ten kur all sizes,kokį pasirinksi,tą leis įdėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 30, 21:33)
kai atsiverti nuotrauką,pasirink formatą,ten kur all sizes,kokį pasirinksi,tą leis įdėti  mirksiukas.gif

aciu,bandau det.
I istrizaines tema

user posted image

O,pavyko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 30 birželio 2009 - 21:37
Citra visai faina foto smile.gif patiko paplaukes antras planas.. tik va kazkaip blankoka gal g.gif kas man sian yra su tom spalvom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 birželio 2009 - 21:39
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 22:36)
aciu,bandau det.
I istrizaines tema

Vau bigsmile.gif Man tai labai thumbup.gif
Atsakyti
*Citra*,nuotraukyte liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 22:36)
aciu,bandau det.
I istrizaines tema

Labai graži idėja thumbup.gif Patiko nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

Tik dabar prisėdau, tai pakomentuosiu tik tai, kas labiausiai įsiminė...

QUOTE(Padangė @ 2009 06 30, 20:49)
O kokia savaites tema?  istrizaine
ar yra koks kuribinis ND paskelptas?
man jau noretusi darbelio kokio 

Info pirmoje žinutėje mirksiukas.gif Tikiuosi, kad ji dabar ten nuolat bus lotuliukas.gif

Tiny, man be action'ų Tavo foto gražesnės blush2.gif O šiaip pastebėjau, kad mėgsti nukapoti viršų... Tiniuką fotkinant, kai zoom'ini, tai dažnai trūksta viršugalvio, ir pvz Nidos pakrantės foto trūksta laivo stiebo viršaus... Čia gal ne nuolatinė klaida, bet šiandien mačiau daug būtent tokių Tavo fotkių 4u.gif

bondos pieva wub.gif wub.gif wub.gif

tarzaniukės supynių neberodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 30 birželio 2009 - 21:47
Zitlali,ar turi vieta nete, kur dauguma tavo foto vienoje vietoje butu bigsmile.gif ?Gal Flickre?
Atsakyti