Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bonda, paskutine tai isvis kaip piestas atvirukas bigsmile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 06 30, 15:31)
radau ir as viena su kvietkom  smile.gif

Labai grazios spalvos, tik gaila, kad ryskumas kliuva 4u.gif
Atsakyti
Citrinukė,ND gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 30, 14:01)

grazios spalvos, nors truputi bardakelis  rolleyes.gif

man irgi atrodo bardakelis ant mazos nuotraukos,bet ant dideles taip nebeatrodo ypac kai panaudoji kaip wallpaperi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 13:15)
Tiny, man tavo fotkes patinka, tokios ryskios skaidrios, o tavo fotikas toks ir objektyvas?
ar antra karta pirktum toki? nu as ieskau vis kazko, bet pirksiu gal po metu tik...kai susitaupsyiu  biggrin.gif

As zinok, labai ilgai rinkausi fotika kuri kada nors pirksiu doh.gif Budavo skaitau,skaitau ir viskas noriu Canono,vyrui sakau kokie jie geri fotikai,kad ju priedai pigesni ir t.t.Praeina kokios dvi dienos jau isskaitau,kad Nikonus turintys labiau nuotrauku kokybe patenkinti,vsio man irgi reikia Nikono,grysta vyras o as jam aiskinu,kad Canon ne toks geras kaip sitas.Ir taip kol ko nors geresnio nepasiskaitau apie Canona,tada sakau,kad Nikonas negeras. doh.gif Ir taip koki menesi doh.gif Apsistojau ties Nikonu 80.Nuvariau i parduotuve paskutiniam ciupinejimo testui.Ir ka,nepatiko,nes mano dabartine muiline uz ji didesne,o mano letenos nemazos dar doh.gif Teko pagal kaina ciupineti Canon 40,50d.Va tie, mano rankai labai lipo.Va taip as rinkausi fotika.Besirinkdama suzinojau,kad objektyvas yra svarbiausia.Objektyvo dar neissirinkau,nes reiketu kokiu 3,bet is kur tiek pinigu paimti doh.gif O be to,as juk suprantu,kad fotografuoja fotografas,o ne fotoaparatas ir pas mane nera tos gysleles groziui uzfiksuoti.Kazin ant ko reikes versti tada beda uz nekokybiskas foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 30, 14:38)
As zinok, labai ilgai rinkausi fotika
Kazin ant ko reikes versti tada beda uz nekokybiskas foto doh.gif

as irgi apie Canon 50- 40 svajoju, dabar nusileidau is debesu- uzteks 450d tongue.gif ir geriau uz tuos pinigus objektyva ax.gif o tarp 450 ir 50 skirtumas kiek suprantu -greitis, man video nereikia, dar HD doh.gif
o matei Degutes su 300D kooookios nuotraukos? bigsmile.gif
tad imsiu pigesni ir mokysiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 13:12)
Reikia patarimo g.gif  g.gif susimutinau del spalvu doh.gif buvo nereali sviesa wub.gif  wub.gif  zodziu, kuris var. labiausiai tinkamas g.gif  ar nei vienas g.gif gal ir pati cia ikelus pamatysiu, kuris g.gif

1. cia su spalvom nieko nedaryta -siaip taip ir atrode del tos sviesos ax.gif (ir wb nusistaciau ten vietoj)

2. cia filtra dejau koki tai melyna g.gif

3. o cia per levelsus -praktiskai beveik auto levels g.gif

nu, žiniok, net nežinau, kuri gražesnė

tu jau aišku ne darbe, tai ryt jei ką mestelk, mes buvom pas gyd, mažiui vėjaraupiai. turėsiu modelį biggrin.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 13:43)
nu o cia mano savaitgalio triusas gamtoj  biggrin.gif
Vienuma...

Plaukiam...

o cia ND, ar tinka? istrizaines tema...

vienumoj kirpčiau apačios

plaukiam - truksta rankos ir per pilka

ND gal ir tiktų, ale kadras pilkas ir visai nekabinantis

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 14:02)
Bonda, aciu uz ashley, neturejau dar sito  bigsmile.gif

Man tai patinka spalvos  rolleyes.gif
Sita patiko, tokia paslaptinga nuotaika tvyro... Ir dar supuokles gera... man atrodo, kad ir centravimas cia tinka  g.gif
Papildyta:
Na, gerai... griztam prie naturaliu spalvu  smile.gif

Pauostyk, kaip kvepia...
user posted image

trūksta berniuko galvos, tamsu...

