Cia vienas is buitiaku siandieniniu, tarksykit... zinau kad remai trukdo, bardakelis manieze ir pan.. ale man ji faina nu nebent labai sudirbsit tai tada nefaina pasidarys
Na, bardakelis cia labai nekrenta i akis, foto techniskai tvarkinga, j/b superinis, bet cia tokia ale prie meno, tai as jau komentaru neturiu Galetum bent pavadinima sugalvoti, tada gal ir atsirastu ka sakyt Beje, remas tai man visai netrukdo
Cia vienas is buitiaku siandieniniu, tarksykit... zinau kad remai trukdo, bardakelis manieze ir pan.. ale man ji faina nu nebent labai sudirbsit tai tada nefaina pasidarys
Ale ot mamos jus..,. minties mano nepagaunat del centravimo kitaip ir neisivaizduoju sios foto, visai nekliudo, dangaus gerai kad tiek, jis cia irgi prie minties prisideda.. taigis is dangaus nukrito ir sparnus lauka jama! vienuzodziunergyvenimojebitute...
Ale ot mamos jus..,. minties mano nepagaunat del centravimo kitaip ir neisivaizduoju sios foto, visai nekliudo, dangaus gerai kad tiek, jis cia irgi prie minties prisideda.. taigis is dangaus nukrito ir sparnus lauka jama! vienuzodziunergyvenimojebitute...
Nu va, kai paaiskinai, tai viskas stoja i savo vietas Va, jeigu butu buves dar pavadinimas tai butu buve aisku... Pvz. Is Rojaus i zeme Bet nepersu cia
Nu va, kai paaiskinai, tai viskas stoja i savo vietas Va, jeigu butu buves dar pavadinimas tai butu buve aisku... Pvz. Is Rojaus i zeme Bet nepersu cia
Spalvos zymiai geresnes, pirmoje kadravimas man nlb, nes jei meskutis istorijos dalis tai jis pernelyg kampe, buciau daugiau irgi akcentavus o antroje norisi apacios laiptu daugiau matyt kur eina..
Pavargau šiandien, net fotiko nepakeliu. Šakės kaip karšta, ninavyžu Viena iš seniau keliu, pataršymui. Ir einu jūsų skaitinėt. Raukšelių ir odos specialiai neliečiau. Tegul.
Na, vis tik bandau jungtis prie jusu. Pirma namu darba padariau. Laukiu jusu palaiminimo ir kibsiu kitas pamokeles ruosti. Tik as leta, tai gali uztrukti.