Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 18:45)
Alexxandra pilkoka  g.gif

ane? tai šviesint ar tamsint? nes padariau su grayscale ir vos vos levelsus pajudinau...
reiks dar pasižaist. galvoju grūda didesni uzdet.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 18:42)
Cia vienas is buitiaku siandieniniu, tarksykit... zinau kad remai trukdo, bardakelis manieze ir pan.. ale man ji faina smile.gif nu nebent labai sudirbsit tai tada nefaina pasidarys  biggrin.gif
user posted image

man patinka, tokia... mistiška, vaikas,kaip angelas su sparnais smile.gif
o tu kartais ne prie "europos" gyveni? balkonai pažįstami

o ta, kur iš mašinos fotkinta, labai patinka. ale bet kaip galima vairuojant nufotkint doh.gif ir dar taip ryškiai

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 19:21)
Idedu biski pataisytas spalvas, bet jau be siuzeto  ax.gif Bijau nusisneketi  blush2.gif

Kaip dabar?  unsure.gif Zinau, kad nerysku  4u.gif Bet domina jusu nuomone del kadravimo ir viso kito...

Dar sita man miela del savo emociju, bet velgi neryski ir tos zoles kairej...

man pirmos dvi patinka, tik meškiuko irgi norėtųs labiau ištraukto iš to kampo, o trečia kažkaip nelabai

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 30, 19:39)
Pavargau šiandien, net fotiko nepakeliu. Šakės kaip karšta, ninavyžu  schmoll.gif
Viena iš seniau keliu, pataršymui. Ir einu jūsų skaitinėt.
Raukšelių ir odos specialiai neliečiau. Tegul.

Monday blues

kaktos trūksta
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 16:42)
Cia vienas is buitiaku siandieniniu, tarksykit... zinau kad remai trukdo, bardakelis manieze ir pan.. ale man ji faina smile.gif nu nebent labai sudirbsit tai tada nefaina pasidarys  biggrin.gif

remai netrukdo, centravimas netrukdo, kitiap cia neisivaizduoju rolleyes.gif tik gal trukdo, kad horizontas susilieja su balkono krastu (beveik)ir horizontas per viduri, bet irgi nezinau kaip galetu but kitaip, gal vos daugiau is virsaus g.gif minti pagaunu, sparnai faini (o taviskis jau stovi) bigsmile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 17:21)
Idedu biski pataisytas spalvas, bet jau be siuzeto  ax.gif Bijau nusisneketi  blush2.gif

pirmoj man meskino nereiktu, bet butu gerai visas ar daugiau nudziuvusio medzio, o jei meskinas istorijos dalis, tai kaip Zitlali sake- daugiau jo
antra faina, pritariu Zitlali del laiptu
o trecia man faina, ta zole turbut netrukdo labai ax.gif

Alexxandra, kakta per daug nurezei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 06 30, 14:31)

radau ir as viena su kvietkom  smile.gif

man visai idomiai ir spalvos toookios thumbup.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 30, 14:54)
Bonda, aguonos  rolleyes.gif  dabar as alpsiu del aguonu, gal pasiseks rasti kokia  blush2.gif (tau padejo, sakai?) tongue.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 30, 15:15)
Bonda,eina sau kaip grazu wub.gif As pastoviai svajoju apie tokia pieva,bet matyt nelikimas.Labai grazu wub.gif

buna stebuklu mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 30, 19:50)
man patinka, tokia... mistiška, vaikas,kaip angelas su sparnais  smile.gif

dekui uz komentarus 4u.gif del masinos tai buvo labai lietingas sekmadienis atrodo, tai masinu nedaug, atsidariau langa ir prie sviesoforo nufotografau... g.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 30, 19:52)
remai netrukdo,

drinks_cheers.gif del tureklu.. kvailai taip, jie svyra, o sone remai kaip tik gerai.. bandziau tupt, bet tada vaikui maniezas rezias per viduri veido, ir tureklas irgi.. o jei is auksciau, tai dangaus neitu paimt g.gif
Jo stovi ir vaiksto palei visa manieza isikibes, palei fotelius, radijatorius, visur kimbas ir varo, o kai baigiasi daiktas dazniausiai guza isistato biggrin.gif ir vakar pirma kart uzsiropste ant sofos be pagalbos blink.gif butu da viena guza isistates, gerai kad pamaciau...

Alexxandra kontrasto gal daugiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 birželio 2009 - 19:03
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 16:17)
o tai koki nusipirkai? panasonic?  biggrin.gif

Canon 40 ir 50 d yra veidrodiniai mirksiukas.gif kai isigyjau muiline padoresne tada pradejau dometis fototechnika.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 30, 16:12)

tu jau aišku ne darbe, tai ryt jei ką mestelk, mes buvom pas gyd, mažiui

tu man emeila parasyk i az mirksiukas.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 06 30, 16:25)

man taiir fonas gal nemaisytu, ne si tema, bet pats begantis per daug paplaukes vis tiek g.gif zinau, kad sunku doh.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 16:42)

dedu da viena i istrizaines tema..

nu tavo JB as negaliu wub.gif wub.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 17:10)

Nidos krantinė

o mnan jb nepatinka blush2.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 17:42)

kada sparnus spejot uzsiaugint? tongue.gif
del sito kadro tai as nzn g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 18:02)
Ale ot mamos jus..,. minties mano nepagaunat  doh.gif  lotuliukas.gif del centravimo kitaip ir neisivaizduoju sios foto, visai nekliudo, dangaus gerai kad tiek, jis cia irgi prie minties prisideda.. taigis is dangaus nukrito ir sparnus lauka jama! biggrin.gif  lotuliukas.gif vienuzodziunergyvenimojebitute...

biggrin.gif as tai pagalvojau, kad kaip tik isskrist ruosias ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 18:21)

va dabar spalvos normoj thumbup.gif turbut be actionu , o pati tvarkei,ane? ir pirmoj lyg ryskumo gana -bent tokiam dydyje mirksiukas.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 30, 18:39)

Monday blues

pilkokas j/b ir lyg paplaukus biski g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 18:07)
man taiir fonas gal nemaisytu, ne si tema, bet pats begantis per daug paplaukes vis tiek g.gif zinau, kad sunku doh.gif

as paziurejus darbus judesio konkurse is pradziu nieko nesupratau, bet kaip sake, jei nuotraukau gera, gali buti viskas isplauke, dar neatrasta tema, bet ten kamuolys ryskus tongue.gif ir uztenka tongue.gif o jei rimtai, tai nesuprantu iki galo- ka supratau- priklauso nuo nuotraukos, o vienos tiesos nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 30, 18:49)
ane? tai šviesint ar tamsint? nes padariau su grayscale ir vos vos levelsus pajudinau...
reiks dar pasižaist. galvoju grūda didesni uzdet.

kontrasta didint..dar gali per gradient map pabandyt mirksiukas.gif

rico, drinks_cheers.gif taip - judesys toks jau dalykas mirksiukas.gif tik komentuoju gi pagal save -kas man patinka ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 30, 19:39)
Monday blues

Viskas tvarkoj man, tik siek tiek pilka, gal tikrai kontrasto daugiau noretusi g.gif
Atsakyti
Zitlali-man kazkodel pasirode ikalintas angelas,o ne nusileides biggrin.gif kas kaip ijungs savo vaizduote smile.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 20:12)
va dabar spalvos normoj thumbup.gif turbut be actionu , o pati tvarkei,ane?

Aha ax.gif
Atsakyti