Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 18:42)
dedu da viena i istrizaines tema.. cia vairuodama fotkinau.jauc toks ir ispudis ane biggrin.gif  unsure.gif
user posted image

Nesijaucia,kad is masinos,labai faina thumbup.gif

Tiny Nidos pakrante ,ryskumo truksta ir geresnio sufokusavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 18:42)
Cia vienas is buitiaku siandieniniu, tarksykit... zinau kad remai trukdo, bardakelis manieze ir pan.. ale man ji faina smile.gif nu nebent labai sudirbsit tai tada nefaina pasidarys  biggrin.gif
user posted image

Na, bardakelis cia labai nekrenta i akis, foto techniskai tvarkinga, j/b superinis, bet cia tokia ale prie meno, tai as jau komentaru neturiu biggrin.gif Galetum bent pavadinima sugalvoti, tada gal ir atsirastu ka sakyt biggrin.gif Beje, remas tai man visai netrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 30 birželio 2009 - 18:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 19:42)
Cia vienas is buitiaku siandieniniu, tarksykit... zinau kad remai trukdo, bardakelis manieze ir pan.. ale man ji faina smile.gif nu nebent labai sudirbsit tai tada nefaina pasidarys  biggrin.gif

Nelabai sita ziurisi,per daug dangaus,kaip atsvaras dangui,apacioj,per daug sumaisties,berniukas centruotas,be minties g.gif .Cia mano ismastymai biggrin.gif ,nepyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale ot mamos jus..,. minties mano nepagaunat doh.gif lotuliukas.gif del centravimo kitaip ir neisivaizduoju sios foto, visai nekliudo, dangaus gerai kad tiek, jis cia irgi prie minties prisideda.. taigis is dangaus nukrito ir sparnus lauka jama! biggrin.gif lotuliukas.gif vienuzodziunergyvenimojebitute...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 19:02)
Ale ot mamos jus..,. minties mano nepagaunat  doh.gif  lotuliukas.gif del centravimo kitaip ir neisivaizduoju sios foto, visai nekliudo, dangaus gerai kad tiek, jis cia irgi prie minties prisideda.. taigis is dangaus nukrito ir sparnus lauka jama! biggrin.gif  lotuliukas.gif vienuzodziunergyvenimojebitute...

Nu va, kai paaiskinai, tai viskas stoja i savo vietas wub.gif Va, jeigu butu buves dar pavadinimas tai butu buve aisku... Pvz. Is Rojaus i zeme Bet nepersu cia smile.gif
Atsakyti
dekui uz komentarus mano fotkem smile.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 18:02)
Ale ot mamos jus..,. minties mano nepagaunat  doh.gif  lotuliukas.gif del centravimo kitaip ir neisivaizduoju sios foto, visai nekliudo, dangaus gerai kad tiek, jis cia irgi prie minties prisideda.. taigis is dangaus nukrito ir sparnus lauka jama! biggrin.gif  lotuliukas.gif vienuzodziunergyvenimojebitute...

jei sakai, kad nusileido, tai noretusi, kad jis butu atsisukes, nes dabar man kitaip susviete doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 30 birželio 2009 - 18:12
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 19:08)
Nu va, kai paaiskinai, tai viskas stoja i savo vietas  wub.gif Va, jeigu butu buves dar pavadinimas tai butu buve aisku... Pvz. Is Rojaus i zeme Bet nepersu cia  smile.gif

ne, tai viskas oki, gal ir nesamone.. nuo karscio lydosi galvele smile.gif

aciu uz komentarus.. 4u.gif
Atsakyti
Idedu biski pataisytas spalvas, bet jau be siuzeto ax.gif Bijau nusisneketi blush2.gif

Kaip dabar? unsure.gif Zinau, kad nerysku 4u.gif Bet domina jusu nuomone del kadravimo ir viso kito...

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar sita man miela del savo emociju, bet velgi neryski ir tos zoles kairej...

user posted image
Atsakyti
Spalvos zymiai geresnes, pirmoje kadravimas man nlb, nes jei meskutis istorijos dalis tai jis pernelyg kampe, buciau daugiau irgi akcentavus smile.gif o antroje norisi apacios laiptu daugiau smile.gif matyt kur eina..

http://www.efoto.lt/...akro?view=geros geriausios makro foto musu gelininkem smile.gif kurios megstat fotkint... 4u.gif
Atsakyti
Pavargau šiandien, net fotiko nepakeliu. Šakės kaip karšta, ninavyžu schmoll.gif
Viena iš seniau keliu, pataršymui. Ir einu jūsų skaitinėt.
Raukšelių ir odos specialiai neliečiau. Tegul.

Monday blues

user posted image

didesnė
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2009 06 30, 14:32)
Na, vis tik bandau jungtis prie jusu. Pirma namu darba padariau. Laukiu jusu palaiminimo ir kibsiu  kitas pamokeles ruosti. Tik as leta, tai gali uztrukti.

liux thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 14:55)
dar viena dedu 4u.gif

šita pati nerealiausia bigsmile.gif Jau spalvos spalvos wub.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 19:21)

Man ši labiausiai patiko. Tokia kaip iš pasakos wub.gif
Atsakyti
Alexxandra pilkoka g.gif nors gal ir ne... as jau berods komentavusi esu 4u.gif kaktos truksta, centravimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 birželio 2009 - 18:49