Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiny, man tai tas baltumas marskineliu ir meskio nerealiai wub.gif kokius miltelius naudoji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarzaniuke: 30 birželio 2009 - 13:10
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 30, 13:08)
Bonda raportuok kur toki lauka radai, man kaip tik reik, sumastem su padruske (ji 7men laukiasi) kur pievutej jos pilvuka pakankint.

na, cia provincijoj tongue.gif
Atsakyti
Tiny, man tavo fotkes patinka, tokios ryskios skaidrios, o tavo fotikas toks ir objektyvas? http://www.fotofabri...AF-S-DX-VR.html
ar antra karta pirktum toki? nu as ieskau vis kazko, bet pirksiu gal po metu tik...kai susitaupsyiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 11:43)
nu o cia mano savaitgalio triusas gamtoj  biggrin.gif
Vienuma...

Plaukiam...
Sparnuotosios supynės...
o cia ND, ar tinka? istrizaines tema...

man valties daugiau noretusi ax.gif
supynese gerai pagauta thumbup.gif
istrizaine matau ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 30, 12:02)
Na, gerai... griztam prie naturaliu spalvu  smile.gif

Pauostyk, kaip kvepia...

rolleyes.gif tik gal galvytes visos noretus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 14:06)
man tai tamsoka foto lyg g.gif

Nu man irgi biski tamsokos, modelis nebuvo labai paklusnus, turejau pries saule fotkinti biggrin.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 14:10)
Tiny, man tai tas baltumas marskineliu ir meskio nerealiai  wub.gif kokius miltelius naudoji  biggrin.gif

biggrin.gif Baltas linas sauleta diena visada graziai ziurisi mirksiukas.gif O meskis po vakarykstes fotosesijos jau pilkas pasidare smile.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 14:15)
Tiny, man tavo fotkes patinka, tokios ryskios skaidrios, o tavo fotikas toks ir objektyvas? http://www.fotofabri...AF-S-DX-VR.html
ar antra karta pirktum toki? nu as ieskau vis kazko, bet pirksiu gal po metu tik...kai susitaupsyiu  biggrin.gif

Aciu 4u.gif Na, nepasakyciau, kad visada ryskios gaunasi, bet cia turbut tik mano pacios beda, kad nesugebu visu galimybiu isnaudoti... Pirkciau toki pati, jeigu tiek pat pinigu tureciau. Laikui begant objektyvo geresnio noreciau, tik dar nezinau kokio ax.gif
Atsakyti
laba 4u.gif 4 nd
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 13:10)
na, cia provincijoj tongue.gif

Gal kur tarp vln ir kn?
Nu pristosiu as prie tave db, labai ciekava ot rolleyes.gif
Astyte, kodel toks formatas?Atrodo kad nuo pirmos foto visos kitos kirptos.Ir ranka padrebejusi , nera labai rysku

Citrinuke,pirma gerai, bet antroj ir trecioj truputi fokusas nusokes, nera labai rysku, gal kita pavirsiu matini neatsipndinti pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 30 birželio 2009 - 13:34
Labukas,

Na, vis tik bandau jungtis prie jusu. Pirma namu darba padariau. Laukiu jusu palaiminimo ir kibsiu kitas pamokeles ruosti. Tik as leta, tai gali uztrukti.

1ND
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citrinukė: 30 birželio 2009 - 13:33
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 30, 13:32)
Gal kur tarp vln ir kn?
Nu pristosiu as prie tave db, labai ciekava ot  rolleyes.gif

nu kad ne mirksiukas.gif cia LT viduryje tas laukas wub.gif beja, sekmadieni vaziuojant is suvalkijos nerealu nerealu wub.gif maciau irgi lauka -tik ten rugiageles- bet tieeek wub.gif wub.gif dabar grauziu nagus iki alkuniu, kodel nesustojau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

oi, kokie grazus jusu darbeliai wub.gif vis patyliukai groziuosi ir svajoju apie fotoaparata...
zinau, kad cia ne i tema paklausiu, bet gal galite kokia nuoroda imesti kaip issirinkti fotoaparata?...kaip suprantate, esu zalia zalutele sioje vietoje blush2.gif
is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif ir linkiu jums dideliausio kurybiskumo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 09:46)
negali but, kad nieko neturi

gal ir turiu, bet nerodau doh.gif ner laiko aptvarkymams fotkiu doh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 30, 12:12)

man visos gerai ziurisi, bet labiausiai gal pirma ir tecia, nors ir antra thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 12:43)

gerai judesys uzfiksuotas, tik erdves daugiau noretusi, ranku visu mirksiukas.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 30, 13:10)
Tiny, man tai tas baltumas marskineliu ir meskio nerealiai  wub.gif kokius miltelius naudoji  biggrin.gif

man irgi baltumas pirmiausia i akis krito thumbup.gif wb teisingas biggrin.gif

QUOTE(deiido @ 2009 06 30, 13:42)
zinau, kad cia ne i tema paklausiu, bet gal galite kokia nuoroda imesti kaip issirinkti fotoaparata?

va cia pasiskaityk, jei apie veidrodi kalba eina Kaip issirinkti skaitmenini veidrodini fotoaparata
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 30, 13:51)
*gal ir turiu, bet nerodau  doh.gif ner laiko aptvarkymams fotkiu  doh.gif
**man visos gerai ziurisi, bet labiausiai gal pirma ir tecia, nors ir antra  thumbup.gif  biggrin.gif 

* pas mane panasiai, zinok mirksiukas.gif skubu, lekiu, nieko nebespeju verysad.gif

** lotuliukas.gif visai kaip man -visos wub.gif mirksiukas.gif

dar viena dedu 4u.gif

user posted image
Atsakyti