Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(A.M @ 2009 06 30, 15:31)
radau ir as viena su kvietkom  smile.gif

Grazios spalvos , tik man centre isplauke kvietkai nepatinka, kazkaip blasko !
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 06 30, 20:29)
Zitlali-man kazkodel pasirode ikalintas angelas,o ne nusileides  biggrin.gif kas kaip ijungs savo vaizduote  smile.gif

hihihi.gif ziauru butu.. ikalintas siuose namuose... blink.gif vnz-i seimos albuma cool.gif aciu uz komentarus visiem smile.gif

Atsakyti
http://www.foto-przy....php?id=2,1,6,0

Paspoksojimui gamtos megejams ! Graziu darbu yra !
Atsakyti
O kokia savaites tema? istrizaine ax.gif
ar yra koks kuribinis ND paskelptas?
man jau noretusi darbelio kokio blush2.gif
Atsakyti
Sedziu, tyliu ir bijau ka rodyt hihihi.gif Tai patinka, tai vel nepatinka.
Zodziu reikia jau man siknos paspardymo, kad judeciau i prieki, o tai ir stoviu vietoje.

Bandau kazka det ND istrizaines temai. Ritmiska istrizaine biggrin.gif
Zinau ryskumo truksta, bet kazkas man cia patinka, nzn kas.

įkalintos..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 06 30, 20:51)
įkalintos..

Isrizaines temai tinka. Idomi, tik spalvos nelabai man ax.gif
Papildyta:
Pavarges dailininkas

Naturalios spalvos
user posted image

j/b
user posted image

Papildyta:
Bandziau ir su actionu, bet jums turbut nepatiks biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Ar toks kadras geriau? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

jeeetau kokios jūs greituolės biggrin.gif

na,perskaičiau viską,nuotraukų prisižiūrėjau devynias galybes blink.gif
lb daug patiko,sraigytės,Tiniukas,mergytė prie kopūsto,akmenukai panemunėje,iš mašinos fotkinta thumbup.gif ir daug daug kitų,kokios šaunuolės thumbup.gif aš kažkaip retai fotiką į rankas paimu,atrodo,kad nieko nemoku ir niekas man nesigauna doh.gif

bandau į įstrižainės temą smile.gif
user posted image

o čia truputėlį judesį bandžiau pagaut bigsmile.gif

user posted image

o čia šiaip smile.gif ar lb prasta g.gif veidai šešėliuoti doh.gif o kai saulutė kaitina reikia blicą jungti?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 30 birželio 2009 - 20:34
Grizom is misku, kartsis nerealus karsta.gif

Zitlali, zinok man visai idomi ta su angeliuku. As tokia biski menisku pakraipu,tai man toks menas visai gerai ziurisi smile.gif Neformatas pasakyciau smile.gif
Bet tavo lialkia saunuolis,jau stovi ir vaikstineja, ziurek ir gaudysi jau neuzilgo smile.gif
QUOTE(Teka @ 2009 06 30, 18:50)
o ta, kur iš mašinos fotkinta, labai patinka. ale bet kaip galima vairuojant nufotkint  doh.gif ir dar taip ryškiai
man pirmos dvi patinka, tik meškiuko irgi norėtųs labiau ištraukto iš to kampo, o trečia kažkaip nelabai
kaktos trūksta

Vat ir man tokia mintis kilo unsure.gif O siaip patiko ta foto.

QUOTE(Rico @ 2009 06 30, 18:52)
pirmoj man meskino nereiktu, bet butu gerai visas ar daugiau nudziuvusio medzio, o jei meskinas istorijos dalis, tai kaip Zitlali sake- daugiau jo

Tas mwskiukas ir man atrodo toks biski netycia i kadra papuoles.

Alexandra,pritariu daugeliui- kaktos per daug nurezta, ir pilkokas jb. Beto didesniam formate lyg fokusas nusokes atrodo g.gif

Tiny, patiko tavo paskutines. Bet man visos geros ir jb ir su actionu.

dar bondos laukas labai superinis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 30 birželio 2009 - 20:40
QUOTE(vijja @ 2009 06 30, 21:32)
o čia šiaip  smile.gif  ar lb prasta  g.gif veidai šešėliuoti  doh.gif  o kai saulutė kaitina reikia blicą jungti?

As tai nejungiu ax.gif Seseliai sioje nuotraukoje tikrai astroki smile.gif Pats kadras pilkokas, reiketu sviesint ir kontrasto det 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 30, 21:36)
Tiny, patiko tavo paskutines. Bet man visos geros ir jb ir su actionu.

Aciu, smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Tiny nu nepyk, bet man jos sintetines..foto.. nu arba persharpintos arba da kazkas padaryta.. atrodo nenaturaliai labai 4u.gif arba man jau visai prastai..toks jausmas kad kompensuot bandai foto prarasta ryskuma sharpu g.gif ar klystu... arba cia ta alergija manoji lenda lauk blink.gif ten kur action'as foto svelnumas pats tas, o kitose kazkas primakaluota smile.gif

vijja tavo judesio merginos nusivers tuoj nuo batuto, kampas nureztas negerai.. ir kreiva.. stenkis visad galvot apie bendra vaizda smile.gif j/b pilkokas ir per margas mano akim, tiek pirmas tiek antras planas liejas man.. 4u.gif

kitten fainai visai, ale spalvos nepatinka.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 birželio 2009 - 21:03
4 nd neapkarpius nuotraukų ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 21:59)
Tiny nu nepyk, bet man jos sintetines..foto.. nu arba persharpintos arba da kazkas padaryta.. atrodo nenaturaliai labai  4u.gif arba man jau visai prastai..toks jausmas kad kompensuot bandai foto prarasta ryskuma sharpu  g.gif ar klystu... arba cia ta alergija manoji lenda lauk  blink.gif ten kur action'as foto svelnumas pats tas, o kitose kazkas primakaluota smile.gif

Na, sitos tai gana ryskios gavosi blush2.gif Sharpo dejau unsure.gif Bet negalvojau, kad perdaug unsure.gif O jeigu as tau ta foto mail'u atsiusciau? Gal isgautum kanors pagal save? 4u.gif
Atsakyti