Tiny, man tai tas baltumas marskineliu ir meskio nerealiai kokius miltelius naudoji
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 30, 13:08)
Bonda raportuok kur toki lauka radai, man kaip tik reik, sumastem su padruske (ji 7men laukiasi) kur pievutej jos pilvuka pakankint.
na, cia provincijoj
Tiny, man tavo fotkes patinka, tokios ryskios skaidrios, o tavo fotikas toks ir objektyvas? http://www.fotofabri...AF-S-DX-VR.html
ar antra karta pirktum toki? nu as ieskau vis kazko, bet pirksiu gal po metu tik...kai susitaupsyiu
ar antra karta pirktum toki? nu as ieskau vis kazko, bet pirksiu gal po metu tik...kai susitaupsyiu
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 11:43)
nu o cia mano savaitgalio triusas gamtoj
Vienuma...
Plaukiam...
Sparnuotosios supynės...
o cia ND, ar tinka? istrizaines tema...
Vienuma...
Plaukiam...
Sparnuotosios supynės...
o cia ND, ar tinka? istrizaines tema...
man valties daugiau noretusi
supynese gerai pagauta
istrizaine matau
QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 12:02)
tik gal galvytes visos noretus
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 14:06)
man tai tamsoka foto lyg
Nu man irgi biski tamsokos, modelis nebuvo labai paklusnus, turejau pries saule fotkinti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 14:10)
Tiny, man tai tas baltumas marskineliu ir meskio nerealiai kokius miltelius naudoji
Baltas linas sauleta diena visada graziai ziurisi O meskis po vakarykstes fotosesijos jau pilkas pasidare
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 14:15)
Tiny, man tavo fotkes patinka, tokios ryskios skaidrios, o tavo fotikas toks ir objektyvas? http://www.fotofabri...AF-S-DX-VR.html
Aciu Na, nepasakyciau, kad visada ryskios gaunasi, bet cia turbut tik mano pacios beda, kad nesugebu visu galimybiu isnaudoti... Pirkciau toki pati, jeigu tiek pat pinigu tureciau. Laikui begant objektyvo geresnio noreciau, tik dar nezinau kokio
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 13:10)
na, cia provincijoj
Gal kur tarp vln ir kn?
Nu pristosiu as prie tave db, labai ciekava ot
Astyte, kodel toks formatas?Atrodo kad nuo pirmos foto visos kitos kirptos.Ir ranka padrebejusi , nera labai rysku
Citrinuke,pirma gerai, bet antroj ir trecioj truputi fokusas nusokes, nera labai rysku, gal kita pavirsiu matini neatsipndinti pabandyk
Labukas,
Na, vis tik bandau jungtis prie jusu. Pirma namu darba padariau. Laukiu jusu palaiminimo ir kibsiu kitas pamokeles ruosti. Tik as leta, tai gali uztrukti.
1ND
Na, vis tik bandau jungtis prie jusu. Pirma namu darba padariau. Laukiu jusu palaiminimo ir kibsiu kitas pamokeles ruosti. Tik as leta, tai gali uztrukti.
1ND
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 30, 13:32)
nu kad ne cia LT viduryje tas laukas beja, sekmadieni vaziuojant is suvalkijos nerealu nerealu maciau irgi lauka -tik ten rugiageles- bet tieeek dabar grauziu nagus iki alkuniu, kodel nesustojau
sveiki
oi, kokie grazus jusu darbeliai vis patyliukai groziuosi ir svajoju apie fotoaparata...
zinau, kad cia ne i tema paklausiu, bet gal galite kokia nuoroda imesti kaip issirinkti fotoaparata?...kaip suprantate, esu zalia zalutele sioje vietoje
is anksto dekoju uz atsakymus ir linkiu jums dideliausio kurybiskumo...
oi, kokie grazus jusu darbeliai vis patyliukai groziuosi ir svajoju apie fotoaparata...
zinau, kad cia ne i tema paklausiu, bet gal galite kokia nuoroda imesti kaip issirinkti fotoaparata?...kaip suprantate, esu zalia zalutele sioje vietoje
is anksto dekoju uz atsakymus ir linkiu jums dideliausio kurybiskumo...
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 09:46)
negali but, kad nieko neturi
gal ir turiu, bet nerodau ner laiko aptvarkymams fotkiu
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 12:12)
man visos gerai ziurisi, bet labiausiai gal pirma ir tecia, nors ir antra
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 12:43)
gerai judesys uzfiksuotas, tik erdves daugiau noretusi, ranku visu
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 13:10)
man irgi baltumas pirmiausia i akis krito wb teisingas
QUOTE(deiido @ 2009 06 30, 13:42)
zinau, kad cia ne i tema paklausiu, bet gal galite kokia nuoroda imesti kaip issirinkti fotoaparata?
va cia pasiskaityk, jei apie veidrodi kalba eina Kaip issirinkti skaitmenini veidrodini fotoaparata
QUOTE(Valetta @ 2009 06 30, 13:51)
*gal ir turiu, bet nerodau ner laiko aptvarkymams fotkiu
**man visos gerai ziurisi, bet labiausiai gal pirma ir tecia, nors ir antra
**man visos gerai ziurisi, bet labiausiai gal pirma ir tecia, nors ir antra
* pas mane panasiai, zinok skubu, lekiu, nieko nebespeju
** visai kaip man -visos
dar viena dedu