QUOTE(Citrinukė @ 2009 06 30, 14:32)
Labukas,

Na, vis tik bandau jungtis prie jusu. Pirma namu darba padariau. Laukiu jusu palaiminimo ir kibsiu  kitas pamokeles ruosti. Tik as leta, tai gali uztrukti.

gerai

QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 30, 15:20)
o čia mano bandymas taikyt į įstrižainę

na man čia segtukas labai akcentuotas, tai kad įžiūrėt įstrižainę, reikia pasistengti
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 30, 16:38)
As zinok, labai ilgai rinkausi fotika kuri kada nors pirksiu doh.gif Budavo skaitau,skaitau ir viskas noriu Canono,vyrui sakau kokie jie geri fotikai,kad ju priedai pigesni ir t.t.Praeina kokios dvi dienos jau isskaitau,kad Nikonus turintys labiau nuotrauku kokybe patenkinti,vsio man irgi reikia Nikono,grysta vyras o as jam aiskinu,kad Canon ne toks geras kaip sitas.Ir taip kol ko nors geresnio nepasiskaitau apie Canona,tada sakau,kad Nikonas negeras. doh.gif Ir taip koki menesi doh.gif Apsistojau ties Nikonu 80.Nuvariau i parduotuve paskutiniam ciupinejimo testui.Ir ka,nepatiko,nes mano dabartine muiline uz ji didesne,o mano letenos nemazos dar doh.gif Teko pagal kaina ciupineti Canon 40,50d.Va tie, mano rankai labai lipo.Va taip as rinkausi fotika.Besirinkdama suzinojau,kad objektyvas yra svarbiausia.Objektyvo dar neissirinkau,nes reiketu kokiu 3,bet is kur tiek pinigu paimti doh.gif O be to,as juk suprantu,kad fotografuoja fotografas,o ne fotoaparatas ir pas mane nera tos gysleles groziui uzfiksuoti.Kazin ant ko reikes versti tada beda uz nekokybiskas foto doh.gif

o tai koki nusipirkai? panasonic? biggrin.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 30, 16:58)
as irgi apie Canon 50- 40 svajoju, dabar nusileidau is debesu- uzteks 450d tongue.gif ir geriau uz tuos pinigus objektyva  ax.gif o tarp 450 ir 50 skirtumas kiek suprantu -greitis, man video nereikia, dar HD  doh.gif
o matei Degutes su 300D kooookios nuotraukos?  bigsmile.gif
tad imsiu pigesni ir mokysiuos  ax.gif

vava ir as imsiu paprastesni ir mokysiuos, o laikas parodys ko reik...
Atsakyti
idesiu ir as kelis kadrus blush2.gif

saulelydzio belaukiant
user posted image
jau senokai tvarkyta, tai net nepamenu ka dariau spalvoms g.gif

begom
user posted image
cia is pirmuju bandymu judesi pagaut blush2.gif
zinau, kad chaosas fone doh.gif

komentarai laukiami 4u.gif
Atsakyti
O Ritmas kada? kas albuma sukurs blush2.gif

Valetta, pirmoj salue dar aukstai tongue.gif noretusi gal daugiau vandens g.gif bet spalvos per blankios g.gif nezinau, labiau patyrusios pasakys ax.gif
o begam- gerai bego, kad neisdege bigsmile.gif man tai jei sauleta diena is kart dangus plemais doh.gif idomus siuzetas ax.gif man visai patinka tas fonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 13:43)

pirma man pilkoka, antroje kirpciau meldus lauk, db nesuprasi ar zmones turetu but demesio centre ar jos smile.gif trecia per juoda... per daug kazkaip sluoksniu (vanduo, meldai, zeme, medziai, dangus), si subtili, bet j/b visur per pilkas 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 14:02)

per sodri... ax.gif

dedu da viena i istrizaines tema.. cia vairuodama fotkinau.jauc toks ir ispudis ane biggrin.gif unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 birželio 2009 - 16:50
QUOTE(Valetta @ 2009 06 30, 17:25)
idesiu ir as kelis kadrus  blush2.gif

Pirmoj man vanduo perdaug raibuliuoja.
Antroj.. net nezinau, galetu buti ir maziau isplaukusi ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 30, 17:42)
dedu da viena i istrizaines tema.. cia vairuodama fotkinau.jauc toks ir ispudis ane biggrin.gif  unsure.gif

Labai idomi bigsmile.gif
Papildyta:
Zitlali, zadejai buitiaku parodyti ax.gif

Kaip si?

Nidos krantinė
user posted image
Papildyta:
Dar j/b varianta pabandziau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 30, 17:25)
idesiu ir as kelis kadrus

pirmoje zinai formatas nelabai man.. gal kad tas reikalas per viduri gaunas nuotraukoje ir toks masyvus, o ten tik siluetai, ner kaip ir i ka ziuret.. tai gal istoliau but geriau g.gif
antroje tai isplauke ax.gif ale as ir tiek nepagaunu doh.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 18:10)
Zitlali, zadejai buitiaku parodyti  ax.gif

nespeju tvarkyt fotkiuuuu
j/b geriau.. ale ta cili reklama.. gadina biggrin.gif

Cia vienas is buitiaku siandieniniu, tarksykit... zinau kad remai trukdo, bardakelis manieze ir pan.. ale man ji faina smile.gif nu nebent labai sudirbsit tai tada nefaina pasidarys biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 birželio 2009 - 17:45